Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004 doblo 1.3 multijet kullanıcısıyım,izmirde olan arkadaşlar özel servis önerebilirlermi,port bagaj fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?Ben izmir enrico alibertiye sordum 130 ytl(siyah plastik) dediler.Sanırım bunlar iki çeşit,krom kaplama ve düz siyak plastik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

SELAM ARKADAŞLAR BU TOPİĞİ BEN AÇMIŞTIM
    AÇTIĞIMDAN BU YANA İLK KEZ MESAJ ATIYORUM BU ŞEKİLDE DOBLO HAYRANLARI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM OLDUKÇA FAYDALİ BİR DOBLO TOPİĞİ OLMUŞ YAZANLARIN ELLERİ DERT GÖRMESİN
    PEKİ BİZ DOBLOYU MODİFİYE ETTİK Mİ ? MALESEF AMA MALESEF EDEMEDİK PARA İŞTE AMA BENCE MODİFİYE OLMASADA BU SINIFIN KRALIDIR. TURBOYLA BİRLİKTE GAZA ASILINCA İNANILMAZ KEYİF VERİYOR

FOREVER DOBLO

tamamen haklısın kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: by_kosta

Yaw nedir bu be burda 2 tane kendini bilmez konuyu saptırp duruyo alın size doblo modifiye kesin artık sesinizi gidin burası doblocuların

beyler bu resimler dogrudur ama su an behsettiniz emre kahraman arkadasımızın arabası malesef sunu unutmayın 300 kg. lık bi hafifletmeye gidilmiş olunup yakından gordumden biliyom... ve 306 ların eline verebilcek durumdadır...

• valla kardeş ben seni anlamıyorum sen 1.8 conect ile 1.9 105hp doblo geçersen sana helal derim çünkü sen imkansız bişi konuşuyosun diyosunki 140 150 km kadar mış doblonun sınırı yanlış konuşuyosun arjadaş lütfen gitte bi doblo kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: aslan_scania

heralde yanlışın var conectlerin standart ları 1,8 ama benim arabam 1,9 alırken öyle solediler valla doblo zorluyo ama sonradan kesiliyo onun havası 130-140 a kadar sonradan işi zorr plakaya baka baka gelir peşimden
  • yorumları okudum çoğu insan 1.9jtd yi hafife alıyor ben kurban bayramından iki gün önce doblo'ma izmir best serviste çip taktırdım ve dinomoya bağlayıp güç ölçümü yaptık 135,02hp net verdi benim diyen Connect kango combo vs... gelsin hele Connect o 90ps lik gücü ile hiç konuşmasın doblonun std hali 105hp yeter ona sen devam et dostum cipi öneririm yakıttada %30 olmasada %10kadar bir tasarruf yaptırdı sadece debraj sistemi kaldırmıyor arada kaçırıyor onunda çaresi kızıl balata diye bir balata istersen msj at yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_scania

yokmu bir connecti olan susturun şu doblocuları doblo falan anlamam 1.9 tdci benim araba varsa gelen yarışa gelsin. yokmu bir tek connect çi yarışda arkanıza bakmayın önünüzde olacağım çıksın yaa bir tane. kaldım doblocuların arasında yokmu modlu bir connect resmi koyun yaaa:)))

19 tdci connect varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

ARKADAŞLAR BEN DE DOBLO YA TV TAKTIRMAK İSTİYORUM SİZCE EN UYGUN YER NERESİ BEN ÖN KOLTUKLARIN BAŞLIK KISMINI DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZCE NERE OLABİLİR SEÇENEK

jackdaniels nickli arkadaş çift monitörlü dvd player satıyor bi sor istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

yaw benim anlamadıgım:
    opel vectradaki 1.9multijet motor= 320NM tork 150HP güç üretirken
    Fiat doblodaki 1.9multijet motor = 200NM tork ve 105HP güç üretiyormuş.

Bunlar aynı motor degillermi yaw. Aynı motorda neden bu kadar performans farkı olur. Bence bunlar aynı motorsa Doblodaki 1.9multijet motor Chip tunningle modlanırsa harika performans verebilir ileride.

Opel vectra 1.9 multijet
    Fiat doblo 1.9 multijet

Ne diyorsunuz bu konuda. Birde ticari araçların beygir gucu hep mi düşük tutuluyor. Arkadaşım Pejo partner kullanıyor. 1.9 turbo dizel motor ruhsatta yazdıgına gore 70HP güç üretiyormuş. Bunu bilerekmi yapıyorlar acaba.

• Bursadan herkese selamlar. Bir aydır dobloyu araştırıyorum. Arkadaşlar europan new car.... testlerindeki toplamda 23 puan nasıl bir sonuç. Ayrıca 2004 den bu yana güvenlikle ilgili neler değişti. Ben 1,3 multijet 90 HP doblo panorama almak istiyorum. Güvenlik meselesi kafama kurcalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 120 km üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Şimdiden selamlar ve sevgilerimi sunuyorum.
    Bu arada 90 HP yeni modeli. Bugün yarın çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahdettinp -- 8 Şubat 2006 13:26:25 >
  • alın

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

ARKADAŞLAR BEN DE DOBLO YA TV TAKTIRMAK İSTİYORUM SİZCE EN UYGUN YER NERESİ BEN ÖN KOLTUKLARIN BAŞLIK KISMINI DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZCE NERE OLABİLİR SEÇENEK

jackdaniels nickli arkadaş çift monitörlü dvd player satıyor bi sor istersen

Arkadaşım sana tavsiyem arka koltuktakiler için yukarıdaki eşya gözüne monte etmeni tavsiye ederim bi doblo da görmüştüm orjinal görünüyoduuu

• quote:

Orjinalden alıntı: vahdettinp

Bursadan herkese selamlar. Bir aydır dobloyu araştırıyorum. Arkadaşlar europan new car.... testlerindeki toplamda 23 puan nasıl bir sonuç. Ayrıca 2004 den bu yana güvenlikle ilgili neler değişti. Ben 1,3 multijet 90 HP doblo panorama almak istiyorum. Güvenlik meselesi kafama kurcalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 120 km üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Şimdiden selamlar ve sevgilerimi sunuyorum.
    Bu arada 90 HP yeni modeli. Bugün yarın çıkacak.

ilk tip doblo ncap ten 3 yıldız aldı yeni tip doblo daha teste girmedi.

120 den sonra zaten bütün araçlar taput Allah korusun arkadan bir kamyona mercedes le de çarpsan hayati tehlike yaşarsın.

zaten ön kısmın değişme amacı güvenliği arttırmak olduğu açıklandı buna göre en az 4 yıldız alacağı aşikar

zaten 2006 van f the year ödülünü de alması güvenlikte bir problem olmadığının kanıtıdır

90 hp 1.3 multijet 6 ileri

doblo ya da mı öyle konucak?

• sevgili akıncı kardeşim verdiğin cevap için çok teşekkür ederim. Soruna gelince evet tofaş fiatta çalışan bir yakınımdan aldığım bilgiye göre 90 hp lik doblo bugün yarın piyasada olacakmış. Selamlar ve sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahdettinp -- 10 Şubat 2006 10:08:21 >
  • az önce fiat servisindeydim kaskoyu uzatmak için
    90 hp lik doblonun henüz hiç konuşulmadığını ancak 1.3 mj 90 hp grande punto geleceğini söyledi

yeni dobloların ise ncap tan 3,5 tan 4 yıldız aldığını söyledi
  • Arkadaş lar bugün doblonun avrupa üretimlerine baktım o doblo lar da 1.9 120 hp ve kapsamlı yol bilgisayarı var acaba buradakilere neden koymuyorlar???
  • Abi herkes kaçtı gitti doblo topiğinin tadı kaçtı abi gelsenize

Lütfen abi artık canım sıkılıyooooo

• geldim

avrupa da 1.9 multijet 120 hp standart doblo çıkmış.

tofaş a yüklenelim

iç piyasaya da versin.

anladığım kadarıyla grek yok diye vermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

geldim

avrupa da 1.9 multijet 120 hp standart doblo çıkmış.

tofaş a yüklenelim

iç piyasaya da versin.

anladığım kadarıyla grek yok diye vermiyor.

7 Koltuklu Doblo Family'ini kasası normal kasasından dahamı büyük acaba !
  • KARDAŞ BU ARABA HİÇ GÜZEL DEGİL AT ARABASI DAHA İYİ PUHAHAHA
  • Verseler ii olur ama vermez ler çünkü ozaman doblonun motor performansı rakiplerine göre zaten ii o arabayı aln olacak almayan olacak sonra bizim milletimiz az yakan çok kaçanı sevdiği için 1.9 105 hp yeterlidir bence
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.