Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende diyorumki eşşek hoşaftan ne anlar

+150000
  • yaparım yapmayada devam edeceğim bu benim en büyük hobim antalya drag yarışınada arkadaşımın chevrolett ti ile katılacağım ozaman beni daha iyi tanırsınız.Ben sadece tanışmak için böyle söylemiştim ama ne bilim ben böyle cevaplar verileceğini
  • Konu baya dağılmış ama ben de 2 yıl Doblo 1.9 JTD kullanan birisi olarak görüşlerimi paylaşmak istedim. Doblo beni dizel araba almaya iten araba diyebilirim.. Babam zamanında aldığında bu arabaya binilir mi demiş ve çok üzülmüştüm ama.. 1.9 JTD kullanmak inanılmaz zevkli.

1 - Araç inanılmaz seri, arabama binen her kişi aracın gerçekten asi ruhlu olduğunu belirtiyordu. Kalkışlarda standart 1.4'lerle kıyaslamayın çok yanlış olur. 1.6'nın da büyük kısmını halledeceğine eminim. Kullanan arkadaşlar bilir, motor 2500 devire ulaştığında turbo devreye giriyor ve araç gaza bas diye çekiyor sanki seni :)

2 - Araç hız yapmaya ve seri kullanıma çok müsait, sedan arabaya gerek yok! İnanmazsanız gidin test sürüşü yapın. Kullanmak inanılmaz keyifli, çünkü yola tepeden bakıyorsunuz ve çok ferah. Bu da uzun yolda yorulmadan, yüksek süratle uzun süre gitmenizi sağlıyor. Örneğin Balıkesir Bursa arasını 1 saatte çok rahat alıyordum, gece kamyonların olduğu saatte.. (145 km), geçen yıl 3 saat 15 dk'da Balıkesir'den İstanbul Gebze'ye girdim (Bu arada otobandan değil, eski yoldan).

3 - Aracın eksisi söylediğiniz gibi. Ben Çeşme-İzmir otobanında 190'a rahat çıkıyordum, 190'ı geçince araba yavaş yavaş şerit değiştiriyodu, zaten ibre de 200'dü yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca yüksek süratlerde otobüs kamyon gibi araçları sollarken rüzgardan çok etkileniyordu.

4 - Bu arabayı çok iyi tanımadan hız yapmamak lazım, çünkü güvenli değil. Zaten NCAP testlerinden de görebilirsiniz. Ben lastiği patlayıp da perte çıkan çok doblo gördüm izmir'de. Bizim Doblo'da ufak bir kaza da alt takımı bi güzel dağıtmıştı. NCAP değerine bakmak isteyenler :

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=7&id2=187

overall'da 23 puan, inanılmaz düşük bir rakam (Focus 35 puan). Gerçi 21 puan alan Alfa 147 isimli lüks tenekenin üstünde ama :)

Sonuç : turbo motorlu, çok seri, 190 km'yi rahat vurabilen ama yüksek hızlarda yol tutuşu iyi olmayan, güvensiz bir otomobil.

Ama herşeye rağmen DOBLO çookk keyifli ve seriliği heyecan verici.. Bugün Ford Focus 1.6 TDCI 110 Ps aldık, haftaya elimize geçecek ama ne yalan söyleyeyim, birçok sedan'ı denedim o sürüş zevkini göremedim (Ferah bir ortamda, seri bir araba kullanmak benim zevkim, zevkler kişiden kişiye değişir). Neden Focus aldın derseniz, en önemlisi güvenlik sonraki sebep ise konfor, son olarak da eşim büyük araba istemedi:)

• işte gerçek konumuza döndük sonunda neyse ben burda birilerini daha fazla rahatsız etmeyeyim arkadaşlar 2006 1,9 jtd doblo 155 bg buda bi dipnot olsun
  • infinite sağolasın bu laf herşeyi açıklıyor. bir kere modifiye yapılacak arabada tip olcak modifiyeye uygun doblo nun adıda kendiside çirkin
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

• quote:

Orjinalden alıntı: cerebri

infinite sağolasın bu laf herşeyi açıklıyor. bir kere modifiye yapılacak arabada tip olcak modifiyeye uygun doblo nun adıda kendiside çirkin
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

senin aracın güzellik yarışmasınamı katılıyo

• ABİ BEN ANTALYADANIM BURDA BAYA MODİFİYE DOBLO GÖRÜYORUM VE MANYAK YAPIYO ADAMLAR Bİ KERE BÜYÜK JANT O ARABAYA ŞART YOKSA Bİ ŞEYE BENZEMEZ CAMLAR DA SİMSİYAH FİLM OLICAK BİDE JANTA UYUMLU DIŞA ÇIKIK TEKERLERDEN ALDIN MI IMMMMMMMMMMMMMMMMMM MANYAK OLUR BAAA!!!TABİ PARASINA KATLANCAKSIN AMA MİLLETİN AĞZI AÇIK KALIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®os©oe -- 19 Ekim 2005, 8:55:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: exkonda

kardeş benim arabam skyline ve hidrolik moduda var istersem 80 cm yükseltir istersem 2 cm kadar indiririm benim arabam her yolda gider.Benim demek istediğimben Amerikadayım Türkiyeye arabayla gelinemiyor tabi okyanusta giden araba varsa.Sana zahmet Şahin ve Doğanın kaç beğgir olduğunu yazda millet bi bilgilensin.
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: exkonda

Türkiye deki sotdaşlarımın bu durumuna çok üzüldüm Fiat Dobloyu modife etmek istiyor.Kardeşim Fiat doblo ticari araç siz tutupta bunu modifiye edemezsiziniz hadi ettiniz ne kadar etkili olacak dobloya 20 inchlik jant takamassınız Alter Power takamazsınız,ECU yu STR performansta tutabilirsiniz yani sonuç boya cila eşeğe altın semer takmışlar eşek yine eşek yine eşek.Bu sözüm daha çok Şahincilere benim araban Nissan Skyline modifiyeli 348 yapıyor ama Amerikada oturuyorum bana korşa koyanlarla bir gün görüşmek isterim isteyenlere arabamın fotoğğrafını gönderebilirim modifiye nasıl olurmuş ve hangi arabalarla olurmuş görün.

FİAT DOBLO MODİFİYE

çok iddialısın yaf
    burası türkiye unutma
    burda ne şahinler var ama senin aracına göre yol yok

exconda atıyosun bari düzgün at 80 cm nasıl yükseltirsin bu bir
    2.cisi dobloya bijonu uydugu sürece istedigin jantı takarsın 20 zaten gereksiz showcar yapmıyorusz burda alterpower'ın modifiyeyle pek bi bağdaştıramadım heralde fazla best servis sayfalarında geziniyorsun
    ecu yu nasıl performansta tutabilirim ? str nedir daha bu hayatımda hiç duymadım zaten direk komple ecu değişimi olmaz box denilen modüllerle güç artışı sağlayabiliriz skyline konusunda tecrübeliyimdir r32 gtr kullandım bir süre sana kitabını yazabilirim skylineın bana gelip netten gördügün resmi kakalama sana skyline ile ilgili merak ettiğin bişey olursa yardımı olurum

ama bana gelipte böyle saçma sapan akla sığmaz şeyler konuşma

• ha türkiyeye geldiginde bekleriz o zaman karşı koyuyorum sana bana ders verirsin ok
  • Yaw nedir bu be burda 2 tane kendini bilmez konuyu saptırp duruyo alın size doblo modifiye kesin artık sesinizi gidin burası doblocuların

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

• quote:

Orjinalden alıntı: by_kosta

Yaw nedir bu be burda 2 tane kendini bilmez konuyu saptırp duruyo alın size doblo modifiye kesin artık sesinizi gidin burası doblocuların

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

işte emra kahraman ın doblosu..
    yolda görürseniz uzak durun normal araçalr pek yanına yanaşamıyor :P

bir iki resimde ben koyayım kendim çekmiştim bir doblo bursalı
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

bu arada by kosta sanırım ACT ye takılıyorsun sende

ayrıca modifiye işi tamamen zevk meselesi ..
    insna istediği araacı istediği şekilde modifiye eder..
    zevklere karışılmaz vede zevkin bedeli olmass.
    eğer doblo yu modlu görmek istiyorsa arkadaş bence hiç durma yap bişiler...

• sen hiç uğraşma modifiyeyle bir de doblon varsa.bende 206 var bi sürü modifiye var bosfer sen sat dobloyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hido

sen hiç uğraşma modifiyeyle bir de doblon varsa.bende 206 var bi sürü modifiye var bosfer sen sat dobloyu.

doblo nireeee 206 nireeee
    modifiyesiz hali bile yeter 206 ya
  • senin pejo dediğin italyan çöplüğü çok kaza yapan pejo gördüm hepsipe pert olmuş 1 taklada toz ayrıca doblonun sınıfında varsa güvenen yazsın dedik ama cesaretli göremiyorum hee bu arada dobloyla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar act fiat team ın formlarından yararlanabilirler son olarak 2006 doblo 1.9 jtd 155 bg aman dikkat bakalım bunu neyle kıyaslicanız çok merak ediyorum doğrusu...
  • OLAY BUDUR HERKES SUSSUN
     FİAT DOBLO MODİFİYE
  • ARABA EDİDĞİN BÖYLE OLACAK ŞU FAÇAYA BAK
  • HELAL GÜNEL KARDEŞ ELİNE SAĞLIK
  • bence bu araba iyi dğeil bak :D neyse yeni yeni alışıyom yeniden geldim aranıza uzun bir zamandan sorna
  • arkadaslar dobloya laf atmayın atana bende atarım herkes hattini bilsin tamam mı sanane kardesim adam sahinede mod. yapar bmw yede mod. yapar dobloyada olmaz diye bişi yok saçma saçma konusma yani sende.....ozaman 1aya kadar al gel arabanı 1,9jtd alcam 155hp tamam mı onu alınca gör bak size video koycam tarih yazacam dobloyla millet bişi sanmıyo heralde dobloyu sizin közünüze sokacam tamam mı..
  • ARKADAŞLAR BENCE MÜKEMMEL BİR ARABA BU ARADA BENDE 2006 DOBLO 1.9 JTD PREMİO.VAR YAKINDA RESMİNİ YOLLIYACAM BAKALIM BEYENİCEKMİSİNİZ 2001 YILINDA İLK ÇIKTIĞINDA 1.9 .63 BEYGİRLİKVARDI ONLARDAN ALMIŞTIM SON ZAMANLAR YANİ JTD LER ÇIKTIĞIMDAN BERİ PEK MEMNUN DEĞİLDİM ŞİMDİ 2006 JTD VAR BAZEN KENDİ KENDİME DİYORUM ULAN KAÇ SENEDEN BERİ EŞŞEK ARABASINA BİNİYORMUŞUK AMA NE OLURSA OLSUN DOBLO SÜPER MAKİNA Bu büyüklük 5.

DOBLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖNEN KLAP -- 24 Ekim 2005, 15:29:00 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.