Onumuzdeki ay araba alacagım.Bravo Dynamic plus 105 hp istiyorum .Ama sanırım bu modelde esp standart değil fakat S2 lerde standar.S2 pop veya easy farketmeden standart.43.000+esp paketi olucak yani
ESP paketide alarak ucreti daha daartırmak istemiyorum.105 hp S2 easy pakette mevcut değil Bu sebeple s1 almak zorunda kalıyorum.S2Easy=S1 Dynamic Plus oluyor aslında.
Bunlar yerine ESP standart olan S2 POP versiyonunu almalımıyım sizce?Tabi celik jant ve sis farları icin Stil paketi almak zorunda kalıcam.Arka camlar otomatik olmuyacak ve de dijital klima olmuyacak.
Bunlar yerine gidip lounge model 1.3 Hp 75 bg Punto almak aklıma geldi.38000 civarında fiyatıda.Tabi bu sefer fiattan cekecegim kredi miktarıda duseceginden faiz miktarı yok denecek kadaraz olmakta.Bu nedenle sadece kredi den 2000-3000 lira arası cebimde kalmakta
Napmalıyım :D
Dostum aynı ikilem içerisindeyim, ancak üst sınıf olması dolayısıyla pop bravo mantıklı gibi gözüküyor. Yani donanım sizin için çok önemli değilse, bravo önemliyse punto seçebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme