Şimdi Ara

FİAT BRAVO 2.0 HGT HAKKINDA YARDIMLARINIZ !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
18.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar konuyu hortlatmak sayılacak biraz ama bende bir hgt düsünüyorum temiz görünen bitanede buldum 11 lira fiyatı var bir sorunu olmadıgı takdirde mantıklı görünen bir arac ancak ben uzun vadede aracın cıkarabilceği olası masraflar acısından tereddütlüyüm.aynı sınıfta astra gsilarda var genelde daha yıpranmıs oluyor ama aynı sartlarda bi gsi buldum diye varsayımda bulunursak eger iki arabanında gidişi konforu gücü hızı vs si assağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum.sürekli drag yada modiyife filan yapmacagım o gecti bu kaldı diye derdimde yok acıkcası ama ayda yılda bir denk gelse cok da arkasında kalmaz enazından birbirlerinin diye düsünüyorum.esas önemli olan konu 1-2 yıl binmeyi düsündügüm zaman bu sürecte hangi arac daha cok masraf cıkarır,genel bakımlarında arızalarında sanayiye gitsem iki markanında masraf farkları ortalama nekdar olur bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..

• http://www.autoclub.com.tr/otodeneyimdetay/172-63643-Fiat_Bravo_HGT.aspx

ben bu aracın sahibiyim. 2,5 yıldır kullanıyorum.şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.ama bu değilki problem yaşanmayacak bu benim aracım içinde geçerli başka bir araç içinde genel olarak atıyorum 10 hgt kullanıcısı veya başka bir araç kullanıcısı problem yaşamaz sen alırsın problem yaşarsın.ne demek istediğimi anlatabildim mi.biraz da senin şansın.

gsi yi çok fazla tanımıyorum. ama kalburüstü araç kullanıyorsan parça sıkıntısı yaşamasanda sanayide arabadan anlayan usta bulmakta zorluk yaşayabiliyorsun.parça fiyatlarıda ortalama ucuz ortalama pahalı nasıl anlatayım kimi parçası pahalı iken kimisi ucuz.arızanın nereden geleceğine ve kullandığın aracın fabrika fiyat politikasına bağlı.ben sorun yaşamadım dedim ama bir iki parça değiştirdim.nedir debraj yaptım. 165 tl ye setini aldım.keyfe keder triger set değiştirdim. 165 tl takımını aldım.aynı anda 300 tl de işçilik verdim. motor indi çünkü 630 tl ye hallettim işimi.

• Merhaba arkadaşlar. Konu biraz eskidi ama orjinal 102 bin km de bir hgt buldum. Araçta boya dahi yok sıfır araç temizliğinde. Araç bana 20 bine gelicek. Yalnız 97 model. Onlarda vis motor yok yani 147 hp biliyosunuzdur. Atiker lpg var. Yorumlarınızı almak istiyorum. Bu fiyat verilir mi? En fazla ne kadar verilir? Birde aldığımda trigerini değiştirmek istiyorum nolur nolmaz diye. Maliyeti ne olur bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 model arabada boya olsa ne olur olmasa ne olur ? 20ye git stilo al daha mantıklı iş yapmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

98 model arabada boya olsa ne olur olmasa ne olur ? 20ye git stilo al daha mantıklı iş yapmış olursun.

Stilo kriterlerime uygun değil. Ben 2.0 motorlu performansı ve motor sesi harika olan bir araç bakıyorum. Marka model önemli değil. Ancak görüntüsü eski olmasın. Ayrıca ufak bir araba da olmasın. Km düşük ve çok temiz olsun. Bizde ailecek orijinallik hastalığı var çünkü. Mesela ilk baktığım araç alfa 156 2.0 dı ama benim alacağım temizlikte olanlar 22-23 ten başlıyor. Ona da bütçem yetmiyor. Opel vectra gt baktım b kasa. Onların da fiyatlar uçmuş. Renault laguna 2.0 bile olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkcn41

quote:

98 model arabada boya olsa ne olur olmasa ne olur ? 20ye git stilo al daha mantıklı iş yapmış olursun.

Stilo kriterlerime uygun değil. Ben 2.0 motorlu performansı ve motor sesi harika olan bir araç bakıyorum. Marka model önemli değil. Ancak görüntüsü eski olmasın. Ayrıca ufak bir araba da olmasın. Km düşük ve çok temiz olsun. Bizde ailecek orijinallik hastalığı var çünkü. Mesela ilk baktığım araç alfa 156 2.0 dı ama benim alacağım temizlikte olanlar 22-23 ten başlıyor. Ona da bütçem yetmiyor. Opel vectra gt baktım b kasa. Onların da fiyatlar uçmuş. Renault laguna 2.0 bile olabilir.

bravoların 1.6ları 12-13 gibi gidiyor. 2.0ların pek piyasası yok. 20ye alırsanız çok zarre ederseniz. Ama yok benim parayla işim yok zararda etsem birşey olmaz o zman al gitsin. Bravo güzel araba yılına göre tercih edilebilir ama 15 litre benzin yakar ş.içinde.

• quote:

quote:

quote:

bravoların 1.6ları 12-13 gibi gidiyor. 2.0ların pek piyasası yok. 20ye alırsanız çok zarre ederseniz. Ama yok benim parayla işim yok zararda etsem birşey olmaz o zman al gitsin. Bravo güzel araba yılına göre tercih edilebilir ama 15 litre benzin yakar ş.içinde.

Zarar ederim o kesin. Ama ben satmak için almicam. Uzun yıllar binicem. 25 yaşındayım. Daha evlenicem de çocuğum olcakta anca o zaman satarım. 1.6 alacak olsam alternatif çok. Bravo bile bakmazdım belkide. Ayrıca atiker lpg takılmış araç 100 bin kmdeyken. Yani 2 bin km önce. 26 kuruş yakıyomuş onla.

• ankaradaysan ivedikte özlem oto var.triger değişimi 150 tl ye yapıyor.bir çok hlx kullanıcısı aracının bakımını orda yaptırır.aracı tanıyan ve işini düzgün yapan bir esnaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

ankaradaysan ivedikte özlem oto var.triger değişimi 150 tl ye yapıyor.bir çok hlx kullanıcısı aracının bakımını orda yaptırır.aracı tanıyan ve işini düzgün yapan bir esnaf

Kocaeli'de yaşıyorum ama Ankara'da kuzenim var. Hem ziyaret hem ticaret olabilir :) Sizinle irtibata geçerim gidersem ama Kocaeli'de de sırf bravo hgt lere bakan bir usta varmış. Fatih usta dediler. Benim arkadaşım tanıyor kendisini. Ona da götürebilirim. Yalnız 150 lira çok iyiymiş. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

ankaradaysan ivedikte özlem oto var.triger değişimi 150 tl ye yapıyor.bir çok hlx kullanıcısı aracının bakımını orda yaptırır.aracı tanıyan ve işini düzgün yapan bir esnaf

Kocaeli'de yaşıyorum ama Ankara'da kuzenim var. Hem ziyaret hem ticaret olabilir :) Sizinle irtibata geçerim gidersem ama Kocaeli'de de sırf bravo hgt lere bakan bir usta varmış. Fatih usta dediler. Benim arkadaşım tanıyor kendisini. Ona da götürebilirim. Yalnız 150 lira çok iyiymiş. :)

evet 150 lira hlx/hgt triger değişimi için cidden bedava sayılabilecek bir rakam.ama kesinlikle işinini ehli ve bu araçları çok iyi bilen bir usta.motoru indirmeden,ortalama 3 saatte işlemi yapıyor.düşünürseniz mesajla tlf nosunu yollayabilirim.bire bir görüşürseniz daha sağlıklı olur

• bi ara marea hlx olanını kullanmıştım , iki tip motor var bu modellerde 2001 öncesi ve sonrası 2001 sonrası 155 hp öncesş 147 farklar 2001 sonrası VIS adlı bi sistesme sahip hava akışını kontrol ediyor ve elektronik gaz kelebeği var öncesi daha mekanik ve bence daha hoş, yakıt olarak sesi ve sportifliği ile basmadan duramıyacanız bi araba olduğunuz için 17 lt. lpg yakar şehir için benim 18-19 geziniyodu şehir içinde , kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok, sesi mükemmeldir mest eder, ama temizini bulmak çok çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

bi ara marea hlx olanını kullanmıştım , iki tip motor var bu modellerde 2001 öncesi ve sonrası 2001 sonrası 155 hp öncesş 147 farklar 2001 sonrası VIS adlı bi sistesme sahip hava akışını kontrol ediyor ve elektronik gaz kelebeği var öncesi daha mekanik ve bence daha hoş, yakıt olarak sesi ve sportifliği ile basmadan duramıyacanız bi araba olduğunuz için 17 lt. lpg yakar şehir için benim 18-19 geziniyodu şehir içinde , kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok, sesi mükemmeldir mest eder, ama temizini bulmak çok çok zor

Evet temizini bulmak çok zor hatta imkansız. Ancak ben bir tane buldum hemde en temizi belkide. Daha 102 bin km de ve boyasız 97 model. Gidip baktım ve gerçekten çok temiz. Ancak fiyatı çok o yüzden düşünüyorum biraz.

• quote:

quote:

bi ara marea hlx olanını kullanmıştım , iki tip motor var bu modellerde 2001 öncesi ve sonrası 2001 sonrası 155 hp öncesş 147 farklar 2001 sonrası VIS adlı bi sistesme sahip hava akışını kontrol ediyor ve elektronik gaz kelebeği var öncesi daha mekanik ve bence daha hoş, yakıt olarak sesi ve sportifliği ile basmadan duramıyacanız bi araba olduğunuz için 17 lt. lpg yakar şehir için benim 18-19 geziniyodu şehir içinde , kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok, sesi mükemmeldir mest eder, ama temizini bulmak çok çok zor

Evet temizini bulmak çok zor hatta imkansız. Ancak ben bir tane buldum hemde en temizi belkide. Daha 102 bin km de ve boyasız 97 model. Gidip baktım ve gerçekten çok temiz. Ancak fiyatı çok o yüzden düşünüyorum biraz.

eğer gerçekten istiyorsanız aracı temizse de iyi bir pazarlıkla koparmaya çalışın derim ben

• quote:

quote:

quote:

eğer gerçekten istiyorsanız aracı temizse de iyi bir pazarlıkla koparmaya çalışın derim ben

İstiyorum istemesine de yarın satmaya kalkınca çok zarar edicem. Zaten epey pazarlıkla o fiyata geldi. Aldığı fiyatın 250 üstüne veriyorum dedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstiyorum istemesine de yarın satmaya kalkınca çok zarar edicem. Zaten epey pazarlıkla o fiyata geldi. Aldığı fiyatın 250 üstüne veriyorum dedi.

çok fazla ise fiyat hiç gerek yok zarar ettir çünki kesin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.