Şimdi Ara

Fiat 126 bis'in 15 binden satıldığı ülkede yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-13500-318222024/detay

En ucuzuda 4 bin den başlıyor bu araç avrupada 100 maximum 150 euro anca ediyor, bizim millet neyin tribinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize müstehak, hakediyoruz

• bedava versen allah razi olsun der geri veririm adama. isin uzucu yani bunu ciddi ciddi dusunenler de var. 15 verip almak isteyenler yani.
  • Buna bir bacagim zor sığar utanmadan 15 lira istiyor bide bunun yerine samara şahin alırım daha iyi

• Paraniz yoksa bizene. Hahahah

• Tank önüne yatasım geldi
  • GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Oooo holding sahibide gelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Fiat bis kullanıcısı olarak kendimce cevap vereyim:

Bu arabalar artık piyasada tükendi, temizleri kalmadı. 3-5 yürür olanada fahiş fiyatlar çekiliyor artık. Son zamanlarda da bu arabalara ilgi inanılmaz arttı. Hem sayısının azalması, hem ilginin artması hemde yükselen araç piyasası bunlarıda vurdu. Zaten bu arabayı alan, hobi için alır, heves için alır, keyif için alır. Günlük binen sayısı çok az. Hal böyle olunca klasik araba olma yolunda ilerliyor artık.

Ha 15.000 eder mi?
    -Bana göre kesinlike etmez.

Bunun bi açıklaması var mı?
    Serbest piyasa, isteyen istediği malı, istediği fiyat koymakta özgür. Alıcıda istediği fiyattan almakta özgür.

Bugün bi vw golf mk1 veya 2 lerin 9-10 bin
    Yürür bi vw tosbağanın 13 bin. (İyilieri 20'ye dayanıyor)
    Toplu 131 veya 124'lerin 8bin
    oldugunu düşünürsek, 'bence' 5bin'liraya Fiat bis alınır.

Ayrıca 1 sene avrupada yaşadım (Polonya). Araba piyasasının en ucuz oldugu ülkede. Hatta Bislerin polonya üretmi oldugunu da hatırlatırım. Hiç 100Euro max 150Euro'ya denk gelmedim. Öyle olacak olsaydı alırdım 2-3 tane kapıya dursun.

Ayrıca bende satacak olsam 7.000 altına vermeyi düşünmüyorum. Arabamda ciddi emek var. Eğer dediğim fiyatın altına satacak olursam emeklerime, harcadığım zamana büyük saygısızlık olur

• adam birde turkish klima yazmış ya gözlerim kanadı şerefsizim
  • Allah akıl fikir versin
  • Sıfır kilometre olarak saklanmış olsa neyse diyecem de. Bir de modifiye yapıp içine etmiş...
  • gidin daçya logan alın bedava satıyolar

• üstelik 25 yıllık araç 35 binde :-)

bu aracı Türkiye ilk alanlardan biriyim 1990 yılının tam hatırlamıyorum ama son aylarında sıfır olarak

almıştım, yaklaşık 1 yıl kullanmıştım , bu kadar araba değiştirdim ama yeşil bis in yeri hala ayrı ,

yaklaşık bir yıl sonra trafik kazasında araç pert olmuştu, 1 yılda yaklaşık 10 bin km yapmıştım,

25 yılda 35 bini görünce aklıma geldi,
  • Efsane kasa Corolla'nın 38.000 TL ettiği canım ülkemde normal karşılanıyor artık
  • Egea 50 verene kadar 15 buna veririm
  • Koleksiyonluk işte 15 milyar hiçbir şey. Al arabayı koy garajına klasik araba niyetine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

adam birde turkish klima yazmış ya gözlerim kanadı şerefsizim

Önce beynim error verdi sonra da yavaş yavaş ne demek istediğini çözdüm hala tam anlayamadım ama Arabanın tabanında delik olduğunu mu kastetmiş yoksa açılabilir cam mı var demeye çalışmış
  • ''Antalya / Muratpaşa / Barbaros Mah.'' sıcak çarpmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Önce beynim error verdi sonra da yavaş yavaş ne demek istediğini çözdüm hala tam anlayamadım ama Arabanın tabanında delik olduğunu mu kastetmiş yoksa açılabilir cam mı var demeye çalışmış

parantez içinde vantilatör yazmış. Resimden anladığım kadarıyla dikiz aynasına küçük bir vantilatör takmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

parantez içinde vantilatör yazmış. Resimden anladığım kadarıyla dikiz aynasına küçük bir vantilatör takmış.

Oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti göğüse odaklanmıştım hocam. Sağolun aydınlattığınız için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.