Şimdi Ara

FF Char Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık ilanlarında birçok FF char görüyorum. FF in anlamı Full Farm chardır yani ortalama 8-9 LvL Gapla gitmiş oldukca fazla Sp si olan charlardır. Neden herkez dandik dundik charlarına FF yazıyor anlayamadım.

FF Chardan Bir Örnek:

90 LvL Glavie

Cold: 81 (Max)
    Fire: 81 (Max)
    Glavie: 81 (Max)

ve + 750K - 1.000.000 Sp si olan chardır FF olan char.

Lütfen FF char yazarken anlamını ve olması gereken özelliklerinide bilerek ilanlarınızı veriniz.

FuLL Farm char da neyi farmladığına göre değişir ama Silkroad da FF terimi SP farmı için kullanıldığına göre FF char aşağıda vereceğim örnekteki char değildir.

FF Olmayan Char Örneği:

90 LvL Glavie

Cold: 90 (Max)
    Fire: 90 (Max)
    Glabie 90 (Max)

hiç sp si yok.

Bu char ff değildir.
    Silkroadın bilinen LvL sınırı 120 dir. Bu charın 120 LvL e kadar en az 750K - 1.000.000 arası SP ye ihtiyacı olacaktır ve charda 8-9 arası gap bulunmadığı için bu işide gerçekleştirmek oldukca zor olacaktır.

Şu an satılık ilanlarındaki FF char ilanlarının %99 u FF char değil ve oyunu bilmeden yeni başlayacak olan arkadaşları bilgilendirmek babında bunu belirtmek istedim ...

• tamamen ilgi çekmek için
    örn;
    kapatıyoruz,zararına satış,9.99 gibi afişler gibi
  • İyi olmuş açtığınız yeni arkadaşlara da bilgi olmuş sanıırm sro bölümüne geri döndünüz hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

İyi olmuş açtığınız yeni arkadaşlara da bilgi olmuş sanıırm sro bölümüne geri döndünüz hayırlı olsun

Birçok online oyunu sanalda olsa çüzzi oranda bir bilgi elde etmek için oynadığım için az da olsa bilgi sahibi oluyorum. Bunuda diğer arkadaşlarla paylaşmak amacındayım. Yardımımız oluyorsa ne ala ...
  • FF(full farm yerine) Skiller Max'tır terimini kullanmalıyız ozaman :)
  • FF derken zaten leveline göre ff deriz. Yanlış kullanım ortada yok bana göre. Fakat anlam karmaşalığı konusunda iyi bir noktaya değinmişsin. Teşekkürler.

Edit: Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 23 Ocak 2010; 14:32:04 >
  • FF çarda biriken sp yi verdiginde ancak skilleri lvl ine çekebiliyomuşuz öle bir şey demişti bisi mguild başkanı biriktirmeyin skil skıntısı varsa plus çekin demişti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

FF çarda biriken sp yi verdiginde ancak skilleri lvl ine çekebiliyomuşuz öle bir şey demişti bisi mguild başkanı biriktirmeyin skil skıntısı varsa plus çekin demişti :D

Skilleri levelinin üstüne nasıl çekeceksin ki zaten
  • Evet, bu konuda haklısınız zaten "ff" terimi konu adlarında bulunmayacak . Konu içinde bulunacak, zaten bir çok incelediğimiz konular full farm değil.. Alışkanlık olmuş anlaşılan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.