Şimdi Ara

Fez'in Geliştiricisi Phill Fish, Firmasını Satışa Çıkardığını Açıkladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TO.Yay

Bu adam niye sevilmiyor tam olarak?

Tam paragöz lavuğun biri.Oyunu iyi ama oyununu içeren her videodan para istiyor.Diyo ben yaptım siz niye faydalanıyosunuz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni nesil ile çatışmalı bi adam twitter'dan kavga etmişliği var milletle
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • Bir kere ismi Phill değil Phil.

İkincisi başarılı ve çok da emekçi bir oyun tasarımcısıdır kendisi. Kendisini tanımak için tabii ki Fez oyununu oynamak ve bu oyunun yapım aşamasını da bilmek için Indie Game: The Movie belgesel filmini seyretmek gerekiyor.

Öte yandan burada saldıran kişilerin kendisine ne için saldırdığını bilmek hem zor hem kolay. Kolay çünkü sadece kıskançlık, haset ve kibirden olduğunu düşünüyorum.

Öyle ya böyle tek başına bir oyun yapıp ondan da büyük bir başarı sağladın mı? Yok. Niye kızıyorsun adama? Belli değil. Adamın sistemi hacklenmiş ve firmasının bilgileri de ortalığa serilmiş, buna da sinirlenmiş, sen buna niye seviniyorsun? Sebep?

Neyse, ortalık goy goy yapıp troll bile olamayacak oyuncumsu IQ eksiklerle dolu olduğu için sırf tipine bakıp gıcık olacağına git de iki program öğren, üç yazılım yap, oyun taarla da adamdan saysınlar. İşiniz gücünü gıcık olmak, kıl olmak yün olmak. Memleketimin gülleri.

Arşive bakarken gördüm ve hortlattım mesajı iyi oldu, kimse bunlara bir ayar vermemiş geç olsun güç olmasın.

O gıcık olduğunuz adamın oyunu şimdi de Mac platformuna çıktı. Siz hangi başarıyı yaptınız acaba arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 14 Nisan 2017; 23:31:4 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.