Şimdi Ara

feudalism 2!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
19.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arcadeprehacks.com/game/503/Feudalism-2.html buyrun arkadaslar bu oyunun hileli sitesi orda sinirsiz gold fln aliosunuz STR DEX CON bunlari istediginiz kadar yukseltebilrsiniz cheatengine fln ugrasmaniza qerek yok bu benim ilk paylasimim su anda 55 lwl ninjaM waR koyun hertarafi benim sayilir sizede tawsiyew ederim adaminizi quclendirirsiniz Lwl atlatirsiniz ;)

charactername: respectlife
    World: 2
    Irk: Evil
  • ben 49 lv ninja ile bitirdim oyunuxD

feudalism 2!!!!

feudalism 2!!!!

oyunda en iyi askerler shotgun ghostlar 10.000 e Nagayoda satiliyorlar ben oraya gittikten sonra sadece onlari kullandim

aura skillleri cok ise yariyor ben Venom Cloud/Divine Help/Sacrifice kullaniyorum venom cloud her saniye karsi tarafin askerlerinin max. canlarini %5 azaltiyor divine help sizin askerlerinizden biri yaralaninca hemen sizden 10 sp alarak iyilestiriyor yani bu 2 aura yi her savasa girerkenden kullaniyorum sacrifice ise sizden bir miktar hp alarak sizin tum askerlerinizi buyuk miktarda iyilestiriyor fakat dikkat etmeniz lazim cunku bu aura sizi oldurebilir o yuzden sadece zor durumlarda kullanin

sanirim costumize char. acmak icinoyunu bitirmeniz lazim benim bilgisayarda daha once bitirdigi icin acikti bu auralar filan sadece costumize karakterdemi gecerli bilmiyorum dogfrusu onu acmak icin oyunu bitirmek gerekiyormu onuda tambilmiyorum ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 11 Mart 2009; 14:38:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FeudalisM 2

http://www.arcadeprehacks.com/game/503/Feudalism-2.html buyrun arkadaslar bu oyunun hileli sitesi orda sinirsiz gold fln aliosunuz STR DEX CON bunlari istediginiz kadar yukseltebilrsiniz cheatengine fln ugrasmaniza qerek yok bu benim ilk paylasimim su anda 55 lwl ninjaM waR koyun hertarafi benim sayilir sizede tawsiyew ederim adaminizi quclendirirsiniz Lwl atlatirsiniz ;)

Teşekkürler, site işe yaradı

• İsinize yaradiysa ne mutlu bana cok aramistim ama bulamadim sitelere bakim cheatengine fln diyor o konularla fazla ilgilanmedigimi icin biraktim sonra arcadeprE yi buldum ayrica bu sitede sadece feudalism 2 icin degil o sitediki butun oynulari hileli kullanabilrsinizZ uye olma awantajida sagliyor ayrica

• Ya demircide nasıl silah güçlendiryoz ya hiç vuruş gücü artmıyor napıcam +10 yaptim bi silahı hala 63 - 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 14 Mart 2009; 2:57:17 >
  • Guillotine Blade skilli dışında oyun güzel,o skilli "Nagoya"daki adamları vermeleri ile tamam oyunu mahvetmişler,sadece adamın yanında duruyorsunuz ve 1-2 sn geçmeden adamın altında alevllri görüyorsunuz.Sonrası zaten "Please play again" tarzı...O saçmalık dışında oyun güzelmiş.

EDIT:2 gündür hâlâ o skille sahip orduyu yenebilecek güçte bir ordu yaratabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 15 Mart 2009; 15:49:46 >

feudalism 2!!!!

• arkadaslar fuedalsim 2 de clan kuruyorum dedigim gibi ilgilenenler pm atsin;)

• herkese merhaba tkrar

• Clan kuruyosunda nasil yani clan bu oyun online oynanabiliyormu birazdaha açsan konuyu?

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Clan kuruyosunda nasil yani clan bu oyun online oynanabiliyormu birazdaha açsan konuyu?
    DOGPro aynen dedigin gibi arkadasim oyun online oynaniliyor fakat ole intten feudalsim 2 yassan cikmaz indiriceksin customize characher acmak icin ilk baslayista 350 points weriyo simdi anladinmi arkadaism

• Tamam indirdim oyunu nasıl clana gircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 17 Mart 2009; 4:47:31 >
  • yhani clan derken birlikte sawascaz anlaminda online camp kurcaz customizye gircen en sagdaa bas ona player name yazar yukarda ne ismi yazarsan yaz ama basina sunu getir [K£J] clanimizin ismi ;) kolay qelsiN

• Tamamdır başladım..

• 26 lvl oldum
  • Feudalism 2= cogunlukla hepiniz Feudalism 2 yi bilrsiniz qusel ve eglenceli bir oyun ayrica bnde bunun hile programida war simdi sizlerle oyundaki characterimi paylasicam

oyunda kullandigim itemler:Infernal Armor zirh
    Golden Crown zirh
    -----------------------
    Dragon Head kilic
    Dead Crossbow ok
    BU konu ilgilenenlere pm yoluyla oyunun hilesinide werebilirim 70 lwlim bu daha once cekilmis olan buda yeni kurdugum eziq oluyor :D

feudalism 2!!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.