Şimdi Ara

Fethiyede ıssız koy tavsiye, tekne kiralayarak gidilsede olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fethiye civarında gidilecek kumsalı olan ıssız bir koy tavsiyesine ihtiyacım var.

Arabayla gidilecek bir yer bulamadım, tekne kiralayarak gitmeyi düşünüyorum.

Nereden tekne kiralayabilirim, ücretler ne civardadır?

Tekne sabah burakıp akşam gelip alıyormu yoksa orada sizi bekliyormu?

Hangi koyu önerirsiniz? Nekadar ıssız olsa okadar iyi aile ile gidilecek bir yer arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba ile gidişin mümkün olmadığı yerler genelde gezi teknelerinin rotasinda oluyor.O rotada bir yeri öğrenip gitmenizi tavsiye ederim.Çünkü en temiz ve berrak o koylar var.Yok dersenizde şövalye adasına gidin orada koca çalış tarafina bakan yerinde plajı var.yuzeni de hic gormedim.Biz genelde şövalye adası taraflarında balık avladigimizdan biliyorum.Anca benimle ya da baska bir balıkçı ile karşılaşırsınız diye tahmin ediyorum.

• 5 yıl önce likya yolunda fethiyeden kaş a kadar yürüdüm.
    size tavsiye edebileceğim 36.464366, 29.114488 uzunyurt köyü/fethiye
    aracınızı kabak koyu yakınlarında yol kenarında evler var onların yanına bırakabilirisiniz. hatta bakkaldan 10-20 tl lik alışveriş yaptığınızda aracınıza bakacaktır. kabak koyundan fethiye yani kelebekler vadisi istikametinde verdiğim koordinata doğru likya yolu tabelalarını takip edin 3-5 km sonra (2 saat alır) akvaryum tarzı koylarla karışacaksınız. yanınıza bolca su alın ayakkabı ile gidin terlik olmaz.
    alternatif olarakta esen çayının denize döküldüğü noktadan patara antik kentine kadar plajda (7-8 km civarı) ıssızdır. kum ve deniz yanısıra letoon antik kentinide gezebilirisiniz.
  • forro F kullanıcısına yanıt
    Fethiyeyi bilmem de datça da koylar harika hurmalibuk diş mağarası akvaryum muhteşem yerler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.