Şimdi Ara

Fethi Şahin : Bir karanlık dosya başlıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum iğrenç katliam videosunda ölen askerlerimizden biri Fethi Şahin.

Profili burada. Yüzündeki benden belli kendisi olduğu.
    https://www.facebook.com/fethi.sahin1

Profili incelediğimiz de ilk önce IŞİD sevdalısı olduğu ortaya çıkıyor.

Acaba propaganda mı ? Diyor insan. Neden IŞİD'ci ise yakılıyor.

Fakat ilginç olan 2014 yılına gidilince ortaya çıkanlar.

Ekmelledin'e oyhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=788272634557406&set=a.780488985335771.1073741826.100001240307573&type=3&theater

İngiliz kadınlarla barda eğlencehttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=896670957050906&set=a.184678991583443.58931.100001240307573&type=3&theater

Ülkücü Abdullah ÇAtlı mesajıhttps://www.facebook.com/fethi.sahin1/posts/743760042341999

Özet : Profil esir düşünce kullanılmış olabilir. Yada sızdırılmak istenen asker olabilir.

• Hiçbir şey anlayamıyorum artık şu siyasette dönen şeylerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 23 Aralık 2016; 2:3:15 >
  • kendisi jandarma istihbarattan işide sızmak için sahte profil açılmış ve ifşa olmuş neyini anlamıyorsunuz ?
    Hadi o işidli peki ya sefter taş ?
  • Isid destekcisi olabilecek kadar kafayı dinle bozmus birinin barda kızlara fotograf cekilecegini sanmiyorum ustteki arkadasin dedigi gibi sizmak icin veya yakalandiktan sonra yazılmış olabilir.
  • Hadi herşeyi geçtim videodan belliki bu olay yazın gerçekleşmiş. Aylar önce yapılan şeyi niye şimdi servis ediyorlar? Herşey karman çorman oldu. Neyin ne olduğu belli değil. Umarım fake iddiaları doğru çıkarda yaşadığımız tramvayı üstümüzden atarız biran önce.
  • Sefter taş 2015 de kaçırılmış.hatta mecliste konuşulmuş kişi.o gün bugündür esirmiş işte.işid ile savaşımız körüklenincede,böyle video çekip intikam almak istemişler.diğer kişi önceden işide katılmış olabilir.sonra kaçmak istemiş vs olabilir onada kıyafet giydirip asker diye yutturmak istemiş olabilirler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

kendisi jandarma istihbarattan işide sızmak için sahte profil açılmış ve ifşa olmuş neyini anlamıyorsunuz ?
    Hadi o işidli peki ya sefter taş ?

Adamın kolunda jilet izleri falan var tamam profil oluşturursun yorum falan da atarsın da,jilet olayını anlamadım.Kaçırılanlar arasında bir tane tercüman var deniyordu,tercüman olabilir bu adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Hadi herşeyi geçtim videodan belliki bu olay yazın gerçekleşmiş. Aylar önce yapılan şeyi niye şimdi servis ediyorlar? Herşey karman çorman oldu. Neyin ne olduğu belli değil. Umarım fake iddiaları doğru çıkarda yaşadığımız tramvayı üstümüzden atarız biran önce.

Yakılma olaylarının sahte yanı yok.
    Videolar bariz net.

Yazın olayı 2 şekilde açıklanır.

1) Dünki elbab olayında yerler karlı fotolar var. Kış olması gerekirken neden bu videoda yazın gibi hava ? Bunun cevabı geçmiş olayı yeni sunmak
    2) Suriyenin her yeri kış değil. Çölün ortası hala kuru ve güneş alıyor. O alan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shredded

Isid destekcisi olabilecek kadar kafayı dinle bozmus birinin barda kızlara fotograf cekilecegini sanmiyorum ustteki arkadasin dedigi gibi sizmak icin veya yakalandiktan sonra yazılmış olabilir.

benim anlamadığımda madem ajan neden bu face geçmişi duruyor silmesi gerekmezmiydi yada baştan hesap açması bukadar amatör olmakta saçma gelmiyormu ? ben çok din islam için ölen ama karı kız görünce dibi düşen insanlar gördüm net bir açıklama gelmesi gerekiyor anca o zaman anlaşılacak ne olduğu.
  • Mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 23 Aralık 2016; 2:46:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

quote:

Isid destekcisi olabilecek kadar kafayı dinle bozmus birinin barda kızlara fotograf cekilecegini sanmiyorum ustteki arkadasin dedigi gibi sizmak icin veya yakalandiktan sonra yazılmış olabilir.

benim anlamadığımda madem ajan neden bu face geçmişi duruyor silmesi gerekmezmiydi yada baştan hesap açması bukadar amatör olmakta saçma gelmiyormu ? ben çok din islam için ölen ama karı kız görünce dibi düşen insanlar gördüm net bir açıklama gelmesi gerekiyor anca o zaman anlaşılacak ne olduğu.

Yeni profil açmak daha amatörce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arada facebookda gecmise yonelik paylasim yapabiliyosunuz ve bu profildeki en bastaki fotolarda yorum bile yok sadece 3 5 begeni var ve cogu seyde profilde gizli.Yani demek istedigim isiddekiler bunu sonradan duzenlemis olabilir.ya da hesaba erisimi olan birileri bugun istihbarati alip yapmista olabilir.
  • Şubat 2015 tarihli paylaşımı:

"İngiliz ligleri 500 lira yatırdı yine iddaa mı çalışsak ne hep tek maçla gidiyo"

Bana istihbaratçı gibi gelmedi.

Benim tezim ışide duyduğu yakınlık sebebi ile suriyede operasyonda iken ışid safına geçmiş olabilir.

O lanet videoyu izlediğimde sanki son ana kadar kafasını sola çevirmiş birisine bakıyor gibiydi, söndüreceklerini düşünür gibiydi.

Çok bilinmeyenli bir denklemi çöz çözebilirsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

quote:

Yeni profil açmak daha amatörce

sonuç olarak buda saçma geliyor bana amatörce geliyor hayatını ortaya koyuyorsun sonucta komple hesap kapatılabilirdi face paylaşımlarına bakıptamı alıyorlar örgüte ayriyetten 2014 yılında sivildi hemen askere girip ajanmı oldu ajanlık bu kadar kolaymıdır çok soru var gerçekten sorulması gereken dediğim gibi tek isteğim masum bir türk askeri olmaması.

• FETHİ ŞAHİN PROFİL HESABI IŞIK HIZI İLE AN İTİBARI İLE KAPATILMIŞTIR.

NEDEN? NEDEN? NEDEN? NEDEN?

BİZ O KADAR TERÖR ÖRGÜTÜ SAYFALARINI ŞİKAYET ETTİĞİMİZDE BİRKAÇ GÜN SONRA ANCA GERİ DÖNEN FACEBOOK NORMAL SIRADAN BİR HESABI YARIM SAAT BİLE OLMADAN NASIL KAPATABİLİYOR?

VAR MI MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI OLAN?
  • Hesap iktidar ve ya ışid tarafından kapatıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.