Şimdi Ara

Fernando Torres Totem Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben videolara bakmıyorum çünkü bütün maçları izledim orada ne koymuşlar koymamışlar hepsini izlemedim. Ve düzgün okuduysan bu sene milletin yorumlarını ben demişim gibi üzerime yaftalama. Objektif bakacaksan bu sene için iyi demezsin zaten...

Ayrıca Galatasaray gibi bir takımda sadece gol atmak yetmez, hatta büyük takımlarda sadece gol atmak yetmez. 29 yaşına gelmiş hala ayağına gelen topu tutamıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Dipj_GUBZOE

Kimse kimseyi kandırmasın halı sahada bile maç yapsan sana şu şekilde gelen ortada çıkar vurursun kafayı, adam topa yükselmiyor bile kendini yere atmak için yükseliyor. Sen burada kendini haklı çıkartmak için benim Burak'tan nefret ettiğim düşüncesini kanıtlamak uğruna şu pozisyonu farklı yorumluyorsun. Dediğim gibi o kadar temasa hiç bir şey olmaz çıkar kafayı gol atarsın ama mental olarak gol yerine kendini atıp rakibi eksik bırakmaya şartlamış bir adamdan bahsediyoruz.

Tekrar diyorum bu sezon Burak'ın girdiği bütün pozisyonları video yap tarafsız gözle bir yabancıya izlet ondan sonra yorumunu al bakalım ne diyor... Şu yorumunda gerçekten çok komik defans arkasına koşu yapan adam kendi pozisyonu kendi mi yapar ? Top kendi kendine geliyor zaten oraya.. İstediği bütün paslar bize kontra atak dönüyor yada kaptırıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Ben videolara bakmıyorum çünkü bütün maçları izledim orada ne koymuşlar koymamışlar hepsini izlemedim. Ve düzgün okuduysan bu sene milletin yorumlarını ben demişim gibi üzerime yaftalama. Objektif bakacaksan bu sene için iyi demezsin zaten...

Ayrıca Galatasaray gibi bir takımda sadece gol atmak yetmez, hatta büyük takımlarda sadece gol atmak yetmez. 29 yaşına gelmiş hala ayağına gelen topu tutamıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Dipj_GUBZOE

Kimse kimseyi kandırmasın halı sahada bile maç yapsan sana şu şekilde gelen ortada çıkar vurursun kafayı, adam topa yükselmiyor bile kendini yere atmak için yükseliyor. Sen burada kendini haklı çıkartmak için benim Burak'tan nefret ettiğim düşüncesini kanıtlamak uğruna şu pozisyonu farklı yorumluyorsun. Dediğim gibi o kadar temasa hiç bir şey olmaz çıkar kafayı gol atarsın ama mental olarak gol yerine kendini atıp rakibi eksik bırakmaya şartlamış bir adamdan bahsediyoruz.

Tekrar diyorum bu sezon Burak'ın girdiği bütün pozisyonları video yap tarafsız gözle bir yabancıya izlet ondan sonra yorumunu al bakalım ne diyor... Şu yorumunda gerçekten çok komik defans arkasına koşu yapan adam kendi pozisyonu kendi mi yapar ? Top kendi kendine geliyor zaten oraya.. İstediği bütün paslar bize kontra atak dönüyor yada kaptırıyor..

quote:

İstediği bütün paslar bize kontra atak dönüyor yada kaptırıyor..

hala abartıyorsun dostum yapma. bütün şutları kaleye nişanlıyor , bütün topları kaybediyor , bütün toplar geri dönüyor. ee bu adam bu kadar gol ve asisti nasıl yapıyor ? hani istediği bütün paslarda kontra yiyiyorduk veya kaptırıyordu ? bana bunlar boş eleştiri geliyor. çoğu topu de ki mantıklı olsun.

Sen orta sahada topu dolaştırıp pas atacak adam bulamazken , biri bağırıp ısrarla pas istedikten sonra defansın arkasına sprint atıp kaleciyle karşı karşıya kalıyorsa bu kendini pozisyona sokmaktır. Ve bunu her maç en az 10 defa yapıyor veya yapmaya çalışıyor. Çoğu zaman ofsayte düşmesinin nedeni de bu zaten. Ama Ofsayte düştüğünde topu ona geç atan değil her zaman Burak suçlu oluyor. İş gol pozisyonuna gelince tam tersi Burak değil topu ona atan adam pozisyona sokmuş oluyor. Bu mantıkla bakarsak her türlü Burak beceriksiz olmuş oluyor.

Hakan Şükür bile önemli olan kendini pozisyona sokabilmektir , Burak bunu en iyi beceren santrafor. Bende çok gol kaçırırdım ama kendimi bir şekilde pozisyona sokardım , o yüzden Burak'ın hırsı ve kazanma arzusu olduğu müddetçe kimse kolay kolay vazgeçmez demişti. Yani golcü futbolcu çoğu zaman kendi pozisyon yaratır , kendisi pozisyon yaratmayıp olduğu yerde ayağına beklerse bu kadar gol atamaz ve forma şansı bulamaz.

Şimdi yabancı sınırı olmasın veya Muslera satılsın Burak gol atmış pozisyona girmiş kimse buna bakmayacak. Alıp veren , defansı sırtında taşıyan , adam geçen , top saklayan , ver kaç yapan karşı karşıya etkili bir forvet görmeyi kim istemez. Burak bu sezon iyi değildi ama elinden geleni yaptı. En azından yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen mücadelesine saygı duymak lazım.

• Iyi hoşta bu sınırda 11 de nasıl oynayacak kabız geçirerek taktik yapar artık Mancini gelmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.