Şimdi Ara

Feral druid Lvl 90 pvp ve pve son durum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de eskisi gibi artık yanan feraller var çok hoşlar. Ama oynarken çok sıkıyor özellikle pve de. Balance çok daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bir de eskisi gibi artık yanan feraller var çok hoşlar. Ama oynarken çok sıkıyor özellikle pve de. Balance çok daha iyi

Yanan feral için burning seed gerekiyo oda çok zahmetli ve sürekli yanmiyosun süreli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra Pvp de feral partisi gördüm çok hoşuma gitti 4 feralla kıstırmak süper oluyor :D ama bana göre hala eksikli var bu stunlar hepmi bana denk geliyor:( bunu çözmenin bir yolu yok mu:(
  • Feral druid wotlk'da ki gibi oldu, savage roar olmazsa olmazın ve glyph'le combo pointsiz de atabiliyorsun. Trash geldi yeni aoe. Tüm cata boyunca feral oynayan ben MoP'ta direk bıraktım, çünkü rotation'ı en zor olan class'lardan biri ve insan oynarken yoruluyor, yorulduğuna da değmiyor dps hala ortalarda.

Tier 6 talent'ta dream of cenarius u seçersen, ki birçok guide bunu öneriyor, dps artışı sağlanabiliyor. Sevgili blizzard zaten bu talent'la feral'i bitirdi bence. Dps artırmak için heal atman gerekiyor işin mantığını sen düşün artık.

predatory swiftness ile form değiştirmeden instant heal atabiliyorsun ama bu zaten karışık olan rotation'a 1 büyü daha eklemek, 1 proc daha takip etmek demek. Bence hiç bulaşma ya guardian'a çevir ya da balance.

• quote:

Orijinalden alıntı: nargrith

Feral druid wotlk'da ki gibi oldu, savage roar olmazsa olmazın ve glyph'le combo pointsiz de atabiliyorsun. Trash geldi yeni aoe. Tüm cata boyunca feral oynayan ben MoP'ta direk bıraktım, çünkü rotation'ı en zor olan class'lardan biri ve insan oynarken yoruluyor, yorulduğuna da değmiyor dps hala ortalarda.

Tier 6 talent'ta dream of cenarius u seçersen, ki birçok guide bunu öneriyor, dps artışı sağlanabiliyor. Sevgili blizzard zaten bu talent'la feral'i bitirdi bence. Dps artırmak için heal atman gerekiyor işin mantığını sen düşün artık.

predatory swiftness ile form değiştirmeden instant heal atabiliyorsun ama bu zaten karışık olan rotation'a 1 büyü daha eklemek, 1 proc daha takip etmek demek. Bence hiç bulaşma ya guardian'a çevir ya da balance.

+222222222222555555555554777

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

Orijinalden alıntı: nargrith

Feral druid wotlk'da ki gibi oldu, savage roar olmazsa olmazın ve glyph'le combo pointsiz de atabiliyorsun. Trash geldi yeni aoe. Tüm cata boyunca feral oynayan ben MoP'ta direk bıraktım, çünkü rotation'ı en zor olan class'lardan biri ve insan oynarken yoruluyor, yorulduğuna da değmiyor dps hala ortalarda.

+222222222222555555555554777

+bilmem kaç yapacağına balance'a dön :) Yüz kere dedik feralden pvede cacık olmaz diye :)

• Pvp de mantıklı olan bence feral son dakikada kurtarma ihtimalin yüksek ama balensta o ihtimal düşüyor kıstırmak en güzeli :D
  • Feral neden hala passif pvp de nerf ne zaman gelicek ferala ayı modu bile daha sağlam ferala göre bu feralın çıkışı ne zaman sizce
  • Feral Druidlerin durumunu oynamadığım için tam çözemedim.Kimisi ölmek bilmiyor, kimisi 2 vuruşta ne olduğunu anlamadan gidiyor(Pvp itemli:)

Bu bence biraz oyunculukla alakalı.Ne olursa olsun druid benim gönlümde bir uhde olarak kaldı hep:) Kasmak istedim ama kasamadım zamanın şartlarından.Şimdide yeni bir karakteri hiiç kasasım gelmiyor bu karaktere o kadar emek vs'den sonra.

Bence başlamayı düşünen hiç düşünmeden başlamalı.Sıkılacak bir karakter değil druid.Range, Tank, mele, healler.Hangi class bu 4'ünü barındırıyor.Ki druid gerçektende oynaması zevkli.Gaza geldim kassam mı ne?:)
  • Geçen twitchte birini gördüm. Feralle 1v2 arena giriyor. Ne kadar gidecek diye baktım 10 maç üst üste kazandı. Sonra sıkıldım bıraktım heralde devam etmiştir. Oynayan yine oynuyor bence.
  • Şuanda feral OP. RBG de yerine daha iyileri var ama Arenada her brackette op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Geçen twitchte birini gördüm. Feralle 1v2 arena giriyor. Ne kadar gidecek diye baktım 10 maç üst üste kazandı. Sonra sıkıldım bıraktım heralde devam etmiştir. Oynayan yine oynuyor bence.

Sodapoppin'i diyorsanız, o adam için istediğiniz kadar nerf gelsin ferale o herif yine oynar. Bir ara aynı anda 2 arena atıyordu farklı hesaplarla
  • Feral pvp de önem vermem gereken genler nedir sizce eşit paylaşım benim açığımı kapatır mı ?
  • Ferale kötü demeyin ayıptır

Pvp'de feral bu oyunda gördüğüm ve kullandığım en zor classtır. Dolayısıyla kullanınca çok güçlü bir spec haline gelebiliyor. 3v3 lerime devam ediyorum ve eğer feral, elemental sham, disc pri girersek karşımıza hunterlı takım gelmediğinde pek zorlanmıyoruz. Hunterlı takımların zor gelme nedeni gerek uzaktan ve 10snlik cc'si olan trapine yetişebilecek classımız olmaması(spectral guise'ı trap için sezmeniz lazım). tabi trape girince hunterın nasıl bir burst ü olduğunu biliyoruz fakat burda feralin heali devreye giriyor. Kendisine neredeyse 300k ya yaklaşan bir heal atıyor(nature swiftness, predator). Bu da arenayı yeniden başlatmamız anlamına geliyor. Ayrıca feralin burst dmgini neredeyse hiçbir karakterde göremedim. Stun, bol dot ve fericious bite ile gelen muhteşem dmgi. Kaç yıllık priest oyuncusuyum. Daha önceden her seviye arena yaptım ve feral şuanda en üstün döneminde diyebilirim. Gönül rahatlığıyla feral açabilirsiniz

• Adam Ferel beyler.
  • JustKneel kullanıcısına yanıt
    verdiğin bildgi için teşekkürler birde bana gen konusunda yardımcı olurmusun orda sanki biraz eksiklik hissediyorum sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirLyon

verdiğin bildgi için teşekkürler birde bana gen konusunda yardımcı olurmusun orda sanki biraz eksiklik hissediyorum sanki

Önemli değil her zaman

Gem olucaktı sanırsam o bilgi amaçlı yazılan yazıda.

Metayahttp://wowhead.com/item=76884

Kemere açıcağın prismatic soketehttp://wowhead.com/item=76692

Mavi istenilen socketehttp://wowhead.com/item=76687

Kırmızı istenilen socketehttp://wowhead.com/item=76687

Sarı istenilen socketehttp://wowhead.com/item=76656

Takman iyi olur bana göre.

Enchantlar zaten bellidir.

Ayrıca hitini capledikten sonra agility > mastery > crit > haste > expertise düzeninde gidersen yararlı olucaktır. Yani burda söylemek istediğim eğer bir itemde haste veye expertise varsa onu masterye çevir. Crite dokunma.

Talentlerini de girdiğin arenada karşına gelicek rakiplere göre düzenlemenin faydasını görebilirsin.Bglerde de bu talent ağacını kullanabilirsinhttp://www.wowhead.com/talent#dxFm|

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.