Şimdi Ara

Feral druid brutal impactsız acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brutal impact talentine vermeden pounce>mangle>shrede enerji yetiyormu ?

Yetiyorsa feral agacını 41 de bırakıp bir an önce omen of clarity açıcamda :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 10 Mart 2008; 22:41:38 >

• pounce(1.5sn global cd)>mangle(1.5sn gcd)
    brutal impactsiz pounce 3sn stun,sen karar ver:)
  • Neyse 61 oldum thick hideye 1 verip 2 impacta verdim :P
    toplamda 600-700 armor farketti^^ ilerde lvl atladıkça feralın geri kalanını tamamlarım artık.
    pounce>mangle>shred bu arada clear cast olunca çok süper oluyo :P en azından 600-700 armordan daha faydalı.
  • arka arkaya 2 3 defa clearcast yapınca muhteşem oluyor stuna aldığım bir rogueyi 3 sn de kestim shredle :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

arka arkaya 2 3 defa clearcast yapınca muhteşem oluyor stuna aldığım bir rogueyi 3 sn de kestim shredle :D

senin stunlock ile kestiğin rogue'u ben stun kullanmadan keserim^^

(not: bende rogum)
  • selrk çok saçma bi laf atmışsın feral druid rogue den guçlüdür bu arkadaş clear castin önemini belirtmek istemiş sadece.
  • feral druid neye göre Rogue'dan güçlü ?

- pve dps
    - arena

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Indigo

Oynayış zevki :D
  • o da kişiden kişiye değişir, göreceli bir kavram oynayış zevki :p
  • lol arkadaşlar ya bi talent sordum druid vs rogue olmuş
  • laf lafı açıyor ahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

selrk çok saçma bi laf atmışsın feral druid rogue den guçlüdür bu arkadaş clear castin önemini belirtmek istemiş sadece.

arkadaşım normalde class tartışmasını hiç sevmem ama senin dediğin 10 kat saçma neye dayanarak druid rogdan güçlüdür diyorsun? Gözünüzü seveyim bu tip yorumları bırakın artık.

Bu oyunda sadece tecrübeli ve deneyimli oyuncu her sınıf ile her sınıfı yenebilir. Ama kalkıpta bir sınıfın bir avantajını karşıdaki bir sınıfı tamamen ezmesine bağlayamazsınız. işte o zaman bu oyunda ne kadar deneyimsiz olduğunuz ortaya çıkar...
  • Ben Brutal impacta verdiğim halde shred vuramıyorum manglede sonra.
    enerji dolmuyor. Nasıl hızlı doldurabiliriz enerjiyi.
  • Acaba shredding attacks a talent vermemiş olabilirmisin ?
    Ben çok rahat vuruyorumda. Onsuz vurulmaz diye düşünüyorum 60 enerji nerde 42 nerde :)
    Dün rahat rahat denedim pounce>mangle>shred arası bol bol clearcast procluyor, nerdeyse yarı yarıya :) combatların çoğunda üst üste 2 shred atabiliyorum.
    Critte tutarsa mob stundan çıktığı anda %20 civarı hpsi kalıyo

1 lvl sonra maimde gelicek combatlar daha bir eğlenceli geçicek.
    Pouncenin dotu rakenin dotu mainin efektini bozmamasıda harika.
    Dotlarım devam ederken 5 cp ile vurduysam yaklaşık 60-80 enerji kazanabilicem. Yada zor durumdaysam rahat rahat kendime heal/bandage atabilicem :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 12 Mart 2008; 8:55:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atyay

pounce(1.5sn global cd)>mangle(1.5sn gcd)
    brutal impactsiz pounce 3sn stun,sen karar ver:)

Oyunda sadece Druid in cat formundaki ve Rogue nin abilityleri 1 sn Global CD dir. 2.4 patch de Sadece mangle i 1.5 sn ye ye çıkarıyorlar.

@Sınıryok
    O dediğin comboyu eğer Sheridding attacks a ve Brutal a talent vermesen yapamassın. Talentsiz yapmak için her 2 sn de bi energy ticklediğini gösteren addonlar var onları kullanırsan 100 energy varken tam ticklemenin 1.sn de baslarsan pounce mangle shred combosunu aralıksız kullanabiliyorsun. Tabi bunu pvp esnasında yapmak bayagı kastırıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 12 Mart 2008; 11:43:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

lol arkadaşlar ya bi talent sordum druid vs rogue olmuş

Normaldir hırs nelere kadir dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.