Şimdi Ara

Fenerin Tükürük Kanıtı Diye Yayınladığı Video 12. saniyeye dikkat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://video.haber7.com/video-galeri/71412-fenerbahce-tukuruk-aninin-videosunu-yayinladi

video üstteki linkte. 12. saniyeye dikkat edin lütfen. tükürüksüz hali ile tükürüklü hali arasında saniyenin onda biri arasında süre geçmiyor.

1- diyelim hadi o enteresan şekilde yoğun kıvamdaki şey tükürük olsun ilk temastan sonra o hale gelmesi için biraz akması lazım ama gıdım akış yok. değiyor yapışıyor. ve öylece de kalıyor.

2- yine videoda tükürüğün geldiği anda obradoviç birisiyle tokalaşmayı tam bitiriyor. ve bir diğerine elini uzatıyor. ama videoda çember içine alınan kişinin önüne geldiğinde (tükürdüyse ancak o anda tükürmüştür) daha yeni tokalaşmaya başlıyor. 20. saniyeden sonra dikkatli izleyin. tükürüğün geldiği 12. saniyedeki o anla 20. saniyeden sonra tükürdüğü idda edilen kişiye yaklaşması anı arasında çok fark var.

şu video acemiliğin danişkası bir montajdır. ve hadi maç felan neyse de tükürdü diye bir insana alenen iftira atmak nedir. bir insanın hayatı ile oynamak nedir?

GS yönetimi bu videoyu uzmanlara inceletip gerekli mercilere suç duyurusunda bulunmalıdır. kaldı ki o taraftar da Fenerbahçe aleyhine direk iftira suçlamasıyla maddi manevi tazminat davası açabilir veya yöneticilerine.

açık olan şudur. aziz ve taifesi yine hem sporu kirletmiş ve bir insana büyük sıkıntılar çektirecek iftira atmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

http://video.haber7.com/video-galeri/71412-fenerbahce-tukuruk-aninin-videosunu-yayinladi

video üstteki linkte. 12. saniyeye dikkat edin lütfen. tükürüksüz hali ile tükürüklü hali arasında saniyenin onda biri arasında süre geçmiyor.

1- diyelim hadi o enteresan şekilde yoğun kıvamdaki şey tükürük olsun ilk temastan sonra o hale gelmesi için biraz akması lazım ama gıdım akış yok. değiyor yapışıyor. ve öylece de kalıyor.

2- yine videoda tükürüğün geldiği anda obradoviç birisiyle tokalaşmayı tam bitiriyor. ve bir diğerine elini uzatıyor. ama videoda çember içine alınan kişinin önüne geldiğinde (tükürdüyse ancak o anda tükürmüştür) daha yeni tokalaşmaya başlıyor. 20. saniyeden sonra dikkatli izleyin. tükürüğün geldiği 12. saniyedeki o anla 20. saniyeden sonra tükürdüğü idda edilen kişiye yaklaşması anı arasında çok fark var.

şu video acemiliğin danişkası bir montajdır. ve hadi maç felan neyse de tükürdü diye bir insana alenen iftira atmak nedir. bir insanın hayatı ile oynamak nedir?

GS yönetimi bu videoyu uzmanlara inceletip gerekli mercilere suç duyurusunda bulunmalıdır. kaldı ki o taraftar da Fenerbahçe aleyhine direk iftira suçlamasıyla maddi manevi tazminat davası açabilir veya yöneticilerine.

açık olan şudur. aziz ve taifesi yine hem sporu kirletmiş ve bir insana büyük sıkıntılar çektirecek iftira atmıştır.

bir şey daha ekleyeyim.

yüzüne o kıvamda ve baya çok bir tükürük isabet eden obradoviç te gıdım istif bozulması hal ve hareket değişimi olmuyor. 1 saniye önce nasılsa 1 saniye sonra da aynı halde devam ediyor. öyle bir durumda istem dışı reflsk olmaması için ancak robot olunması gerekir.

bu da başka bir ayrıntı.

• Kanıt diye sundukları videodan ne olduğu tam olarak anlaşılmıyor. Eğer gerçek değilse videodaki şahsı açık hedef haline getirmiş olurlar ve bu büyük bir suçtur. Umarım yanlışlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Kanıt diye sundukları videodan ne olduğu tam olarak anlaşılmıyor. Eğer gerçek değilse videodaki şahsı açık hedef haline getirmiş olurlar ve bu büyük bir suçtur. Umarım yanlışlanır.

bu video üzerinde oynanmış. özellikle yakın çekim olan görüntülerle net şekilde oynandığı açık. ve koskoca bir kulüp ne hallere düştü. kupa mupa her şey bir yana bir insanının geleceği bir yana.
  • Yav he he oynanmış görüntüler he. Adamı polisler aldı ifade için hala ne konuşuyorsunuz. AYIP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Yav he he oynanmış görüntüler he. Adamı polisler aldı ifade için hala ne konuşuyorsunuz. AYIP

Bu kadar iddiadan sonra polis ne yapacak alacak tabi sorgulayacak. Bir kişiyi polis alınca direk suçlu mu oluyor?

Video yu bile izlemediğin ortada.

Sizin gibi çok bildiğini zanneden ama esasen gıdım birşey bilmeyen taraftarlar bu adama destek verdikçe daha burnunuz....... kurtulmaz. Ama müstahak size. İnşallah aziz ölene kadar başınızda kalır. Aklı başında bir fener taraftarı için küfürden beter gelir şu söz ama senin gibiler için en güzel dua olur

Neyse Olan videodaki taraftara oluyor. Görecez bakalım zaman ne gösterecek.

• quote:

quote:

Yav he he oynanmış görüntüler he. Adamı polisler aldı ifade için hala ne konuşuyorsunuz. AYIP

Bu kadar iddiadan sonra polis ne yapacak alacak tabi sorgulayacak. Bir kişiyi polis alınca direk suçlu mu oluyor?

Sizin gibi çok bildiğini zanneden ama esasen gıdım birşey bilmeyen taraftarlar bu adama destek verdikçe daha burnunuz....... kurtulmaz. Ama müstahak size. İnşallah aziz ölene kadar başınızda kalır. Aklı başında bir fener taraftarı için küfürden beter gelir şu söz ama senin gibiler için en güzel dua olur

Aç da adamın ifadesini oku. Nasıl R yapmış. Daha dünyadan habersin.

• Kardeşim adam tükürdüğünü kabul etmiş emniyette sen ne diyorsun yahu, bırak embesil bi adamı aklamaya çalışma onun yüzünden bugün tarafsız sahada maçı verdik.

• Tükürdü net

• Gerçekten fanatiklik çok kötü birşey. Din konusunda olsun, milliyetçilik konusunda olsun, taraftarlık konusunda olsun fanatizm insanı uçuruma sürükler. Fanatikleri hayatımdan uzak tutmaya çalışıyorum. Fanatizm insana herşeyi yaptırır, doğrudan sapkınlıktır.

Adam emniyette ifade verdi, özür diledi, o kadar bari adamın suratında balgam varken gerçekten bir insan nasıl bu kadar uzaklaşır fanatikleşir anlamıyorum.

Ben orada iki tane iyi takımın maçını izlemek istiyorum, çekişme istiyorum hatta ve hatta seri son maça kalsın istiyorum, basketbol sevdalısı olarak mutlu olmak istiyorum, organize biçimde maç katlediliyor, dünyanın saygı duyduğu teknik adam Türkiye'de ondan feyz alınsın istiyorum, sahada yapılanlara bak, Murat Murathanoğluna yapılanlara bak , çirkefliklere bak..

Büyük camia taraftarı olarak Galatasarylı olarak ilk önce siz basketbol sevdalısı olarak buna tepki göstermeli, bunlara tepkinizi ortaya koymanız, Obradoviçi çiçeklerle karşılamanız, sizin gibi Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil eden bir takımı, o kadar düşmanımız varken baştacı etmeniz yerde yaptığınıza bak..

İnşallah gözünüzü kan bürüten bu fanatikliklikten vazgeçer, ve dünyadaki güzellikleri görmeye başlarsınız diyeyim. Çok zor ama bunu diliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Kanıt diye sundukları videodan ne olduğu tam olarak anlaşılmıyor. Eğer gerçek değilse videodaki şahsı açık hedef haline getirmiş olurlar ve bu büyük bir suçtur. Umarım yanlışlanır.

bu video üzerinde oynanmış. özellikle yakın çekim olan görüntülerle net şekilde oynandığı açık. ve koskoca bir kulüp ne hallere düştü. kupa mupa her şey bir yana bir insanının geleceği bir yana.

Montaj bu montaj.
  • quote:

quote:

quote:

o kadar yüzsüzlerki adam çıkıp ben tükürdüm kabul ediyorum demesine rağmen hala inkar ediyolar. Bak şimdi de ''Aziz o elemana para verdi o yüzden itiraf etti'' derler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

quote:

o kadar yüzsüzlerki adam çıkıp ben tükürdüm kabul ediyorum demesine rağmen hala inkar ediyolar. Bak şimdi de ''Aziz o elemana para verdi o yüzden itiraf etti'' derler

At gözlükleriyle bakıyorlar her olaya. Çünkü onlar sütten çıkmış ak kaşık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.