Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.805
Cevap
13
Favori
917.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: silencer01

http://forum.donanimhaber.com/m_8485817/tm.htm

İttifak'da çatırdamalar başladı

koşun, kaçırmayın

quote:

Diğer topik ne oldu..
    Silindi mi?

Hoşgeldin cdemir hocam.
    Yeni konu açıldığından diğeri kitlendi normal yani
    Yeni konu, yeni heyecan ve 100. yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 3 Ağustos 2006; 18:59:18 >

• yw bırakın su fenerı adam dııl bu fener sahtekar ın onde gıdını baskanınız sılah kacakcısı be utanın bende bı fenerlıydım artık takım tutmuyorum fenerdende ıgnenıyorum
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KooSeo -- 3 Ağustos 2006; 20:48:46 >
  • 20.07 oldu ortada forma falan yok.

• Ya evet bıktım bu fiyaskodan resmi sitede dahi yazmıştı galiba, bıktım bu sene fenerden
  • aha tanıtılıyor FBTV yi açın :D
  • Formalar nasıl yaa
  • arkadaşlar topiğinizi bulandırmak istemem ama forum kurallarına uymayanları lütfen uyarınız

quote:

Orjinalden alıntı: ochergenc
    ve 6S maçının

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, ısrarla devamı halinde yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese febe,bejeke, azize şaban 6S 7enerbahçe)
  • capture alın!!
  • Formalar geçmedi değil mi? Ben tw karşısına yeni geçtim.
  • Fenerbahçe Lugano ile imzaladı
    Uruguaylı savunma oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı ve isminin UEFA'ya bildirildiği açıklandı.

NTVSPOR
    Güncelleme: 20:18 TSİ 3 Ağustos 2006 Perşembe

Yabancı oyuncu trnasferinde geç kaldığı için eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe, Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'yu kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli yönetimin 26 yaşındaki oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladağı öğrenildi. UEFA 'ya bildirim süresinin dolmasına saatler kala gerçekleştirilen bu transfer sonucunda Lugano'nun ismi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçlarının kadrosunda yer aldı.

Ancak Uruguaylı futbolcunun takımı Sao Paulo'nun Libertodores Kupası’nda finale yükselmesi nedeniyle Lugano, sarı-lacivertlilerin Dinamo Kiev ile yapacağı ilk karşılaşmada yer alamayacak. Sao Paoulo'nun 16 Ağustos'ta oyanayacağı rövanş maçının ardından Lugano, yetişmesi halinde Fenerbahçe'nin 23 Ağustos'ta karşılaşacağı Dinamo Kiev rövanş maçında takımındaki yerini alabilecek.

OLİVEİRA’DA SONA DOĞRU

Öte yandan Sarı-lacivertliler, Sao Paulo'lu Ricardo Oliveira transferinde de sona yaklaşıyor. 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla da her konuda anlaşıldığı ve bu transferin de 1-2 gün içinde sonuçlanacağı bildirildi.

valla epeydir bekliyorduk ama bu iki isim doğruysa beklediğimize değdi

• Formaları nihayet görüyoruz. FB tv yi açın
  • Çift taraflı forma bakalım alıcaz artık.

• ben diyodum bu gece formalarla beraber transfer bombasını da patlatırız başkan çıkar bi sürpriz yapar diye düşündüm ama olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

ben diyodum bu gece formalarla beraber transfer bombasını da patlatırız başkan çıkar bi sürpriz yapar diye düşündüm ama olmadı..

Bende sürpriz bekliyordum malesef yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Sonunda mutlu sona ulaştık.. Nihayet yeni formalarımız çıktı...

• Buyrun Gri Forma * Klasik Çubuklu Forma * 100. Yıl Forması.

70 YTL

52 YTL

100 YTL

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.