Zorlu döneme girdik. En az kayıpla atlatmamız dileğiyle.
Beyler bir Fenerbahçemizin marşını arıyorum. Stadda hep çalar. oooooooo oooooooo oooooooo ooooooo diye gider, bi herif söylüyor bunu. Yağmur çamur demem falan en büyük Fenerbahçe diyordu hafif elektro var.
Bu şarkımızın adını söyleyenler çok makbule geçer. Bayadır aramaktayım.
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
Zorlu döneme girdik. En az kayıpla atlatmamız dileğiyle.
neredeyse daha zoru yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
Beyler bir Fenerbahçemizin marşını arıyorum. Stadda hep çalar. oooooooo oooooooo oooooooo ooooooo diye gider, bi herif söylüyor bunu. Yağmur çamur demem falan en büyük Fenerbahçe diyordu hafif elektro var.
görsel güzel olmuş,özellikle tezahüratlı bölümü koymakla iyi bişey yapmışlar fakat daha da ayrıntı olabilirdi.
Gaza getirecek falan şeyler
Hadi Eyvallah
Günaydın arkadaşlar... Akşamki maçla yenilirsek hiç umrumda olmayacak... Tek derdim bi sakatlık olmaması...
herkese hayırlı günler...
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
Herkese s.a, derbiyi takımımız açısından çok ciddiye almıyorum.Bence de sakatlık olmasında nolursa olsun... Önemli olan Chelsea maçı diye düşünüyorum ki bu maçta da Chelsea maçına rağmen galip geleceğiz bence.
Kim ne derse desin Beşiktaş maçı Chelsea maçından daha önemlidir.
Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmenin yolu Beşiktaş maçından geçiyor.
Zico'nun da bu bilince sahip olduğuna eminim.Zira Avrupa'da istikrar yakalamak istiyorsak her sene CL'ye katılabilmeliyiz öncelikle.
Bu sene yarı-final e çıkarız o bize yeter,seneye de uefa da bişeyler yapmaya çalışırız diyorsak amenna..
Volkan kalede Serdar evde! Fenerbahçe’de bugün oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde şok gelişme yaşandı. Teknik direktör Arthur Zico, kaleci Serdar Kulbilge’yi 18 kişilik kadroya bile almadı. Volkan Demirel’in cezası nedeniyle son dört maçta forma giyen ve başarılı bir performans gösteren Serdar Kulbilge kontenjena takıldı. Maç kadrosuna alt yapıdan gelen bir oyuncu almak zorunda olan Zico, tercihini genç kaleci Volkan Babacan’dan yana kullandı.
Brezilyalı teknik adam, sakatlıktan yeni çıkan Gürhan Gürsoy’un durumunu da gözden geçirdi, ancak form durumunu gözönünde bulundurarak, 18 kişilik kadroyu belirledi. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında oynanacak Chelsea maçı öncesinde Volkan’ı tercih ededen Zico, dün akşam kampa aldığı futbolcularına maçın son taktiğini anlattı.
Beşiktaş maçının önemine dikkat çeken Zico, "Sakin ve sabırlı futbol oynayalım. Tribünlere kesinlikle kulak asmayalım. Derbilerin atmosferi farklı olur. Maçı 11 kişi tamamlamalıyız. Galatasaray maçında yaşananları tekrarlamayalım" yorumunu yaptı. Öte yandan ayak başparmağındaki sakatlığı nedeniyle önceki akşam korkutan Semih Şentürk bugünkü maçın kadrosuna alındı. İğne tedavisi gören Semih’in oynayabilecek durumda olduğu bildirildi.
kaynak:www.sporx.com
inanamıyorum ya.bu kadar mı vefasızlık olur...sıkısınca serdarı kaleye koy sonra adamı ilk 18 e alma şimdi volkan macta sakatlansa kaleye volkan babacan mı gececek...hadi diyelim tamam oda iyi kaleci ama bu zico yu anlamak gercekten elde degil...bu adamda nasıl bir insan segisi var ve herkes bunla övünüyor anlamıyorum kardesim bide su var tabı alt yapıdan oyuncu alması gerekıyormus...ne yanı artık serdar hep 3. kaleci mi olacak...hıçbir maca ilk 18 de çıkamayacak mı
Garfeld Hocam !!
Zico'nun iki alternatifi var altyapı oyuncusu olarak..Ya Can'ı alacak kadroya yada V.Babacan'ı..Can Arat şu haliyle ikinci ligde zor forma giyer...kaldıki Önder ve Yasin gibi iki tane defans oyuncumuz var yedekte...mecburiyetten Serdar'ı kesti kadrodan...Bir maçta kalecinin sakatlanma olasılığı oldukça düşük..şans tabi olur olur ama mantıklı olanı yapmış Zico