ya taraftar kartı bulmalıyım ofof salı günü gidicem biletix gişesine bakalım kartsız vericek mi...??..
aynen hocam ne olsun,sınavlar yaklaşıyor bir yandan,bir yandan iş,tabi işten paketlenme tedirginliği diğer bir yandan
quote:Orjinalden alıntı: fenerlix07 aynen hocam ne olsun,sınavlar yaklaşıyor bir yandan,bir yandan iş,tabi işten paketlenme tedirginliği diğer bir yandan
sana devlet işini tavsiye ediyorum quote:Orjinalden alıntı: fenerlix07 bu sırlar zaten kapınn önüne de konduk ne olacak bu halimiz bilmem şamar oğlanına döndük
quote:Orjinalden alıntı: fenerlix07 hacı hatun kapının önüne koymuş beni sen devlet anaya sığın diyorsun yani pardon
Günaydın herkese. quote:Orjinalden alıntı: fenerlix07 hocam örnek taraftarsın falan ama ağzının tadını biliyorsun süt krema şekli he Hocam zaten örnek taraftar olduğum için süt dedim. Herkese süt içmesi gerektiği konusunda örnek oluyoruz
quote:Orjinalden alıntı: BRKYPNR günaydın arkadaşlar kurallar için konu açtım bakarsınız öptüm gıdınızdan Günaydın Hocam oku oku bitmiyor. Forumdaki karmaşadan bahsediyorsun. Karmaşayı düzeltmek için karmaşık bir topik açıyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: cdemir quote:Orjinalden alıntı: BRKYPNR günaydın arkadaşlar kurallar için konu açtım bakarsınız öptüm gıdınızdan Günaydın Hocam oku oku bitmiyor. Forumdaki karmaşadan bahsediyorsun. Karmaşayı düzeltmek için karmaşık bir topik açıyorsun. cengo sen açtında ne zaman okumadık ya okuyun okumak iyidir okumadan nasıl bir eğitimden bahsederiz Türkiyemiz için
quote:Orjinalden alıntı: BRKYPNR cdemir ben senin kızını senden fazla seviyorum açıkça söyliyim demedi deme bıcırımm benim ya Kızım diye söylemiyorum çok şekerdir. Geçen gün televizyonda köşede maç skorunu gösteren yazıyı görmüş benim yanıma gelip bana baba AG hangi takım diye sordu. (FB'yi biliyor tabiki) Bende Ankaragücü neden sordun dedim. O da bana gol atamamışız 0-0 dedi. Maçlarla pek ilgili olmayınca şaşırdım. İyi bir FB'li olacak cadoloz kızım.