Arkadaşlar ben koyu bır Galatasaraylıyım ve kendı topiğimizde sizler gibi bizde takımımız hakkında yorumlar yapıyoruz fakat aranızdan bazıları ozellıkle EmreFB1907 < bu kişi sürekli bi sataşma peşinde konular açıyor saçma sapan yorumlar yapıyor.. son açmış olduğu konu Milan baros kim falan filan ayıptır yaa.. bu konu hakkında bızler kendi aramızda bır karar aldık ve sizin forumunuzda yada kendi Forumumuzda Her ne olursa olsun saygı sınırlarını aşmadan Fenerbahçe hakkında eleştirilerimize dikkat edeceğiz haa eleştirimi sonuna kadar tabıkı yapıcaz sonuçta rekabet var ve buda mükemmel birşey ama daha dikkatli olalım lütfen şimdiden teşekkürler
Evet kendisini kınıyorum ve ona şu cevabı gönderiyorum;
Maldonadao, josico Baros, Kewel
muhahahahah
quote:
Orjinalden alıntı: justice_st
Arkadaşlar ben koyu bır Galatasaraylıyım ve kendı topiğimizde sizler gibi bizde takımımız hakkında yorumlar yapıyoruz fakat aranızdan bazıları ozellıkle EmreFB1907 < bu kişi sürekli bi sataşma peşinde konular açıyor saçma sapan yorumlar yapıyor.. son açmış olduğu konu Milan baros kim falan filan ayıptır yaa.. bu konu hakkında bızler kendi aramızda bır karar aldık ve sizin forumunuzda yada kendi Forumumuzda Her ne olursa olsun saygı sınırlarını aşmadan Fenerbahçe hakkında eleştirilerimize dikkat edeceğiz haa eleştirimi sonuna kadar tabıkı yapıcaz sonuçta rekabet var ve buda mükemmel birşey ama daha dikkatli olalım lütfen şimdiden teşekkürler
hep böyle devam son açtığı baros konusu diyo kardeşim bilip bilmeden yorum yapmayın ya o konunun açılış tarihine baksana sen ilk önce gidip hortlatmışlar konuyu allah allah
senin yukardaki galatasaraylı renkdaşına bakarmısın ilk önce kendi arkadaşlarından başla sana noluyor biz görüştük anlaştık gerekli kişilerle
quote:
Orjinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Orjinalden alıntı: justice_st
hep böyle devam son açtığı baros konusu diyo kardeşim bilip bilmeden yorum yapmayın ya o konunun açılış tarihine baksana sen ilk önce gidip hortlatmışlar konuyu allah allah
senin yukardaki galatasaraylı renkdaşına bakarmısın ilk önce kendi arkadaşlarından başla sana noluyor biz görüştük anlaştık gerekli kişilerle
adam sabahın köründe kalkmış cevap vermiş...
şimdi diyeceksiniz öteki de gecenin köründe konu açmış ona da
işiniz gücünüz yok mu sizin
Emreciğim yapma baros iyi adamdır ama JOSİCO kadar olamaz tabii
quote:
Orjinalden alıntı: temptations
Emreciğim yapma baros iyi adamdır ama JOSİCO kadar olamaz tabii
Her sataşma peşinde olan için başlık açıcaksak işimiz var , bi bak bakalım Fenerbahçe bölümüne , kaç tane Gs'li BJK'li en ufak bi olumsuz haberde muahahalarla dolu topic açmış..
ben de cimbomluyum hemde fena ama burda ki yapılan fbliler tarafından yorumlar daha ağır basıyor ve topiği açanın yorumu gs li arkadaşlar tarafından çelişiyor,2 gs li yazmış ikiside muhaha lı..
saygılar herkese iyi bayramlar
salaklık bende ki insan yerine koyup bişey rica ediyorum nasıl fark etmemişim bu topiktekilerin coluk cocuk olduğunu yaşınız ilerleyince bu tarz tartışmaları bırakacaksınız ben hasta galatasaraylıyım fakat gecen yıl Sevilla Fenerbahce macında kadıkoydeydım... Fenerlı bırcok arkadasım var hepsıde fanetık kombınelerı eksık olmaz fakat acık konısıyım onlarla aranızda DAĞLAR kadar fark var !!!!!! (bu konuma cevap yazanlar ıcın konusuyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme