Şimdi Ara

Fenerbahçe Yandex'e Baskı Yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin en güçlü takımından bu beklenirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk bayrağı bulunan armaya baskı yapmışmı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en güçlü takımıysa demekki Türkiye ve Avrupa'da kupa kazanmak için güçlü olmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylılar öfkeli yazmışlar bide
    Firmaların reklam rekabetinden biz niye öfkelenelim ayrıca ezeli rakibimiz kırmızı rengine neden tahammül edemiyor anlamıyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin de Galatasaray'ında 2 renginden birisi kırmızı nedir bu öfke anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Galatasaraylılar öfkeli yazmışlar bide
    Firmaların reklam rekabetinden biz niye öfkelenelim ayrıca ezeli rakibimiz kırmızı rengine neden tahammül edemiyor anlamıyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin de Galatasaray'ında 2 renginden birisi kırmızı nedir bu öfke anlamadım gitti.

Sarının yanında ki kırmızıya karşıyız
  • konu fener ilk 3 yorum gsli sonra biz sizin forumlara yazınca auvvv oluyor
  • Cahilliğin bu kadarı. Sanki kırmızı renk bir tek galatasaray'ı simgeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk 3 yorum gsli arkadaslarimizdan pusuda bekliyorlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Galatasaraylılar öfkeli yazmışlar bide

Sarının yanında ki kırmızıya karşıyız

Biz taraftar olarak birbirimizle atışırken söyleriz tamam da yöneticilerin de bu konuda çocuk gibi davranması çok garip.

İlk 3 yorum tabi Galatasaraylılara ait olucak haberde bizim adımız geçiyor.

@.Taylor Swift. @Andres Escobar

• arkadaşlar beyniniz yetmedi heralde, acıklıyayım. Sarı lacivert çubuklu formamızda kırmızı olan Y harfi sarı kısmada geliyor, dolayısıyla kırmızı gsyi temsil etmesede sarı kırmızı gsyi temsil ediyor.

• Abuk subuk haberler yapıyorlar siz de koyun gibi hemen altında kavgaya tutuşuyorsunuz. Biri "haha fenerbahçe ne kadar güçlü" der, öbürü "türkiyenin rengi o pis hainler" minvalinde bir şeyler söyler. Aklınızı başınıza alın biraz ya.

Fenerbahçenin ambleminde var kırmızı zaten, ne abuk subuk şeylere inanıyorsunuz?
  • Ya şunun için birbirimiz yemenin ne anlamı var. O mcdonalds olayı bir tek bize özel değil zaten. Talep edersin, ya tamam derler ya da demezler. Bu kadar basit. Büyütülecek, sidik yarıştılacak bir durum söz konusu değil yani. Yemeyin birbirinizi...

• xD
  • XPHOS kullanıcısına yanıt
    şikayet edildin.

konuya gelince çok normal bir durum. abartılacak bir durum da değil. Fener istemiş adamlarda uygun görmüş. bu kadar basit
  • Çoğu renktaşım bilir, stadın karşısındaki çiğköftecide şanlı SARI-LACİVERT renklerinde. Normal rengi kırmızı-yeşil tonlarında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.