Şimdi Ara

Fenerbahçe Taraftarının Hisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Zaaaaaa xdxd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahsen ben umursamiyorum. Normalde mac kacirmazdim ama bu sezon gs maci dahil nicbir maci 90 dakika izlemedim. 10-15 dakika bakiyorum canim sikiliyor birakiyorum. Ve de gram uzulmuyorum hatta bir maci yendik diye uzulmustum alanyaydi galiba. Bizim taraftsr salak. Bir mac kazansak unutur her seyi. Ali koc gelmeden bir halt olmaz bu takimdsn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Sahsen ben umursamiyorum. Normalde mac kacirmazdim ama bu sezon gs maci dahil nicbir maci 90 dakika izlemedim. 10-15 dakika bakiyorum canim sikiliyor birakiyorum. Ve de gram uzulmuyorum hatta bir maci yendik diye uzulmustum alanyaydi galiba. Bizim taraftsr salak. Bir mac kazansak unutur her seyi. Ali koc gelmeden bir halt olmaz bu takimdsn

E o zaman sen iyi gün taraftarısın işte,onun adı o.
  • Bundan önceki 2 sezon tüm maçlarda böyleydim, neler hissettiğini anlayabiliyorum
  • GloryGala kullanıcısına yanıt
    Futbol eglencedir zevk almiyorsam ilgilendirmez beni. Ne diyim daragacinda olsam bile son sozum fenerbahce mi diyim? O kadar salak degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 4 Kasım 2017; 22:25:36 >
  • quote:

Futbol eglencedir zevk almiyorsam ilgilendirmez beni. Ne diyim daragacinda olsam bile son sozum fenerbahce mi diyim? O kadar salak degilim.

Estagfurullah ama senın taraftarlıgının kategorisi o,bil diye soyledım.Iyı gununde gelıpte burda goy goy yapmaya yapamazsın.Takımının cefasını surenlerındır o hak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçeliler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GloryGala kullanıcısına yanıt
    Cefa ne la

Bu kadar abartmayin siradan bir oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GloryGala

quote:

Estagfurullah ama senın taraftarlıgının kategorisi o,bil diye soyledım.Iyı gununde gelıpte burda goy goy yapmaya yapamazsın.Takımının cefasını surenlerındır o hak.

Cefa da çekilecek gibi değil ki. Iyi olursun ama rakibin iyidir şampiyonluk gider eyvallah dersin. Şanssızlıklar olur maç kaybedersin eyvallah dersin. Para yoktur, transfer yapamazsın eyvallah dersin.

Bu herifler bile bile bu hale getirdi bu takımı. Nerede çöp varsa getirdiler. Takımda ne kadar çöp varsa kontrat yenilediler. Bağıra bağıra kupa giderken ( gs maçı vitor sezonu ) herif bacak bacak üstüne attı aynı akşamı kovmadılar. Ama Alex bazılarının önüne geçince verdiler eline biletini yolladılar. Emenike forma çıkardı, ağladı zırladı. Forvet 34 maçta 4 gol attı ama takımda tuttular. Ersun Yanal'ın antrenmanları zor gelince grup olup adamı gönderttiler. Bu takım tdsiz şampiyon olur diyip Ismail diye bişey getirdiler. Bu kadar rezalet işler yapılırken ve bunlar bilerek yapılmışken ben niye bu salakların yaptığı şeylerin cefasını çekeyim ? Çekilecek cefa mı verdiler ki ?

Bu iş bilmez yüzsüzler gidene kadar iyi gün taraftarıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: GloryGala

quote:

Cefa da çekilecek gibi değil ki. Iyi olursun ama rakibin iyidir şampiyonluk gider eyvallah dersin. Şanssızlıklar olur maç kaybedersin eyvallah dersin. Para yoktur, transfer yapamazsın eyvallah dersin.

Bu herifler bile bile bu hale getirdi bu takımı. Nerede çöp varsa getirdiler. Takımda ne kadar çöp varsa kontrat yenilediler. Bağıra bağıra kupa giderken ( gs maçı vitor sezonu ) herif bacak bacak üstüne attı aynı akşamı kovmadılar. Ama Alex bazılarının önüne geçince verdiler eline biletini yolladılar. Emenike forma çıkardı, ağladı zırladı. Forvet 34 maçta 4 gol attı ama takımda tuttular. Ersun Yanal'ın antrenmanları zor gelince grup olup adamı gönderttiler. Bu takım tdsiz şampiyon olur diyip Ismail diye bişey getirdiler. Bu kadar rezalet işler yapılırken ve bunlar bilerek yapılmışken ben niye bu salakların yaptığı şeylerin cefasını çekeyim ? Çekilecek cefa mı verdiler ki ?

Bu iş bilmez yüzsüzler gidene kadar iyi gün taraftarıyız

Aynı seylerı bıze adnan polat yasattı sagolsun.Galatasay gıbı avrupada kupa kaldırmıs takımın orta sahası.Mustafa Sarp-Barıs Ozbek-Ayhan Akmanda.Hatırladıkca tuylerım dıken dıken oluyor.O sezon ustlerınde GALATASARAY forması olmasa,kume duserdı o takım.

• başlığı okuyunca acıma duygusu yaşadım videoya bakmadım bile :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.