Şimdi Ara

Fenerbahçe Taraftar Kart Klasik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Fenerbahçenin futbol maçına gitmek için bilet alacağım saolsun şirketten birinden taraftar kartını aldım bu klasik kart bununla gişeden kaç bilet alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Merhaba arkadaşlar Fenerbahçenin futbol maçına gitmek için bilet alacağım saolsun şirketten birinden taraftar kartını aldım bu klasik kart bununla gişeden kaç bilet alabilirim

Klasik kartla sadece bir adet alabilirsiniz.
  • Kart konusu varken bende bir soru sorayım. Çarşamba günü Gold kart için başvuru yaptım 5 iş günü elinizde olur dediler. P.tesi gününe yetişmezsede ben biletixden kart no ve şifre ile bilet alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Kart konusu varken bende bir soru sorayım. Çarşamba günü Gold kart için başvuru yaptım 5 iş günü elinizde olur dediler. P.tesi gününe yetişmezsede ben biletixden kart no ve şifre ile bilet alabilirmiyim?

Sana gelen 1907 le baslayan ref. Numarasi senin kart numaran sifren ise doum tarihinin gun ve ayi gold kartlada 1 tane bilet alabiliyosun ve bileti alabilirsen sana yollanan emaildeki o ekran fotosunun ciktisini aliyosun son olarakta bileti aldigin kredi karti kiminse onla gidip biletixten biletini aliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVeli

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Kart konusu varken bende bir soru sorayım. Çarşamba günü Gold kart için başvuru yaptım 5 iş günü elinizde olur dediler. P.tesi gününe yetişmezsede ben biletixden kart no ve şifre ile bilet alabilirmiyim?

Sana gelen 1907 le baslayan ref. Numarasi senin kart numaran sifren ise doum tarihinin gun ve ayi gold kartlada 1 tane bilet alabiliyosun ve bileti alabilirsen sana yollanan emaildeki o ekran fotosunun ciktisini aliyosun son olarakta bileti aldigin kredi karti kiminse onla gidip biletixten biletini aliyosun

Eyvallah ağa sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.