Şimdi Ara

Fenerbahçe sokağa iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun tahliye sevincini yaşayan sarı lacivertli taraftarlar bugün saat 19:07'de Şükrü Saracoğlu Stadı etrafında buluşuyor.

Geçtiğimiz 3 Temmuz'dan bu yana şike sürecinde sürekli kulübüne destek olan Fenerbahçeliler bugün saat 19.07'de sokağa iniyor. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden de duyurulan etkinlikte sosyal medya üzerinden haberleşen taraftarlar mumlar ve meşaleler ile 3 Temmuz'u anacaklar. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama da şöyle;

"3 Temmuz 2011’de, günün erken saatlerinde başlayan sürecin 365 gününde; kulübünün, başkanının ve yöneticilerinin yanında olan Fenerbahçe taraftarı, sürecin yıldönümünde, bugün de biraraya geliyor. Taraftarımız, sosyal medyada yaptıkları çağrılarda, bugün 19.07 itibariyle Kadıköy’de, Stadımızın etrafında toplanacaklarını ve saat 20.00’de yakılacak mumlar ve meşalelerle 3 Temmuz’u anacaklarını; Fenerbahçeliyim diyen herkesin bugün orada olması gerektiğini ifade ettiler."

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20906307.asp

• Başkanları ceza aldı şikeci damgasını yedi adamı takımdan uzaklaştırmak yerine destekliyorlar takım sevgisiyle alakası yok bence fenerbahçe 1 senedir savundukları olaydan dolayı suçlu bulundu ama onlar için varsa yoksa aziz başkan
  • Şike yapmış veya yapmamış o anlamda demedim. Mahkeme yargıtay işi onaylayıp bitirirse tamam diyelim. O da anlamsız Aziz Yıldırım şike yapmış 19 maçta, şike yaptığı karşı taraftan kimse yok. Kendi kendine şike yapmış. biraz birşeyler söylerken yazarken altını doldurun fanatik at gözlügüyle bakmayın. Ben adam şike yapmamış yazmadım. Yargı süreci noktalanmadı diye yazıyorum.

"HUKUK KURALLARI ile SPOR KURALLARI" birbirinden farklıdır. UEFA Sionu suçsuz ilan ederken bunu demiş ve mahkemeler iktidarın elindedir. biz sahaya bakarız diye konuyu noktalamıştır.
  • Şike sürecinden önce Aziz Yıldırımın kulübüne ve Türk sporuna yaptığı katkılar anlamında yazdım, sizin tarihinizde böyle adamlar yok diye. Bu da şunu gösteriyor ne kadar seveni değer vereni var ki - çok büyük bir hata dahi yapmış olsa insanlar bırakmıyorlar.

Yargı süreci bitsin sonra sallayın sallayacağınızı... O da boşa sallamazsanız. Habertürk medyasının birer neferisiniz. bu zihniyettesiniz. Basın demeye dilim bile varmıyor. ...... boşlukları doldurun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Sizin tarihinizde böyle adamlar olmadığı için pek anlayabileceğini zannetmiyorum. Sıradan başkanlara ve yöneticilere sahipsiniz. Ancak seksü meksü gibi saçma sapan açıklamalar yaparlar

Usta bırak ya, sana stadı olmayan takım taraftarlarıyla konusma demedim mi ben hem ?

http://inciswf.com/f%C4%B1kras%C4%B1nag%C3%BCl%C3%BCnmeyendeniro.swf

• quote:

Şike yapmış veya yapmamış o anlamda demedim. Mahkeme yargıtay işi onaylayıp bitirirse tamam diyelim. O da anlamsız Aziz Yıldırım şike yapmış 19 maçta, şike yaptığı karşı taraftan kimse yok. Kendi kendine şike yapmış. biraz birşeyler söylerken yazarken altını doldurun fanatik at gözlügüyle bakmayın. Ben adam şike yapmamış yazmadım. Yargı süreci noktalanmadı diye yazıyorum.

"HUKUK KURALLARI ile SPOR KURALLARI" birbirinden farklıdır. UEFA Sionu suçsuz ilan ederken bunu demiş ve mahkemeler iktidarın elindedir. biz sahaya bakarız diye konuyu noktalamıştır.

mahkemeler bağımsız değilse tahkim kurulu da değil. mahkeme sizi suçlu bulunca onlar bağımsız değil diyorsanız federasyon sizi kısmen suçsuz bulunca da diyeceksiniz. sadece işler aleyhinizde olunca şikayet ederseniz olmaz. mahkeme sizi suçsuz bulsa yine bunları diyecek miydiniz yoksa "bağımsız adalet bizi akladı mı" diyecektiniz?

• herkesin adaleti kendine oldu bu memlekette.

Ya Allah'ını seversen federasyon takımları aklamış ona neden inanmıyorsun da mahkeme karar vermiş ona inanıyorsun.Sen önce bunu cevapla.

Sahaya yansımamış diyor federasyon. Yani nedir. makeme diyor ki bu bu bu adamlar biraraya gelmiş örgüt kurmuş bazı maçları bağlamışlar. (bu arada bağlanan diğer taraftan oyuncu yönetici hakem falan yok ortada, 19 maçtan bahsediyorlar.) Tamam buraya kadar geldik. Sonra federasyon alıyor eline sazı evet bu macları bağlamışlar ama sahaya yansıyan birşey gözükmüyor diyor. Teşebbüs olmuş sonuç yok diyor.

Olay bu kadar. Spor kuralları ile Mahkemenin kuralları bir tutmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar KONU SAPMIŞ, burası da mahkeme salonuna döndü. Akşam renkdaşlar Şükrü Saraçoğluna bekliyoruz. Mutlaka gelin.
  • Beyler var mı organizasyon kadikoydeyim geceyim hemen stadın oraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkesin adaleti kendine oldu bu memlekette.

Ya Allah'ını seversen federasyon takımları aklamış ona neden inanmıyorsun da mahkeme karar vermiş ona inanıyorsun.Sen önce bunu cevapla.

Sahaya yansımamış diyor federasyon. Yani nedir. makeme diyor ki bu bu bu adamlar biraraya gelmiş örgüt kurmuş bazı maçları bağlamışlar. (bu arada bağlanan diğer taraftan oyuncu yönetici hakem falan yok ortada, 19 maçtan bahsediyorlar.) Tamam buraya kadar geldik. Sonra federasyon alıyor eline sazı evet bu macları bağlamışlar ama sahaya yansıyan birşey gözükmüyor diyor. Teşebbüs olmuş sonuç yok diyor.

Olay bu kadar. Spor kuralları ile Mahkemenin kuralları bir tutmaz.

evet, federasyon fenerbahçe için önce "sahaya yansıma" saçmalığını üretiyor sonra kendi kendine yansımadığına karar veriyor. yansımamış ama bütün maçları kazanmışsınız, tesadüf herhalde. bu da sizi kurtarmaya yetmediği için kuralı değiştiyorlar. spor hukuku farklıdır tabi, normalde yüzde bir şüphe varsa suçludur, teşebbüs bile suçtur ama söz konusu fenerbahçe olunca nedense her şey değişiyor. sen hala sizi kurtarmak için üstün çaba harcayan federasyona niye inanmadığımızı soruyorsun.

• 1 sene önce mahkeme sonucunu beklemek lazım mahkemenin vereceği karara göre sportif cezalar verilsin diyen kesim nerelerde acaba??? T.C mahkemesi bu adamı suçlu buldumu arkadaş ben ona bakarım federasyon mederasyon hepsi palavra tırişka
  • Arkadasim ceza evi muduru soyledigine gore icerdekilere gore herkes Atatürkçülükten icerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.