Şimdi Ara

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani fenerim cıkıp şu dünkü kepazeliğin acısını çıkarsa diyo geçiyor içimden ama sanırım bu forvet eksikliğinde o iş biraz zor olur

neyse uzun lafın kısası 1-0 olsun bizim olsun...
  • 1 - 0 Olsun Bizim olsun. RAkip Çok iyi beyler. Son 3 - 4 sezondur adamlar yarı final çeyrek final oynamış, çok iyi koşan mücadele eden bi ekip.
  • hakem aleyhimize calismasin, sapitmasin sasirmasin biz rahat yeneriz psv yi. 3-0 i unutmadilar onlar daha
  • Fenerbahçe gol atmak istiyorsa bol bol kaleye şut çekmeli. Zira Gomes uzun boylu bir kaleci ama yerden şutları yiyebiliyor. Bu maçta oynarsa Wederson' dan gol bekliyorum.
  • Edu ile Yasin Yer değişmeli Carlos yardım etmeli yasin e, 2-1 fener alır diyorum.
  • Beni tek korkutan şey maçın favorisinin Fenerbahçe olması
  • Tümer de yokmuş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

yazık olcak

HAHAHAHA YAZIK OLCAK DIYENE BAK YAW ALLAHTA SIZI GULDURSUN

• we want ten (10 istiyoruz)
  • İŞALLAH KAZANIRIZ
  • ben korktum kadromuzdan, sakata gelmeyelim. Beraberlik bile iyidir.
  • futbolcularımızın 9. golden önce "buda beşiktaş için" demesini istiyorum
  • BJK maçını bu başlıkta konuşmayalım isterseniz. Karşılıklı tartışmaya dönüşüp konu sapacak.
    Maça gelince ilk maçtan daha zor. Bu sefer atak oynayacağız, defansımız son 2 maçta çok hatalar yapmaya başladı. PSV'ye top çevirme imkanı vermezsek istediğimizi alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

1 - 0 Olsun Bizim olsun. RAkip Çok iyi beyler. Son 3 - 4 sezondur adamlar yarı final çeyrek final oynamış, çok iyi koşan mücadele eden bi ekip.

orası öyle de yarım saat 10 kişi oynadık, başabaş mücadele ettik bu takımla deplasmanda...kendi evimizde daha sakin oynamalıyız...basit hatalar yapmazsak alnımızın akıyla çıkarız bu maçtan

Allah yardımcımız olsun

• FB 4-1 PSV
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

we want ten (10 istiyoruz)

7 ile idare et artık.
  • 1-0 olsun 3 puan bizim olsun
  • ya yenicaz,ya yenicaz
  • başarılar dilerim
  • BUGÜN 7 TANE YERİZ
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.