Şimdi Ara

FenerBahçe Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili fenerbahçeliler.Şampiyonluğumuzu perçinledik.Geri dönüşü olmayan bir Türkiye kupası finalinde ayrıca yılın önemi (100 yıl ) nedeniyle unutulmaz bir sezon yaşadık.100 yıla damgamızı da verduk..
    Bu AIO tarzı animasyonda tüm fenerbahçe taraftarlarına,ayrım yapmıyoruz.Tüm futbolseverlere bir armağan olsun...

programı indirin açın daha sonra marş eşliginde görüntüleri izleyin isterseniz full screen yapın

Not: Bunu niçin böyle verdim? Heran bilgisayarınızdan izleme,dinleme olanağı sağlansın diye..Link kırıldı,site açmadı derdi yok.Program kurmanıza da gerek yok. (flash player vs vs.).İndirin her istediğiniz anda izleyin..Fenerbahçe için de değer doğrusu..

FenerBahçe Programı

FenerBahçe Programı

Fb Exe

Not Alıntıdır !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmdoktor -- 25 Mayıs 2007; 23:42:50 >

• abi iyi hoşda bende bi fenerli olarak şunu sölemek istiyorum bu kadar abartmaya ve ortamı germye gerek yokki tamam şampiyon olduk fakat böyle seylere ne luzum var nede gerek .. benim kişisel görüşüm
    bir fenerli olarak saygı duyacagınıza inanıyorum cünkü
    Fenerbahçeyi seven onu destekleyenlere yakışan budur..
  • Ben Hiç Kötü niyetle koymadım bunu buraya biz fenerbahceliler olarak herseyile takımımızı desteklemeliyiz ama çok hoş bir program bu dene istersen

ben hiçte fanatik biri degilimdir ama böyle programlar hosuma gidiyor tavsiye ederim
  • Fenerliler siz bunu indirmeden once alttaki linki bir guzel okuyun tabi alttaki resimlere bakın sampiyonlugunuzu ole kutlayın.

http://wwy.webaslan.com/haberler/22731.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 26 Mayıs 2007; 10:34:17 >
  • burası tartışma bölümü değil paylaşım bölümü

gsmdoktor paylaşımın için sagol

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Fenerliler siz bunu indirmeden once alttaki linki bir guzel okuyun tabi alttaki resimlere bakın sampiyonlugunuzu ole kutlayın.

http://wwy.webaslan.com/haberler/22731.php

• Bi dahakine cok daha fazla dikkat etcem
  • YUH YUH YUH diyorum arkadaşım sana!
    gsmdoktor ;
    konunun ilk mesajında ki ilk resim Beşiktaş amblemi içerisinde!
    şahane olmuş yani
    orjinal olun
  • özelliği o
    quote:

Orjinalden alıntı: erman90

YUH YUH YUH diyorum arkadaşım sana!
    gsmdoktor ;
    konunun ilk mesajında ki ilk resim Beşiktaş amblemi içerisinde!
    şahane olmuş yani
    orjinal olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.