Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel konuda herkes Aykut Ersun tartışıyor kimse gerçek konuları konuşmuyor. Gelin yeni sezondaki şampiyonluk şansımızı tartışalım.

Birincisi ben Fener artık bitti toparlanamaz 4. lüğe oynar söylemlerine katılmıyorum. 10-11 sezonun da Galatasaray da belli haftalar küme düşmeye oynamıştı ve kaliteli transferlerle ertesi sezon şampiyon oldu. Beşiktaş desen ona keza.

Seneye 3 büyükler arasından en düşük ihtimalli takım bence Galatasaray. Çünkü doymuşluk sendromu denen bir olay var. Diğer takımlarla arasında uçurum olan Bayern bile ara sıra bunu yaşıyor. Ayrıca yeni TFF başkanı Nihat Özdemir olacak ve bu sezondan yaşananlardan ötürü Galatasaray biraz doğranacak. Hoş doğranmaya gerek yok maçlar adil yönetilse yeterli. Ama nihayetinde Galatasaray kadrosunu baştan aşağı değiştirip sendromu atlatırsa şampiyonluk şansı artar.

Beşiktaş bence önümüzdeki yıl en tehlikelisi. Çünkü onlar da başarıya acıktılar. Tek handikapları yönetim eskidi ve sanki ilk yıllarındaki şevkleri gitti. Yine de ben Fikret başkanın transferlerini beğenirim. Yine kaliteli transferler yapacaklardır. En büyük transfer Llajic'in bonservisi olur.

Gelelim bizim takıma. Yönetimin rasyonel adımlar atacağını varsayarak en yüksek ihtimalin tarafsız görüş açısıyla Fenerbahçe'de olacağını düşünüyorum.

Birinci faktör hem taraftar hem yönetim olarak şampiyonluğa çok açız. Beşiktaş'ın yeni hoca yeni kadro yapılanması derken bir sene daha kaybetme lüksü var biz o lüksü bu yıl tükettik. Artık başarı zamanı.

İkinci faktör taraftar yeniden dirildi. Bu sezon küme düşmemek için yaptığımız kritik maçlarda bile taraftar desteğini kesmedi. Varın siz şampiyonluk için kritik maçlarda desteği düşünün. Eskisi gibi iç sahada milyon maçtır kaybetmeme geleneğimiz yeniden başlamalı. Zaten halihazırda Cocu'dan sonra hiç kaybetnedik

Üçüncü ve en önemli faktör transferler. Bu konuda içim rahat çünkü Ali Koç Aziz Yıldırım gibi hatalarından ders almayacak biri değil. Başkan Frey Benzia gibi adamlarla şampiyon olunmayacağını anlamıştır. Uzun uzadıya şu gelmeli şu gitmeli diye yazmayacağım. Sadece başarısızlığa alışmış futbolcular ya gönderilmeli ya da yedeğe çekilmeli. Yepyeni bir ilk 11 inşa edilmeli. En önemlisi ileri üçlü hatta 4 lünün gol asist becerisi yüksek olmalı.

4. ve son faktör pek önemli değil ama Avrupa, TR kupası gibi hedefimiz yok tamamen lige odaklanıp bu işi inanarak yaptığımızda sezon sonu minimum 75 puanla ipi göğüsleriz inşallah.

• Katılıyorum size hocam. Hala şampiyonluğa oynamayacağız ilk 5e girsek yeter diyenleri görüyorum. Arkadaş bu nasıl bir hırssızlık? 7 senedir şampiyonluk yüzü görmüyoruz. Bizimle aradaki farkı 3 olan takımın taraftarının, teknik direktörünün gözünden ateş çıkıyor şampiyonluk için. Bunlar sanırım fenerbahçeyi ortalama bir takım yapma niyetindeler. Üstelik kaç defa şampiyonluğa ucu ucuna kaçırdık. Ekonomimizin kötü olmasının en büyük nedeni şampiyon olamamamız zaten. Seneye avrupa yok. Ziraat kupasını büyük ihtimalle sallamayız. Odaklanmamız gereken tek ama tek şey lig şampiyonluğu.

Beşiktaş şampiyonluğa aç falan değil. Daha iki sene üst üste şampiyon olmaları üstünden bir sene geçiyor. En büyük rakibimiz Başakşehir ve galatasaray. Başakşehir’de aynı bizim gibi şampiyonluğu son anlarda kaçıranlardan. Ama Başakşehir’in şöyle bir durumu var. Eğer ilk başta şampiyonluk potasına giremezse sonradan ancak ilk 4’e falan oynayacaktır. Ama galatasaray öyle değil. Hala kupa ve şampiyonluk istiyorlar. 5.yıldızı biz 4 yıldız takmadan takmak istiyor adamlar. Arayı iyice açmak niyetindeler anlayacağın. Ha seneye olurda onlar şampiyon olursa ara gerçekten iyice açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Imparatore varken şampiyonluğu unutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.