Şimdi Ara

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Bilet Satışları Ne Zaman? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Ya birde benim koltugum 19. Blok 18 numara arkadasimin 17.blok 25 numara bi problem olur mu?

Bu konuda bilgisi olan var mi

olmaz hocam o atmosferde kim kime dum duma
  • Arkadaslar acil bişey sormam lazım. Kredi kartıyla mı alıcam bileti yoksa pasoma para mı yüklemem gerekiyor önce??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benim isim soyisim doğru ama birde ikinci ismim var profilimde yazmıyor. düzelttirler mi arayıp söylesem
  • Arkadaslar size tevsiyem passolige ilk basta paranizi yuklemeyin. Bileti secin yeri ayirtin 10dakika size ayriliyo zaten. O ara pasolige girin parayi yukleyin.

Para geri alinamiyor diye yaziyoduda bi yerde ondan dedim

Herkes biletini satiyo vay arkadas adam kale arkasina 1000tl demis tek bilete.

Fenerium alt b 500 TL

• Nasıl site yapıyorlar anlamadım. 3 kişi gideceğiz yanyana bilet alamıyoruz. hepimiz farklı yerdeyiz. buna bi çözüm bulmalılar hepimizin taraftar kartı vardı ama tek tek alabildik farklı yere düştük.
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    Farklı yere düşseniz nolur biraraya gelirsiniz sonuçta bilet almışsınız biz daha bekliyoruz
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var arkaşdala g bloktayiz fakat koltuklar farklı umarım sorun olmaz
  • Ya arkadaşlar gs maçında yan yana koltuk nedir :) alın siz farklı olsun yanyana izlersiniz zaten iğne atsan yere düşmez sıkış pıkış olacak.

• Bilet almak sansken yan yana aramak essege su kacirmak hocam

Al bileti toplnip bi yerde izlersiniz. Tabi biriniz fenerium biri maraton biri migros almadiysa

• Ben sitenin hata verebileceği ihtimalini göz önüne almayı unuttum. Dün karta para yüklemesi yaptığım için aklıma geldi sormak istedim.

Diyelim ki bileti alamadım, yüklediğim parayı geri alabiliyor muyum ? Olmadı giderim bir cafeye nargile ve çay eşliğinde izlerim maçı :)
  • Murd3R M kullanıcısına yanıt
    Hemen PTT veznesine gidin kartsız işlemden kartı atm'ye sokmadan yüklemeyi yapın. Bileti passo.com'dan alabilirsiniz. Ben para yatırdım bekliyorum. Diğer yöntemi bilmiyorum. Ayrıca paranızı iade alabiliyor muyuz onu da bilmiyorum.
  • Arkadaşlar passo karta yatırılan parayı sonra geri alabiliyormuyuz ?
  • site çöktü açılmıyor
  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    14:30 u beklerken çöktü daha 14:30 da ne olacak Allah bilir..
  • Bilet satışı 14:30 a ertelenmiş. Ama şu an site çökmüş durumda.
  • Site YALAN oldu çöktü

Alt yapısı olmayan sitelerin genelde başına gelen bu şekilde oldu.
  • denizpiyadesi kullanıcısına yanıt
    şu sunucuları niye güçlendirmezler anlamıyorum
  • Bilet veriiiiiiiiiiiiiiin

• Geçiçi pas biletleri maç günü stad önüne bırakırlarsa siz o zaman görün 20 bin kişi var yazıyoruz söylüyoruz hala erken teslimattan haber yok.

• Yazık vallaha yazık ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.