Şimdi Ara

FENERBAHÇE - beşiktaş Derbi topiği- 2:2 Maç sonu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bencede bi BJK li olarak bu sonucu abartmamalıyız aslına bakarsanz oyun olarak rakibimizden kim ne derse desin çok üstündük hele ceza sahası içinde halı sahada olabilecek paslaşmalarla F.B defansını baya sıkıntıya düşürdük ama bu bi derbydi gününde olan avantajlı olucaktı Sergen-kleb-oscar-tümerde ciden iyi günündeydi ama bu ilerisi için kriter kabul edilmemeli ve BJK nin hala 3-4 cuk diye oturcak takıma girip katkı sağlıcak oyuncuya ihtiyacı var umarım bu skor ve futbol bi takım şeyleri maskelemez yönetimin ilk olarak Tiganayla yola devam etmesi gerek umarım daha sonrasındada transferde gerekeni yapıcaklardır..
    quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Maçı izlyene biri olarak bariz yanılgılar içinde oldugumuzu görüyorum bir de TV yorumcularını izledikten sonra başka bir maçı izlediğimi zannettim..Son 4-5 yılın en iyi BJK'ı vardı diyenler bence sadece son 4-5 yılın en iyi Sergen'ini izledi okadar..Ahmet Hassan , Sergen ve Cordoba üçlüsü maçı denegeye getirdi..Evet BJK çok koştu , çok mücadele etti ama işte BJK geliyor dedirtecek hiçbir aktivasyonu olmadı maçta..Maçı BJK haketti ama FB'nin BJK'ın iki katı daha net gol pozisyonu var..Hakeme takılan arkadaşların Nobre'nin her kornerde Mustafa Doğan tarafından 80 hareketini maruz kalmasını ve normal şartlarda FB'nin her kornerden sonra bir peanltı kaznması gerektiğini görmezden gelmenizi normal karşılıyorum...

Gelelim FB'ye..
    Appiah değil 9 milyon euro 29 milyon euro olsa da alınır..Takımda en FB'li o :) ironiye bakın ki 11 futbolcudan en yenisi de o..Ben Ümit'i ayzmaktan sıkıldım.Eğer Ümit FB'de oynayacaksa ben artık maçlara gitmeyeceğim..Çünkü benim trübünde döktüğüm ter kadarını sahada dökmüyor..MAç öncesi Nobre ile tek pas çalışması yapıyorlar daha doğrusu yapamıyorlar çünkü Ümit o kadar ukala ki , çalışmayı ciddiye alıp Nobre'ye adam gibi pas atamıyor...Daum, eğer bu takımın teknik direktörü ise Ümit'i adam edecek bu biiiirrr

Volkan'ın günahı ne? BJK kalesinde Rüştü olsaydı maçı FB 6-2 kazanırdı..Rüştü tek bir pozisyon kurtarmadı..Adam her pozisyonda kaleyi terketti..iki golde de bence kaleyi terketme hastalıgı yüzüdnen gol yedi.

Alex ; tamam sen yürüyerek de skoru etkilyiorsun..Ama böyle isteksiz oyandıgında hiç çekilmiyorsun..
    Tuncay ; Allahaşkına idmanlardan sonra yarım saat kendini geliştirmek için çalış.Çok şey yapmak istiyorsun ama bu yüzden pozisyonları heba ediyorsun..

ASlında FB'de bence Appiah dışında herkes köttüydü.Buna ragmen BJK'da ahım şahım bir futbol oynamadı..BJK arkadaşalr medyanın bu gazına gelirse önümüzdeki sezon aynı yönetim ile 7 bilemedin 8. hafta şampiyonluktan yine kopabilirler.

• Öncelikle mücadele olarak iyi bir maçtı. İki takımada tebrikler.
    Yanlız bu hırs ve mücadelenin önüne yine hakem geçti. İki tarafada BJK'a biraz daha fazla haksız kararlar var.

Bende BJK'ın çok üstün olduğuna katılmıyorum. FB'de çok üstün futbol oynamadı ama gol pozisyonu BJK'tan daha fazlaydı. Eğer FB yakaladığı pozisyonları gole çevirebilseydi, maçtan galip ayrılabilirdi.
    Benim hatırımda kalan 4-5 tane Cordoba'nın çıkardığı pozisyon var. Nobre'nin, Tuncay'ın, Anelka'nın, Semih'in şutlarını iyi önledi. Penaltı olabilecek bir pozisyonda da Alex'in önünden topu tereyağdan kıl çekermişcesine aldı. Rüştü ise gelen iki pozisyonda golü yedi. Hoş yapacak pek fazla bir şeyide yoktu. karombolde topu takip edemedi.

Tartışmalı pozisyonlara gelecek olursak.

Gökhan'ın pozisyonunda penaltı verilebilirdi. Kendisi havalanıp Rüştü'nün üzerine doğru gitti. Hakem sanırım bunun için penaltıyı vermedi.

Tuncay'ın Tümer'i Düşürmesi faul, sarı kart da verilebilir. Ama hareket ceza alanı dışında.

Mustafa Doğan'ın Nobre' yi formasından tutması ve Nobre'nin yere düşmesi. Ceza sahasının dışında
    olursa buna faul verilir. Ama hakemler bunu atladı. Genelde serbest vuruş ve kornerlerde hakemler bu tip pozisyonları atlıyor.

BJK'ın ikinci golü bence ofsayt.

Son dakikada Serkan'ın yapığı hareket. Faul ve kırmızı kart gerektirdi.

Tartışmalı pozisyonlardaki yorumlarını izlemedim.
    Benim görüşlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 27 Şubat 2006; 10:56:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shane

derse desin çok üstündük hele ceza sahası içinde halı sahada olabilecek paslaşmalarla F.B defansını baya sıkıntıya düşürdük

Halı sahada olabilecek paslaşmalar. Vur kaleciden dönsün önüne düşsün, bir daha vur defansa çarpsın başka arkadaşın vursun. Onun vuruşu defansa çarpsın ve başka aradaşının önüne düşsün. o vursun gol olsun..

Gerçektende halı sahalarda görülebilecek bir paslaşma türü.

Normalde bu tip karamboller maçlarda pek sık olmaz.
  • öncelikle konuya objektif yaklaşımından dolayı sevindim nedense birçok fenerli arkadaşdan göremiyoruz bunu

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir
    Gökhan'ın pozisyonunda penaltı verilebilirdi. Kendisi havalanıp Rüştü'nün üzerine doğru gitti. Hakem sanırım bunun için penaltıyı vermedi.

pozisyonu dikkatle izledim eğer sende futbol oynamış biriysen söylediklerimden sonra bana hak vereceksin gökhan rüştünün solundan topu attı ve topa yöneliyor top ilerde rüştünün ise topla alakası yok gökhanın koşu yolunu kapıyor yani bir engelleme var bence penaltı ve kırmızı kart olması gerekirdi

quote:

Mustafa Doğan'ın Nobre' yi formasından tutması ve Nobre'nin yere düşmesi.

nobrenin pozisyonu %100 penaltı teorik olarak ama bu pozisyonlara penaltı verilmiyor genellikle
    hafta sonları yabancı ligleri takip ediyoruz özellikle ingiltere liglerinde köşe vuruşlarında böyle ikili mücadelere penaltı verilmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

öncelikle konuya objektif yaklaşımından dolayı sevindim nedense birçok fenerli arkadaşdan göremiyoruz bunu

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

pozisyonu dikkatle izledim eğer sende futbol oynamış biriysen söylediklerimden sonra bana hak vereceksin gökhan rüştünün solundan topu attı ve topa yöneliyor top ilerde rüştünün ise topla alakası yok gökhanın koşu yolunu kapıyor yani bir engelleme var bence penaltı ve kırmızı kart olması gerekirdi

quote:

Mustafa Doğan'ın Nobre' yi formasından tutması ve Nobre'nin yere düşmesi.

nobrenin pozisyonu %100 penaltı teorik olarak ama bu pozisyonlara penaltı verilmiyor genellikle
    hafta sonları yabancı ligleri takip ediyoruz özellikle ingiltere liglerinde köşe vuruşlarında böyle ikili mücadelere penaltı verilmiyor

Hocam dediğim gibi pozisyonların tekrarını bir iki defa seyrettim. O yüzden yanılıyorda olabilirim. Gökhan Güleç'in pozisyonu da dediğin gibi engellemede sayılabilir.
    Bana sanki Gökhan'ın geçmeye niyeti yokda kendini Rüştü'nün üzerine attı gibi geldi. Ama buna rağmen hakem yine de penaltı çalabilirdi. Ben o şekilde görüp yorumladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 27 Şubat 2006; 13:10:25 >

• HAKEM
    Göz göre göre Fenerbahceyi tuttu.
  • abijim aksam macı ızledıkten sonra kahroldum hakem kendimce bariz hatalar yaptı,bugun gazetelerdekı yorumlarıda okumak ıcın bekledım sankı hepsı bıragızdan bırlesmıs gıbı hakemın macı kaldıramadıgından ve yaptıgı barız hatalardan bahsedıo.sımdı arkadaslar dıcek onlar bjklı yazar tabı ole der 5 gazete okudum hepsımı bjk lı?ben artık hakem hatalarının kasıtlı oldugundan yanayım.Neden hep Fener...Hakem bence yapabılecegı her turlu çirkefligi yaptı.gokhanın dusurulmesı bariz penaltı ve kırmızı kart.pozisyonu ıyı ızlersenız gokhanın gozu topta rustunun gozu ıse top yerıne gokhanda.adam ne topa yonelıyı nede topu tutmak ıcın bır reflkeste bulunuo dırek gokhanın uzerıne.sergenın dedıgı gıbı dudugu agzına goturuo ama calmıo calamıo...Neden?Tumere yapılan ve devam ettrılen ıkı pozısyon ılkı ceza sahasının hemen 30cm dısında tuncayın hareketı faul ve sarı.macın ozetınde gorunuokı hakemın hemen onunde oluyo,samsun macındakı gıbı bahanesı de yok cunku onunde hıcbır futbolcu yok,eger o pozısyonu goremıosa bıraksın hakemlıgı.zaten gormedıgınde ınanmıyorum,eger bıras sereflıyse gordum ama calamadım desin.dıgerı ıse son dakıkalrda yıne gıderken dusuruldu.arkadasın bırı 40 mt vardı zaten kaleye demıs 40 mtre olması neyı degıstırırkı?tumer golu koklayan ıpe dızer gıbı adam gecen bırısı kaldıkı topu gecırdı ama kendını gecıremedı.Erman dıyormus 2.gol ofsayt göz var nizam var ofsaytla uzaktan yakından ılgısı yok kaldıkı bobo vuruo lucı den sekıp sergenın onune dusuo.bence bundan cok sızın ılk golunuzde koraya yapılan foule bakmak gerekır.hakem bır ıkı hata yapmıs soleymıs boleymıs daha napıcak ??? kaleye gıren topu devam ettırcek dııl ya elınden gelen herseyı yaptı maca sonucuna etkı edıcek kararlar verdı hakem kotu nıyetlıydı gercekten kendısı kınıyorum

• HERKES HAKEM HAKEM DİYOR AMA BEN DAUM DAUM DİYORUM O ALMANLA BU İŞ YÜRÜMEZ
  • Maçın hakkı beraberlikti...BJK öyle ezici bir top oynamadı maçın iki adamı vardı 1 Sergen 2 Cordoba...Cordoba olmasa BJK nın ezici üstünlüğünün şu an esamesi bile okunmazdı..Nitekim de toplasan BJK nın iyi futbolu 15 dk'yı geçmez zaten attıkları goller de 5 dk arayla atıldı, geriye kalan kısımlarda hep defans yaptılar...ama yine de tebrik ediyorum BJK'yı büyük bir zafer kazandılar ne de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 27 Şubat 2006; 18:22:57 >
  • Durum cok vahim. Hayatimda ilk defa bir Hakem üzerine konusuyorum. Hakem hata yapmadi. Elinden geldigi kadar Fenerbahceyi destekledi. Daha ne yapsin?

Bu isin üstüne gitseler, Türkiyede bircok alanda cikan skandalardan biri daha ortaya cikar. Buna 100% eminim!!!

Avrupadada, Türkiyedede o konumda olan insanlar rüsvette dünden rahazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 27 Şubat 2006; 19:13:14 >
  • iyide fenerin de istediği olmadıki

gerçekden rüşvet almış olsaydı feneri kazandırırdı
  • Iyi birde kazandirsaydi. O zaman Dünya kafasina inerdi ve bu is gercekten ortaya cikardi.
  • ellerle gol attılar bişey olmadı nobrenin penaltısını istese verirdi kimse de bişey diyemezdi

hakem beşiktaş alehine hatalar yaptı ama şike gibi bişey sözkonusu değildir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 27 Şubat 2006; 19:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

Bir Galatasaylı olrak şunu söylüyorum eğer Fenerbahçenin başında Daumun yerine 2. ligten bir teknik direktörü getirseler inanın daha iyi başarılar elde eder...Benim anlayamadığım Daumu neden hala takımın başında tutuyolar .....

tabi canım bizim türk teknik adamlarımız her zaman daha iyidir demi..?size kalsa fenerin basına yılmaz vural'ı falan getirirsiniz...100.yılımızdada Daum kesinlikle kalmaLı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Beyler karşı türbünde istiklal marşı okunurken kartonlar hawaya kalktı bi yazı cıktı.. dikkat ettim lig tv ısrarla göstermedi... ne yazıoodu bilen warmı???

Grup Ck organize etti o pankart olayını.

İTAAT ET!

yazıyordu pankartta.

• 1 Fenerbahçe 22 53

2 Galatasaray 22 52

3 Kayserispor 22 37

4 Beşiktaş 22 33

5 Trabzonspor 22 33

matematik hocan kim senin?

quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

haftaya lideriz

nasıl lider oluyorsunuz arada 4 puan var

• quote:

1 Fenerbahçe 22 53

2 Galatasaray 22 52

3 Kayserispor 22 37

4 Beşiktaş 22 33

5 Trabzonspor 22 33

matematik hocan kim senin?

quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

haftaya lideriz

nasıl lider oluyorsunuz arada 4 puan var

haftaya puan farkı 4 e çıkmasın dikkat edinde...gene basladınız dereyi gormeden paça sıwamaya.

• quote:

Maçı izlyene biri olarak bariz yanılgılar içinde oldugumuzu görüyorum bir de TV yorumcularını izledikten sonra başka bir maçı izlediğimi zannettim..Son 4-5 yılın en iyi BJK'ı vardı diyenler bence sadece son 4-5 yılın en iyi Sergen'ini izledi okadar..Ahmet Hassan , Sergen ve Cordoba üçlüsü maçı denegeye getirdi..Evet BJK çok koştu , çok mücadele etti ama işte BJK geliyor dedirtecek hiçbir aktivasyonu olmadı maçta..Maçı BJK haketti ama FB'nin BJK'ın iki katı daha net gol pozisyonu var..Hakeme takılan arkadaşların Nobre'nin her kornerde Mustafa Doğan tarafından 80 hareketini maruz kalmasını ve normal şartlarda FB'nin her kornerden sonra bir peanltı kaznması gerektiğini görmezden gelmenizi normal karşılıyorum...

Gelelim FB'ye..
    Appiah değil 9 milyon euro 29 milyon euro olsa da alınır..Takımda en FB'li o :) ironiye bakın ki 11 futbolcudan en yenisi de o..Ben Ümit'i ayzmaktan sıkıldım.Eğer Ümit FB'de oynayacaksa ben artık maçlara gitmeyeceğim..Çünkü benim trübünde döktüğüm ter kadarını sahada dökmüyor..MAç öncesi Nobre ile tek pas çalışması yapıyorlar daha doğrusu yapamıyorlar çünkü Ümit o kadar ukala ki , çalışmayı ciddiye alıp Nobre'ye adam gibi pas atamıyor...Daum, eğer bu takımın teknik direktörü ise Ümit'i adam edecek bu biiiirrr

Volkan'ın günahı ne? BJK kalesinde Rüştü olsaydı maçı FB 6-2 kazanırdı..Rüştü tek bir pozisyon kurtarmadı..Adam her pozisyonda kaleyi terketti..iki golde de bence kaleyi terketme hastalıgı yüzüdnen gol yedi.

Alex ; tamam sen yürüyerek de skoru etkilyiorsun..Ama böyle isteksiz oyandıgında hiç çekilmiyorsun..
    Tuncay ; Allahaşkına idmanlardan sonra yarım saat kendini geliştirmek için çalış.Çok şey yapmak istiyorsun ama bu yüzden pozisyonları heba ediyorsun..

ASlında FB'de bence Appiah dışında herkes köttüydü.Buna ragmen BJK'da ahım şahım bir futbol oynamadı..BJK arkadaşalr medyanın bu gazına gelirse önümüzdeki sezon aynı yönetim ile 7 bilemedin 8. hafta şampiyonluktan yine kopabilirler.

Kesinlikle katılıyorum, yerinde bir yorum olmuş. Özellikle Appiah konusunda çok haklısın.
    Rüştü konusuna değinmek istiyorum, tamam çok tecrübeli, zamanında inanılmaz grafikler çizmiş çok iyi bir kalecidir.
    Fakat son birkaç senedir, özellikle Barcelona'ya gitmesi söz konusu olduğunda ve özellikle ve özellikle 2002 dünya kupasında sergilediği o muhteşem performanstan sonra, yıldız olmanın verdiği rehabeti kaldıramaması sonucunda hem kariyerini tekrar düşürdü hem de milli takımdaki yerinden oldu. Şimdi de Volkan'ı ele alalım, kaç senedir bilmiyorum sanıyorum 3-5 senedir Fenerbahçe'de. Kaç sezon yedek oturdu kulübede, yılmadı çalıştı hedefi hep ilk 11 oldu, Rüştü'nün Barcelona'ya satılmasından sonra her ne kadar benim görüşüme göre Recep ile kıyaslanamayacak düzeyde iyi olmasına rağmen kaleyi Recep devraldı, kabulüm Recep de iyi kurtarışlar yapmıştır, iyi kalecidir fakat yediği hatalı gollerde sıkıntısını çektik (özellikle hatırlıyorum Kadıköy'de kaç sezonu bilmiyorum 2-2 biten bir maç daha vardı sergen serbest vuruştan 2. golünüzü atmıştı oradaki ters hareketi aklımdan hiç çıkmıyor. Bununla beraber Olimpiyat stadında oynanan ve yine 2-2 biten gs-fb maçında Pirates'in şutunda uzak mesafede de olsa Hakan Şükür'ün kafasına çarpan topa o zaman diliminde müdahale etmeye yeltenmemişti, kabul kontırpiyede (nasıl yazılıyor bilmiyorum) kalmıştı fakat gerçekten çok uzak mesafeydi ben bir Volkan'ı veya Rüştü'yü geçtim hiçbir iyi kalecinin o golü yiyeceğine inanmıyorum). Geldik Volkan'a Rüştü'nün yokluğunda kısa süre sonra kaleyi aldı, çok iyi işler yaptı çok maçımızı kurtardı, hatalar da yaptı (hele o schalke maçındaki ıska aah Volkan ah) ama şu ana kadar bana kalede Volkan'ın verdiği güveni ne Rüştü ne de Recep hiçbir zaman yaşatmadı, kalede Volkan olduğu zaman içim rahat izlerim maçı, ayrıca dünkü maçta Volkan'ın 2 gol yiyeceğine de inanmıyorum, tek gol yerdi diye düşünüyorum. Rüştü ilk golde kalede tekrar pozisyonunu alırken ters ayağa yakalandı ve hamlesini yapamadı. Ayrıca Cordoba inanılmaz kurtarışlar yaptı, Jeremy'nin dediği gibi Beşiktaş'ın kalesinde dünkü Rüştü olsaydı maç farka giderdi. Zaten Rüştü'ye 2 gol ve sanıyorum Gökhan'ın şutu harici top gelmedi. Penaltı diyenler nasıl bir düşünce içindedirler anlamıyorum. O anda topu sürüklemekte olan genç ve tecrübesiz olan oyuncunun zihniyetini topu ayağından fazla açtıktan sonra "pozisyon gidiyor, bari atliyim da belki penaltı verir" düşüncesi olarak düşünüyorum, katılmayabilirsiniz ama Rüştü'nün rakibe hiçbir hamlesi yoktur, karşı karşıya pozisyonunda açılmış, top oyuncunun ayağından açılınca topa hareketlenmek üzere dönerken oyuncunuzun altında kalmıştır kısaca bir çarpışma sahnesidir orada herhangi takımın lehine veya aleyhine çalınacak bir foul kesinlikle yanlış olurdu. Tümer'in ilk yarıda Tuncay'ın yatarak müdahalesinde yerde kalma pozisyonu kesinlikle foul ve kartlıktır hiçbir itirazım yok. Ceza alanı içinde Nobre çok tartaklandı, sizin penaltı yorumu yaptığınız o yukarıda belirttiğim durumda penaltı çalınsaydı, Fenerbahçe 3+ penaltı kullanırdı istediğiniz kadar inkar edin. Ümit Özat nasıl kaptan ben bunu anlamıyorum, Appiah içlerinde en fazla kazanma hırsına sahip oyuncu bence kaptanlık Appiah'a verilmeli, Ümit belk itakım içinde "abi" liği üstlenmiş olabilir ama bu oyuncu gerektiğinde takımını ateşleyemiyorsa bence yetersizdir, özellikle her ne kadar TSL'deki en çok isabetli orta açan oyuncu olarak gösterilse de, bence farkla "en çok isabetsiz orta açan oyuncu" ünvanını da elinde bulunduruyor olmalı. 5 ortasından 2si rakibe 2si out'a biri bizim adama diye bir yorum yapabilirim. Tuncay çok hırslı, çok koşuyor ama bazen inanılmaz saçmalıyor, attığı birkaç güzel çalımdan sonra çabuk "gaza gelip" hemen kaleye vuruyor ve Tuncay'ın şutları pek de etki yaratmıyor. Dünkü maçın hakemine gelecek olursak, çift taraflı hatalı kararlar verdi ama kritik kararlar Bjk cephesini buldu. Hata yaptı, ama gereksiz abartıldı. O çok iyi oynadı dediğiniz Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu sanıyorum 3. 2 si zaten boş kale denebilecek pozisyonlarda karambolden vurulan toplar yani goller, birini de Rüştü çıkarttı. Peki Fenerbahçe'nin kaleyi bulan şutu kaç ? Net olarak bilmiyorum ama Cordoba istatistiklere göre 8 net pozisyon çıkardığına göre...
    Fenerbahçe gerçekten iyi oynadı ama karşısında gününde olan Cordoba vardı, Beşiktaş çok iyi oyun kurdu ama son vuruşları iyi yapamadı. iki takımda defansta yapılan basit hatalardan 2şer gol yedi, peki bu skor maçın hakkı mıydı? Bilmiyorum, ama Fenerbahçemizin bu futboluna galibiyet yakışırdı...

• F.B nin 8 pozisyonumu var 2-3 pas yapamadınız gerçi pozisyonlarınızı tek tek saymadım ama demekki pozisyon kavramıda kişiden kişiye değişiyo benim aklımda kalan ilk yarı nobrenin son anda dokunduğu top alex ınde kaleciyle karşıkarşı gibi kaldığı ama bi türlü topa vuramadığı pozisyon 2. yarı ise alex ın bir şutu ve semih in plasesi başka bi pozisyon göremedim ben bide maçı dikkatlice bi kere daha izleyin yakaladığınız pozisyonlarda Bjk defanstan pas yapmaya çalışırken defansımızdaki kazmaların kaptırdığı toplarla oldu yani siz organize bi şey yapmadınız bizim defans size ikram etti ( yan topları pozisyon olarak dikate almadım )
    quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Gelelim FB'ye..

Kesinlikle katılıyorum, yerinde bir yorum olmuş. Özellikle Appiah konusunda çok haklısın.
    Rüştü konusuna değinmek istiyorum, tamam çok tecrübeli, zamanında inanılmaz grafikler çizmiş çok iyi bir kalecidir.
    Fakat son birkaç senedir, özellikle Barcelona'ya gitmesi söz konusu olduğunda ve özellikle ve özellikle 2002 dünya kupasında sergilediği o muhteşem performanstan sonra, yıldız olmanın verdiği rehabeti kaldıramaması sonucunda hem kariyerini tekrar düşürdü hem de milli takımdaki yerinden oldu. Şimdi de Volkan'ı ele alalım, kaç senedir bilmiyorum sanıyorum 3-5 senedir Fenerbahçe'de. Kaç sezon yedek oturdu kulübede, yılmadı çalıştı hedefi hep ilk 11 oldu, Rüştü'nün Barcelona'ya satılmasından sonra her ne kadar benim görüşüme göre Recep ile kıyaslanamayacak düzeyde iyi olmasına rağmen kaleyi Recep devraldı, kabulüm Recep de iyi kurtarışlar yapmıştır, iyi kalecidir fakat yediği hatalı gollerde sıkıntısını çektik (özellikle hatırlıyorum Kadıköy'de kaç sezonu bilmiyorum 2-2 biten bir maç daha vardı sergen serbest vuruştan 2. golünüzü atmıştı oradaki ters hareketi aklımdan hiç çıkmıyor. Bununla beraber Olimpiyat stadında oynanan ve yine 2-2 biten gs-fb maçında Pirates'in şutunda uzak mesafede de olsa Hakan Şükür'ün kafasına çarpan topa o zaman diliminde müdahale etmeye yeltenmemişti, kabul kontırpiyede (nasıl yazılıyor bilmiyorum) kalmıştı fakat gerçekten çok uzak mesafeydi ben bir Volkan'ı veya Rüştü'yü geçtim hiçbir iyi kalecinin o golü yiyeceğine inanmıyorum). Geldik Volkan'a Rüştü'nün yokluğunda kısa süre sonra kaleyi aldı, çok iyi işler yaptı çok maçımızı kurtardı, hatalar da yaptı (hele o schalke maçındaki ıska aah Volkan ah) ama şu ana kadar bana kalede Volkan'ın verdiği güveni ne Rüştü ne de Recep hiçbir zaman yaşatmadı, kalede Volkan olduğu zaman içim rahat izlerim maçı, ayrıca dünkü maçta Volkan'ın 2 gol yiyeceğine de inanmıyorum, tek gol yerdi diye düşünüyorum. Rüştü ilk golde kalede tekrar pozisyonunu alırken ters ayağa yakalandı ve hamlesini yapamadı. Ayrıca Cordoba inanılmaz kurtarışlar yaptı, Jeremy'nin dediği gibi Beşiktaş'ın kalesinde dünkü Rüştü olsaydı maç farka giderdi. Zaten Rüştü'ye 2 gol ve sanıyorum Gökhan'ın şutu harici top gelmedi. Penaltı diyenler nasıl bir düşünce içindedirler anlamıyorum. O anda topu sürüklemekte olan genç ve tecrübesiz olan oyuncunun zihniyetini topu ayağından fazla açtıktan sonra "pozisyon gidiyor, bari atliyim da belki penaltı verir" düşüncesi olarak düşünüyorum, katılmayabilirsiniz ama Rüştü'nün rakibe hiçbir hamlesi yoktur, karşı karşıya pozisyonunda açılmış, top oyuncunun ayağından açılınca topa hareketlenmek üzere dönerken oyuncunuzun altında kalmıştır kısaca bir çarpışma sahnesidir orada herhangi takımın lehine veya aleyhine çalınacak bir foul kesinlikle yanlış olurdu. Tümer'in ilk yarıda Tuncay'ın yatarak müdahalesinde yerde kalma pozisyonu kesinlikle foul ve kartlıktır hiçbir itirazım yok. Ceza alanı içinde Nobre çok tartaklandı, sizin penaltı yorumu yaptığınız o yukarıda belirttiğim durumda penaltı çalınsaydı, Fenerbahçe 3+ penaltı kullanırdı istediğiniz kadar inkar edin. Ümit Özat nasıl kaptan ben bunu anlamıyorum, Appiah içlerinde en fazla kazanma hırsına sahip oyuncu bence kaptanlık Appiah'a verilmeli, Ümit belk itakım içinde "abi" liği üstlenmiş olabilir ama bu oyuncu gerektiğinde takımını ateşleyemiyorsa bence yetersizdir, özellikle her ne kadar TSL'deki en çok isabetli orta açan oyuncu olarak gösterilse de, bence farkla "en çok isabetsiz orta açan oyuncu" ünvanını da elinde bulunduruyor olmalı. 5 ortasından 2si rakibe 2si out'a biri bizim adama diye bir yorum yapabilirim. Tuncay çok hırslı, çok koşuyor ama bazen inanılmaz saçmalıyor, attığı birkaç güzel çalımdan sonra çabuk "gaza gelip" hemen kaleye vuruyor ve Tuncay'ın şutları pek de etki yaratmıyor. Dünkü maçın hakemine gelecek olursak, çift taraflı hatalı kararlar verdi ama kritik kararlar Bjk cephesini buldu. Hata yaptı, ama gereksiz abartıldı. O çok iyi oynadı dediğiniz Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu sanıyorum 3. 2 si zaten boş kale denebilecek pozisyonlarda karambolden vurulan toplar yani goller, birini de Rüştü çıkarttı. Peki Fenerbahçe'nin kaleyi bulan şutu kaç ? Net olarak bilmiyorum ama Cordoba istatistiklere göre 8 net pozisyon çıkardığına göre...
    Fenerbahçe gerçekten iyi oynadı ama karşısında gününde olan Cordoba vardı, Beşiktaş çok iyi oyun kurdu ama son vuruşları iyi yapamadı. iki takımda defansta yapılan basit hatalardan 2şer gol yedi, peki bu skor maçın hakkı mıydı? Bilmiyorum, ama Fenerbahçemizin bu futboluna galibiyet yakışırdı...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.