Şimdi Ara

Fenerbahçe - Beşiktaş Alt mı Üst mü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başta belirtiyim ben beşiktaşlıyım.. bu maçın sonucunu tam tahmin edemiyorum.. fenerbahçe üstün gibi ama beraberlik veya beşiktaşın üstünlüğüde olabilir.. ama türk ligleri genellikle süpriz maçlara sahip oluyor.. ondan kuponu takıma göre yapmak istemiyorum.. sizce bu maç alt mı üst mü olur?? bana alt olur gibime geliyor.. 55 tl yatırmayı düşünüyorum alta.. siz ne dersiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 12 Nisan 2010; 18:21:36 >

• 1 olur..BJK'nin çk eksiği var..hele ki gol yollarında sıkıntı çekmezsek kesin 1...alt mı üst mü seçeneğine giremem ama duygusal davranmamak gerek..Ben de fenerliyim ama duruma göre yorum yaptım
  • ya beşiktaş fenerin yanında şu an güçsüz o kesin ama bazen küçük ihtimallerde gerçekleşio.. malum gs - bjk maçınada çoğu kişi gs dedi.. ki bende gs alır herhal demiştim ama berabere bitti maç.. oranlar kaç olur ki?? alt?? üst?? fb?? bjk??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 12 Nisan 2010; 18:19:43 >
  • Beşiktaş-Fenerbahçe değil o, Fenerbahçe-Beşiktaş.
    Üst olur.
  • peki sizce takım olarak kim alır..
  • fb 1.80 beraberlik 3 bjk 2.90 falan olur buna yakın olur bnce .altada 1.65 üste 1.75 verilir gibime glyor
  • hmm.. acaba neye oynasam.. ya sonuçta 55 tl olunca çok tereddütte kalıorum.. 15 tl fln olsa nese.. içimden fb alır maçta alt olur gibime gelior..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gs liyim. ama o maçta fener banko. bende fener ms1 olarak yazarım herhalde. bursa berabere kalmış. bjk zaten gerilerde. fener bırakırmı ...
  • alt olur diyorum, bu vakitte fenerbahçe iplerini sağlama alır, beşiktasın defansı da ofansı da belli zaten ne yiyor ne atıyor...
  • bu maç üst olmaz arkadaşlar alt olur beşiktaşın eksikleri çok m. denizli takıma defansif bir oyun sergiletecektir. fenerbahçenin forveti de malum
    en garantisi ilk yarı beraberlik
  • Eğer tek maç açılırsa ..Barcelona maçında Messi'nin gol atacağını bilen ben Guiza gol atara oynarım.bu arada ben GALATASARAY'lıyım ama içime doğdu.
  • galatasaraylıyım ama fener alır bjk zor
  • Bu maç alt olur....

Bu maç 0/1 gol sayısı olur

Bu maç handikap 0 olur ( Tek farklı galibiyet)
  • Fener %90 alır skor 2-1 bitebilir.
  • Buz gibi beraberlik maçı. Ya 0-0 ya da 2-2.
  • şampiyonluk havası gelmiş, kupada finaldeyiz. eksik yok biriki çüpheliden başka. bjk de şamp inancı 0a inmiş, moral yok, eksik çok. fb taraftarı gaza gelmiş, defans ve ortsaha nın ortası formunda bırakır mı bu maçı fener.

h1 oynanır
  • İlk yarı 0 ikinci yarı 1
  • Sabaha kadar üst
  • bu maçın sonucu süpriz olur ve üst biter
  • üst ve 1 seçenekleri banko değildir ama idealdir + 2 - 3 gol de yazılır

şöle bunlara en az 2 tl atın derim

1

0/1

1/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 15 Nisan 2010; 19:39:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.