Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
85.006
Cevap
213
Favori
2.068.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34633464346534663467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sene final four oynayacak diğer üç takımın koçlarına bakalım obradoviç ile ilişkilerine ;

    - real madrid koçu laso 95-97 yılları arasında öğrencisi
    - zalgiris koçu sarunas jasikevicius 2008-2009 yılları arasında öğrencisi
    - cska koçu ıtoudis 1999-2012 yılları arasında asistan koçu

    adam haremini kurmuş maç oynatıyor resmen
  • guduric ve melli çok iyiydi,thompson'dan umudum yok.Wanamaker'ın ortası yok ya çok iyi ya da çok kötü.Takıma güvenimiz tam.
  • ben size dedim maçı 3-1 alırız diyeeee
  • Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    vay be avrupanın en köklü basketbol takımlarından biri haline geldik obradovice ne kadar teşekkür etsek az üst üst'e 4 final four muazzam bir başarı

    şimdi gelelim diğer takımlara yarın real'in bir şekilde panayı eleyeceğini düşünüyorum realin kaybetmesi çok büyük sürpriz olur kaybederse avantaj pana'nın eline geçer ve bu ikramı kendi sahasında mutlak değerlendirir. bu yüzden real yarın maçı bir şekilde hakem yardımıyla şunla bunla falan alır diyorum.

    khimki cska maçı sürpriz, seri 2-1'e gelince benim açımdan ciddi sürpriz oldu. her neyse cska her türlü final four'a kalacaktır.

    Fenerbahçe doğuş, zalgiris, cska, real son 4 benim tahminime göre böyle olacak

    zalgiris'e gelirsek maçımız çok çok zor olacak baştan söyleyelim final four'da ki ilk maçta real'in gelmesini şahsen tercih ederdim bugün maçlarını full izledim hiç bir periyodu kaçırmadım seyirci desteğini arkalarına alınca inanılmaz işler çıkarıyorlar Jasikevicius takımı gerçekten güzel noktaya çıkarmış açıkcası uzun vadede 2. bir obradoviç efsanesi olabilir diyorum. pangos ve JANKUNAS tam bir baş belası bu iki adama çok dikkat etmemiz gerek, normal'de zalgiris açısından bugünkü maçın zor geçmesini bekliyordum ama oly'i çerez gibi yediler çok şaşırdım yani maçın son 5 dk. falan fark 9-10 sayılara indi bunun dışında kontrol hep zalgiris'de idi hep zor şutlara zorladılar. final four tecrübeleri yok ama kolay pes eden bir takım değil sonuna kadar mücadele ediyorlar, ne olursa olsun taraftarımızın desteğini sürdürmesi gerek. seyirci anlamında biz daha ön planda oluruz diye düşünüyorum hem obra faktörü hem de kadromuzda sırp oyuncuların olması sırp taraftarlarında bizi destekleyeceğini düşünüyorum ama her anlamda zor bir maç olacak 2 muhteşem koç'un kapışması sonunda bir final

    bize gelirsek bu sene savunma'da çok yetersiz bir profil çiziyoruz udoh'un gidişi savunma yönünden takımı çok etkiledi. bütün yük vesely'de o da maç içinde erken faul problemine girerse bugün olduğu gibi savunma melli ve thompson'a emanet yani allaha emanet gibi bir şey üst seviye maçlarda bu ciddi sıkıntı doğuracaktır en büyük korkum bu, ne olursa olsun vesely'nin erken faul problemine girmemesi gerek böyle olunca bir şekilde melli ile işleri yürütüyorlar ama thompson gerçekten de felaket yani nereden bulmuşlar bu oyuncuyu özellikle mi seçmişler gerçekten tebrik etmek gerek. önümüzde ki sezon planlamasında thompson ve wanamaker'ın olmaması gerek diye düşünüyorum thompson'ı bilmiyorum ama wanamaker'ın sözleşmesi 1 yıllık dı bu yıl da kupayı alırsak zaten bizde durmaz direk nba'ye gider, wanamaker'ın yerine zalgiris'den pangos'u alırsak muhteşem bir transfer başarısı olurdu. hem genç bir oyuncu hem de obradovic ile inanılmaz yerlere gelebilir. bu yıl ki 2 hayal kırıklığı var birisi thompson tabiki ikinciside sinan yani çok şaşırttı hem milli takım hem de avrupa tecrübesi yüksek bir oyuncu nasıl tutmadı anlam veremedim obra oynatmıyorsa sinan'ın ciddi anlamda düşünmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Oly daha büyük tecrübeydi ama geçtiler.Belli olmaz hele hele tek maç daha tehlikeli.

    Alıntıları Göster
    Final Four tecrübesinden bahsediyorum, dediğim gibi Oly zaten 1-1.5 aydır formsuz. Bu sene yaptıkları 6 maçın 5 ini Zalgiris kazanmış ama Final Four farklı. Tek maç, geri dönüşü telafisi yok. Seri oynamaya benzemez.

    Bugün son birkaç dakika Oly biraz pres yaptı biraz savunmayı sıktı Zalgiris in eli ayağı dolaştı. Sonuçta oraları devamlı oynayan bir takım değil. Genç, heyecanlı ve tecrübesizler. Ben kolay maç olur demiyorum, çok da keyifli maç olacak.

    Maç beklediğimden kolay geçti, daha yakın geçer diyordum ama bizimkiler 2. çeyrekte vidaları sıkınca 22 sayı fark oldu, ordan da kapanmasına (yine belli bi seri yakaladılar ama) izin vermedik. Orda da baş sorumlu malesef wanameker oldu.

    Bu arada maçtan sonra çekilen fotoğraflarda ve görünütülerden hissettiğim takımda sanki geçen sene şampiyon olunmamış gibi bir sevinç, mutluluk var. Bu çok hoşuma gitti. Sadece Obra değil, bütün oyuncular tekrar şampiyon olmak istiyorlar bu çok belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 27 Nisan 2018; 1:13:19 >
  • Bir önceki maçlar için Vesely ve Jankunas'a teşekkürler. https://prnt.sc/jalhzk
    Dün akşam için Zalgiris, Baskonia ve Fenerbahçe'ye teşekkürler. https://prnt.sc/jalics

  • Melli'nin performansı yüzde elli gibi artarak belli bir noktaya geldi nihayet. Kendisinden beklenen de işte tam buydu. Fakat bu ani parlama, karşı takımın Melli'yi tutmakdaki başarısızlığından kaynaklı da olabilir. Hem strateji hem de oyuncular bakımından söylüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemalSanane

    Real.zalgiris.fener.cska final four



    Fener_zalgiris

    Cska_real



    Fener_Cska



    Fener şampiyon 2.kez

    Burda dursun Melli ye dün laf edenlere gelsin
    Burdayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst üste 4 kez Final-four kolay iş değil, zaten bunu yapan 3 takım varmış,

    CSKA, Baskonia ve son olarak Fenerbahçe.

    Obradoviç i kim getirdiye Allah razı olsun, başımıza gelen en güzel şey koç Obradoviç.

    Zalgiris maçı zor olarak eleniriz ve ya eleriz farketmez bu takım final-four yaptığı sürece benim için yeterli, zaten bunu yaptıktan sonra arada şampiyon olur her türlü.
  • Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı
  • Saras hakkında herkes varıs falan dıyorda ben mı bır sey kaçırdım adam Buraya gelecegını falan mı dedı ?

    Yoksa gelın guvey olayı mı



    Saras’ın yolu normal şartlar altında buraya düşmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    saras la obranın arası çok iyi , sonuçta bir gün obra reis malesef gidecek.Hem onun saras ile olan bağlantısı sonucu fenerle arayı yaptırabilir.

    ayrıca zamanında(2010-2011) fb takımında forma giymiş biri saras sonuçta, yolu bir kere düşmüş neden bir kez daha olmasın diyor herkes :)

    Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Nisan 2018; 12:50:44 >
  • Mevcut koçlar arasından sadece Saras FB camiası tarafından kabul görecektir. Başka hiç kimse bu efsanenin yerine düşünülemez bile. Hem Kulüp tarafından halihazırda çok seviliyor olması hem de koçluk yetenekleri her şeyi ortaya koyuyor ama bunları şimdiden konuşmaya hiç gerek yok, Obradıvicin burada yapacağı daha çok şey var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bilyorum da gereksiz duygusallık işte yapılan

    Obra ile arası iyi olan tonla oyuncu coach var Daha Saras’ ın yapması gereken bır sür şey var erken daha .Şu aşamada buraya gelmez gelmesı ıcın ekstra şartların oluşması gerek Obra’nın gelme ıhtımalı olduğu zamanlar gibi ıhtımalın de ötesinde şartlar ..Yok kankam yok yarım sezon oynadım falan ile olmaz yani

    Ha gelır ınsallah yanı bu adam benım en sevdığım oyuncular arasında ilklerde yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkish Airlines EuroLeague’de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanyol ekibi Baskonia’yı 92-83 mağlup etti ve seriyi de 3-1 kazanarak adını Final Four’a yazdırdı.



    Baskonia’nın kazandığı üçüncü maçta takımın Gürcü oyuncusu Tornike Shengelia, Fenerbahçe Doğuş benchine dönerek kolu ile saat işareti yapmış ve bu hareket bizim zamanımız geldi şeklinde anlamlandırılmıştı.



    Serinin dördüncü maçında ise Fenerbahçe Doğuş’un Sırp yıldızı Nikola Kalinic, bu harekete gönderme yaptı. Kazanılan maçın ardından Shengelia’ya el sallayan Kalinic, Gürcü oyuncunun işaretini ona bakarak tekrarladı.



    Kalinic bu hareketi ile Shengelia’ya “Saat kaç, biz Belgrad’a gidiyoruz” dediği söylendi.

    Kalinic’in hareketine diğer Fenerbahçe Doğuş oyuncuları da katılarak eşlik etti ve Jan Vesely de net şekilde Tornike Shengelia’ya yönelik tepkisini bu hareketle gösterdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemalSanane -- 27 Nisan 2018; 16:58:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Saras hakkında herkes varıs falan dıyorda ben mı bır sey kaçırdım adam Buraya gelecegını falan mı dedı ?

    Yoksa gelın guvey olayı mı



    Saras’ın yolu normal şartlar altında buraya düşmez.
    Temenni Obradovic elbet bigün gidecek, şimdiden hazırlık yapıyoruz o güne Umarım kariyerinin sonuna kadar bizimle kalır kral

    Dünki Zalgiris maçını izleyebileceğim bi yer var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Nisan 2018; 17:45:54 >
  • olayın devamını da ben atayım :) en sonunda sarılıp barışmışlar.Aferin tornike fb ye gelebilirsin artık





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Nisan 2018; 17:53:16 >
  • Bu arada maç sonundaki olay tatlıya bağlanmış

    Edit: @BlackLead benden önce davranmış. Gelebilir, yanlız adam ağzında sakızla robot gibi bakıyo maç sırasında, tepki vermiyo hiç. Tırsıyorum

    Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 27 Nisan 2018; 17:56:44 >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Şu 2 hesap bugün ya da yarın ekler maçı:

    https://www.youtube.com/channel/UCzXSYB6RPlWKYC6hsBL8uxw/videos
    https://www.youtube.com/user/PortugalasLT/videos


    Yakın zamanda Zalgiris'i deplasmanda yendiğimiz maç: https://www.youtube.com/watch?v=-ui_SJLdwbM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Şu 2 hesap bugün ya da yarın ekler maçı:

    https://www.youtube.com/channel/UCzXSYB6RPlWKYC6hsBL8uxw/videos
    https://www.youtube.com/user/PortugalasLT/videos


    Yakın zamanda Zalgiris'i deplasmanda yendiğimiz maç: https://www.youtube.com/watch?v=-ui_SJLdwbM
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34633464346534663467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.