Şimdi Ara

fenerbahçe-ankaragücü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzo2000

fenerin penaltidan kazanmadigi bi mac varmi avrupa maclari dahil?

Avrupada zaten maç kazanamıyorkiOrda gücü yetmiyor hakemlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

tamam orasını kabul ediyorum çok hata yapılıyor ve Fenerbahçe lehine olanlar çoğunlukta.

ama bunda bi kasıt olduğunu sanmıyorum.böyle bişey olamaz zaten burası 3.dünya ülkesi değil. bütün hakemleri

federasyonu,mhk yı satın alamazsınız yani.

Hocam satın alamazsın ama demeçlerinle çok kolaylıkla etki altına alabilirsin..Bknz.Aziz yıldırım

Yani artı bu kadar çok olunca da ligin gerçekten tadı kaçıyor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa
    Ve yine penaltı bal gibi enaltı dikkat erdin itiraz eden bile olamadı...

itiraz etseler ne olacakki?
    herkes anladı artık hiçbirşey değişmeyeceğini kendi sinirlerini bozmuyorlar demekki en azından.

ya bırakın abi iyice tadı kaçtı bu işin.
    Fener şampiyon yapılacaksa boşuna uğraşmasın diğer takımlar,kendilerini yormasınlar.
    küme düşmemeye de 3-5 aday takım seçilsin onlar arasında düşmemeye kapışsınlar.
    ne güzel koca bir lig 8-10 haftada biter işte en azından.
    topçularda yorulmamış olur...
  • Adamın anasınımı bisey yapmaları lazım penaltı icin?Daha ne olacak direk daldı havada.Fanatiklik tamamda bi yere kadar.

• ölede bölede yendik.çünkü FENERBAHÇE CUMHURİYETİ burası çıkmak kolay deil güsellerim.

• oooooo muahaha cıda gelmiş hacam sen başka birşey bilmesmisin
  • quote:

güzel kardeşim penaltıyla atılan goller sayılmıyormu.son maç hariç penaltıların hangisi haksızdı söyleyebilirmisin bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatorf.

oooooo muahaha cıda gelmiş hacam sen başka birşey bilmesmisin

sen ilk önce hacım mı demek istedin yoksa hocam mı onu söle

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Fanatiklik tamamda bi yere kadar.

bence de.
    aynı hareketten penaltı kazansaydı aynı şekilde düşünecekmiydn peki?
    ama birinci ihtimal sen gene"evet öyle düşünürdüm" dicektin her zaman olduğu gibi.
    ikinci ihtimal böyle pozisyonda Fenerin rakibinin penaltı attığı görülmemiş daha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

bence de.
    ama birinci ihtimal sen gene"evet öyle düşünürdüm" dicektin her zaman olduğu gibi.
    ikinci ihtimal böyle pozisyonda Fenerin rakibinin penaltı attığı görülmemiş daha...

ya hocam hep werilen yanlış penaltıları konuşuosn.ya werilmeyenler ne olacak.onları nie sölemiosun?

senn çekemediğn açıkça ortada.sanki fener o penaltı werilmese atamayacaktı.

• quote:

quote:

bence de.

Hicbir zaman ben olmayan şeye oldu demem.Pozisyonu bikerede benim için tarafsız şekilde izle sonra yorum yaz.Yinede harbiden degil diyosan bende tamam degil diyecem.Futboldan anlayan biri olarak sana güveniyorum ama tarafsız bak ok?İki acıdanda bak.Bide macın tamamını izle hakem hakkında yorumu o zaman yap.Haksız hicbiseyi oyle degil diye savunmadım savunmamda.Beni bu kadar olsun tanıman gerekirdi.

• peki sen söyle bakalım iki haftadır olan pozisyonlar sonucu sen 5-6 puan kaybetseydin yine aynısını konuşacakmıydın?
    sizin neyinizi çekemeyeyim ben ya?
    böyle maç kazanacaksak zaten kazanmayalım.
    her hafta her hafta bu ne böyle ya?

edit:lafım İron eagle a idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 15 Ekim 2005, 23:54:47 >
  • kardeşim bizim defans penaltı yapmıyorsa ya da rakipler topla ceza sahasına bile giremiyor hep uzaktn atıyosa bizim suçumuz ne.hala cvb alamadım son maç hariç haksız penaltımız varmıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

quote:

Orjinalden alıntı: imparatorf.

oooooo muahaha cıda gelmiş hacam sen başka birşey bilmesmisin

sen ilk önce hacım mı demek istedin yoksa hocam mı onu söle

Farkeder mi Muahaha cı gerçek diyorum ya dalga geçmiyorum
    Sen Başka Birşey Bilmesmisin Muahaha dan başka

• quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Maçı izlediniz mi?Aynı adam 3 nolu oyuncu arkadan çekerk faul yaptı arkadan çekme sarıkarttır hiç bir şey verilmedi yine ümit çekti cart sarı..Fener lehine verilmeyen en az 10 faul es geçildi heleki ceza sahası çizgisine yakın bir yerde alexe yapılan faul vardıki bizimiçin bunun penaltıdan farkı yok bilirsiniz..Ve yine penaltı bal gibi enaltı dikkat erdin itiraz eden bile olamadı...

Size bir anımı anlatıyım müsadenizle.Bir gün Fenerbahçeli üç arkadaşla Fenerbahçe- Galatasaray maçını birlikte izleme talihsizliği yaşamıştım.
    Maçın başlamasıyla beraber adamlar da hakeme bağırmaya başladı.Galatasaray Feneri kendi sahasına hapsetti bunlar hakeme veryansın ediyor.Her galatasaraylı top aldığında bunlar:- faul laynnnnnnnn .pne hakeemmm diye bağırıyor.Fenerli kramponlarıyla Hasanın ayak bileğine imza atıyor Hasan yerde kıvranıyor sedye geliyor kenara alıyorlar.Bizimkiler yuh artist resmen kendini attı hareket topa adi hakem taraf tutuyor diye bağırıyor.Ben maçı bıraktım bunları seyrediyorum.bir taraftan da kendi kendime lan benim gözlere mi bişey oldu allah allah ben niye faul gördüm diyorum.Neyse bütün maç boyunca küfür kıyamet bağırtı çağırtı arasında maç bitti.O gün tövbe ettim bir daha galatasaray haricindekilerle maç seyretmeğe.Ama bir ders aldım. Bütün fener taraftarlarında görme bozukluğu var.Bu kesin.O yüzden kendi hallerine bırakmak lazım.

• quote:

peki sen söyle bakalım iki haftadır olan pozisyonlar sonucu sen 5-6 puan kaybetseydin yine aynısını konuşacakmıydın?
    sizin neyinizi çekemeyeyim ben ya?
    böyle maç kazanacaksak zaten kazanmayalım.
    her hafta her hafta bu ne böyle ya?

ben bi kere kaybettikten sonra asla hakeme yüklenmm.çünkü çünkü zaten profesyonel futbol hakemiym.

sen benm neyimi mi kıskanacaksn.

sayıyyorum hasır ol.

1- stad

2- futbol takımı

3- yönetim

4- 16 şampiyonluk

bak bu sonuncusu hepsinden güsel

bjk - FB : 1-2

ha bide

5- üç yıldız

kıdemini bil

• hakemsen zaten birşey söylememe gerek yok.
    belli oluyor hakem olduğun...
    gerçeklerden başka herşeyi görüyorsun...
    Allah başka keder vermesin ne diyeyim...
  • Ne kadar konuşsak az böyle gelmiş böyle gider..
    Kadıköy'de hakemler malesef çok baskı altında kalıyorlar..
    Bu pozisyona penaltı diyen arkadaşlar aynı pozisyonda Ankaragücü'ne penaltı verilseydi ve Ankaragücü bu golle galip gelseydi ne derlerdi hepimiz çok iyi biliyoruz..
    Malesef ligimizde hakemlerin yönetiminde çok büyük dengesizlik var..
    fenerbahçe'ye penaltılar çok kolay çalınıyor, fenerbahçe'nin elle oynamaları görülmüyor..
    Bu halde fenerbahçe ile rekabet etmek çok zor..
    Hakemler etki etmese bugün 2puanlık fark çok daha fazla olurdu..
    Umarım bundan sonra hakemler herkese eşit davranırlar..
  • ya git ordan haluk ulusoy dönemini ben cok iyi biliyorumm o ...... dönemini
    quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Federasyon utanmasa Galatasarayın maçları sahurda oynatacak . Başka bir cumhuriyetin federsyonu nede olsa. Fenerbahçe Cumhuriyeti . Fenerbahçe Futbol Federasyonu..
  • Yuhhhhhhhh sende hadi burda hakemlerı satın alıyozda avrupadada mı alıyoz.YAzık hepinize be bukadar basit düşünüyorsunuz iyice k..ş beyınlı oldunuz siz
    quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.