Alex bu yıl kötü kabul ama kötü olmasının 2 ana sebebi var. 1-Aurelionun olmayışı.Aurelio hem oyun kurmada Alex'e yardım ediyor, Alex'in yerine de koşuyordu. 2-Güiza'nın gelişi.Güiza çok beceriksiz.Değil 14 M euro, 5 M euro bile etmeyecek bir adam.İspanyanın Zafer Biryol'u.Geçen yıl forvette Semih vardı ve Alexin paslarını asiste dönüştürdü.Bu yl Semih Güiza yüzünden sağ kanat oynuyor ve eski Semihten eser yok.Bunun sorumlusu da Aragones ve yönetimdir.
Ve…evet yine başladığımız yere geri döndük…Alex’in tekrar kadroya girmesiyle birlikte büyü bozuldu…Arsenal, Galatasaray ve Ankaraspor maçlarında oynanan futbolla Ankaragücü maçında oynanan futbol arasında uzaktan yakından hiç bir alaka yok.
Daha bir hafta önce bu takım canını dişine takıp toplu savunma yapıyor, isabetli ve yerden paslarla hızlı bir şekilde orta sahayı geçiyor –dikine oynuyor-, en azından topu kaybetmeden rakibe basıyor ve rakibin oyun kurmasını engelliyordu.
Peki bir haftada ne değişti o zaman…Her şeyden önce kral Alex takıma dahil oldu. Böyle olunca da hızla ileri çıkan ve rakibe basan oyun tarzı yerini tekrar orta sahadaki bol top kayıplı al gülüm ver gülüme bıraktı. Sanki bir zorunluluk varmış gibi topu ayağına alan herkes hemen Alex’e gönderiyor. Zannedersiniz ki adam sihirbaz veya Gerard yahut Lampard…Eğer rakip takımın orta saha oyuncuları biraz atik ve biraz da tatlı sert oynuyorlarsa vay bizim halimize…Alex’in eli belinde ve top hemen bizim ceza sahasında…Ondan sonra herkes ayakta ve gözler Volkan, Edu ve Lugano’da. Oradan da doldur boşalt bir uzun topla 4 rakip oyuncu arasında ayakta durmaya çalışan gariban Güiza’ya. Adam takımın günah keçisi oldu. Yine fatura ona kesilir(daha önce de Anelka ile Kezman'a kesiliyordu)... Allahtan bugün Ankaragücü’nün forvetlerinde iş yoktu ve 1 puana razı bir oyun tarzı benimsemişlerdi.
Diyeceksiniz ki bizim takım bugün hiç mi iyi oynamadı. Bu futbol tarzı çok mu kötü. Tabii ki değil…Özellikle de halı sahada veteranlar turnuvasında oynuyorsanız...
quote:
Orjinalden alıntı: dammak
Ve…evet yine başladığımız yere geri döndük…Alex’in tekrar kadroya girmesiyle birlikte büyü bozuldu…Arsenal, Galatasaray ve Ankaraspor maçlarında oynanan futbolla Ankaragücü maçında oynanan futbol arasında uzaktan yakından hiç bir alaka yok.
Daha bir hafta önce bu takım canını dişine takıp toplu savunma yapıyor, isabetli ve yerden paslarla hızlı bir şekilde orta sahayı geçiyor –dikine oynuyor-, en azından topu kaybetmeden rakibe basıyor ve rakibin oyun kurmasını engelliyordu.
Peki bir haftada ne değişti o zaman…Her şeyden önce kral Alex takıma dahil oldu. Böyle olunca da hızla ileri çıkan ve rakibe basan oyun tarzı yerini tekrar orta sahadaki bol top kayıplı al gülüm ver gülüme bıraktı. Sanki bir zorunluluk varmış gibi topu ayağına alan herkes hemen Alex’e gönderiyor. Zannedersiniz ki adam sihirbaz veya Gerard yahut Lampard…Eğer rakip takımın orta saha oyuncuları biraz atik ve biraz da tatlı sert oynuyorlarsa vay bizim halimize…Alex’in eli belinde ve top hemen bizim ceza sahasında…Ondan sonra herkes ayakta ve gözler Volkan, Edu ve Lugano’da. Oradan da doldur boşalt bir uzun topla 4 rakip oyuncu arasında ayakta durmaya çalışan gariban Güiza’ya. Adam takımın günah keçisi oldu. Yine fatura ona kesilir(daha önce de Anelka ile Kezman'a kesiliyordu)... Allahtan bugün Ankaragücü’nün forvetlerinde iş yoktu ve 1 puana razı bir oyun tarzı benimsemişlerdi.
Diyeceksiniz ki bizim takım bugün hiç mi iyi oynamadı. Bu futbol tarzı çok mu kötü. Tabii ki değil…Özellikle de halı sahada veteranlar turnuvasında oynuyorsanız...
post sayın 1907 ama kusura bakma Fenerbahçeli değilsin... alex gibi bir oyuncu, kaç kere şampiyonlukta rol oynamış, geçen yıl Şampiyonlar Liginde asist kralı olmuş bir oyuncuya nasıl bir hakaretdir bu yazı... Alex sakatlıktan çıktı.Bırakın da biraz kötü oynasın.Güiza günah keçisi oluyormuşmuş.Adam kaç gol attı bugüne kadar.2...Peki Lugano?3...Herşeyi açıklıyordur bu umarım.14 M euroluk adam golleri sıralayacak arkadaş.GS maçında hele o Emrenin pasında atamdığı gol sonrasında Güiza benim için bitmiştir.Ama adam İspanya gol kralı penaltısız 17 golü var dersin şimdi sen.Zafer Biryol da 20 küsur gol atıp gol kralı olmuştu ama şimdi nerde oynuyor biliyormusun? Alex'in neden geçen yıllardaki gibi performans gösteremediğini yukarıda yazdım istersen bir bak
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
post sayın 1907 ama kusura bakma Fenerbahçeli değilsin... alex gibi bir oyuncu, kaç kere şampiyonlukta rol oynamış, geçen yıl Şampiyonlar Liginde asist kralı olmuş bir oyuncuya nasıl bir hakaretdir bu yazı... Alex sakatlıktan çıktı.Bırakın da biraz kötü oynasın.Güiza günah keçisi oluyormuşmuş.Adam kaç gol attı bugüne kadar.2...Peki Lugano?3...Herşeyi açıklıyordur bu umarım.14 M euroluk adam golleri sıralayacak arkadaş.GS maçında hele o Emrenin pasında atamdığı gol sonrasında Güiza benim için bitmiştir.Ama adam İspanya gol kralı penaltısız 17 golü var dersin şimdi sen.Zafer Biryol da 20 küsur gol atıp gol kralı olmuştu ama şimdi nerde oynuyor biliyormusun? Alex'in neden geçen yıllardaki gibi performans gösteremediğini yukarıda yazdım istersen bir bak
kimse kimseyi yorumlarından dolalı fenerlisin yada değilsin diye sorgulama hakkı yok eğer öyle bir düşünce içine girersen bende takımın şu andaki kötü durumunun sebebi olan bir futbolcuyu koruduğun ve fenerbahçenin çıkarlarına ters düştüğün için fenerbahçeli olmamakla suçlarım
sonuç olarak Allah bjk maçında bu futbolla yardımcımız olsun tabii birde avrupa kupası var asla görmek istemediğimiz
bu konuya cevap ayzmak artık beni kahrediyor ama efsane tam gaz devame diyor ya bu aragones kör hadi onu geçtim yahu aziz yıldırıms en demi körsün gözün alex' siz oynadığımız maçları görmedi mi bak alex saolsun yine hemcinslerine çalışıyor adamlar 3 kere geldi kaleye 2si gol oldu biri direkten döndü
Porto maçını çevirmek istiyorsa Fenerbahçe ikinci yarı acilen alexi çıkarıp yerine çok koşan bir oyuncu koymalı kanat, orta saha farketmez yeterki 11 kişi oynayalım bu maçı çünkü belli adamlar 10 kişiye karşı şov yapıyor
Yahu bu gülizar niye atamıyor boş kaleye yav.
Bu maçta Güizanın GS maçında atamadığı pozisyondan daha yakın mesafeden Kralex kaçırdı.
10 kişi oynayan takımdan ancak bu olur.
ya şimdi Allah aşkına birisi bana yanlış söylüyorsun kardeşim desin
ilk yarı ortası mesajım yukarda çıkar alexi al bi koşan adamı dedim emre çıktı en çok koşan kazım girdi sonra ne oldu? durum 2-1 o alex çıksaydı maç 3-2 biterdi
2 korneri çöper atan, Alex kanat oyuncuları topu kendisine yollayıp oyun kurmasını isterken parmaklarıyla uçtakileri gösteren topu istemeyen, Alex ben 2-3 tane görebildim maç boyu kaç tane daha yaptı bilmiyorum ama top önünden 1 metre farkla giderken olduğu yere duba gibi çakılıp topun peşinde koşup rakibin oyun kurmasını ENGELLEMEYEN, Alex
maç bitti tribünler gökhan gönül oley diyor nede? çünkü artık taraftar uyandı koşan adam prim yapıyor gol atsa da atmasada, artık hiç koşmayan olduğu yerde oyun kuran orta saha devri kapandı bunu en son yapan zidane' dı oda futbolu bıraktı artık devir ronaldo'ların, messi' lerin, nani' lerin, fabregas' ların, rooney' lerin, tuncay'ların, gökhan' ların devri bu adamlar her maç top peşinde tazı gibi koşuyor rakibi yoruyor oyunun bu akşam ki gibi buz tutmasını engelliyor ama biz hala topa ayak uzatmaya tenezzül etmeyen alex ten mucizeler bekliyoruz kısacası işimiz zor hemde çooooook zor
quote:
Ve�evet yine başladığımız yere geri döndük�Alex�in tekrar kadroya girmesiyle birlikte büyü bozuldu�Arsenal, Galatasaray ve Ankaraspor maçlarında oynanan futbolla Ankaragücü maçında oynanan futbol arasında uzaktan yakından hiç bir alaka yok.
Daha bir hafta önce bu takım canını dişine takıp toplu savunma yapıyor, isabetli ve yerden paslarla hızlı bir şekilde orta sahayı geçiyor �dikine oynuyor-, en azından topu kaybetmeden rakibe basıyor ve rakibin oyun kurmasını engelliyordu.
Peki bir haftada ne değişti o zaman�Her şeyden önce kral Alex takıma dahil oldu. Böyle olunca da hızla ileri çıkan ve rakibe basan oyun tarzı yerini tekrar orta sahadaki bol top kayıplı al gülüm ver gülüme bıraktı. Sanki bir zorunluluk varmış gibi topu ayağına alan herkes hemen Alex�e gönderiyor. Zannedersiniz ki adam sihirbaz veya Gerard yahut Lampard�Eğer rakip takımın orta saha oyuncuları biraz atik ve biraz da tatlı sert oynuyorlarsa vay bizim halimize�Alex�in eli belinde ve top hemen bizim ceza sahasında�Ondan sonra herkes ayakta ve gözler Volkan, Edu ve Lugano�da. Oradan da doldur boşalt bir uzun topla 4 rakip oyuncu arasında ayakta durmaya çalışan gariban Güiza�ya. Adam takımın günah keçisi oldu. Yine fatura ona kesilir(daha önce de Anelka ile Kezman'a kesiliyordu)... Allahtan bugün Ankaragücü�nün forvetlerinde iş yoktu ve 1 puana razı bir oyun tarzı benimsemişlerdi.
Diyeceksiniz ki bizim takım bugün hiç mi iyi oynamadı. Bu futbol tarzı çok mu kötü. Tabii ki değil�Özellikle de halı sahada veteranlar turnuvasında oynuyorsanız...
Hocam kesinlikle sana %100 katılıyorum adamın ne ofansa ne defansa katkısı var sadece tekniği var ama o teknik malesef avrupalı takıma sökmüyor çünkü avrupada tekniğe değil yardımlaşmaya dayalı futbol oynanıyor .............
Fenerbahçe ALEX ix olmadığı son 3 maçtır bu yardımlaşma oyununu çok iyi kotarıyordu,orta saha çok sağlam görünüyordu,ALEX in takıma geri dönmesiyle bu rüya bitti..........................
Bu adam kesinlikle avrupa maçlarında OYNATILMAMALI!!!!!
LİG maçlarında ne halt edecekse etsin.........
Yıllardır Alex’e toz kondurmayan Rıdvan hoca da nihayet gerçekleri gördü ve bu akşam “emekli memur” gibi oynuyor dedi.
Doğru “emekli memur” gibi oynuyor, “patron” gibi kazanıyor.
Herhalde Aziz başkan gitmeden Alex’de gitmeyecek.
Alex dönemi bitmiştir.
+1907 bu gece ki maçta da göründü alex olmayınca takımın tadı tuzu kalmıyor 2 hafta sakat kaldı form diye birşey kalmadı acilen form tutması gerek
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Alex olmayınca bu takımın tadı tuzu yok...
Alex den sıkıldım gibi bişey oldu bu maçta, dilim varmıyor ama yeter diyorum alex e, alex var çift forvet oynayamayız, alex var böyle orta sahayla oynanmaz demekten. Tamam alez maç kazandırıyo genelde ama, alex le takım gelecek vaad etmiyor. Gerçi bunlardan ne gelecek bekleyeceksin. Yaş ortalaması olmuş takımın 30 küsür...
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Alex den sıkıldım gibi bişey oldu bu maçta, dilim varmıyor ama yeter diyorum alex e, alex var çift forvet oynayamayız, alex var böyle orta sahayla oynanmaz demekten. Tamam alez maç kazandırıyo genelde ama, alex le takım gelecek vaad etmiyor. Gerçi bunlardan ne gelecek bekleyeceksin. Yaş ortalaması olmuş takımın 30 küsür...
takım hem yaşlı hem kısa
Alex ile 10 kişi oynuyor bu takım diyoruz ama millet anlamıyor, Dün ki Porto maçında da gördük işte, adamın takıma hiçbir katkısı yok, Aragonesi anlamak mümkün değil,
quote:
dede bile dayanamadı çıkardı başka söze gerek yok bugün dikkat ettim forumda alex yazanda yok çünkü artık herkes görmeye başladı alex de souza hırslı koşan rakipler karşısında aciz kaldı ki artık ligimizde koşmayan ekipte kalmadı son 2 sezondur şampiyonluğa oynayan anadolu klüpleri bunun en büyük kanıtı
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
quote:
dede bile dayanamadı çıkardı başka söze gerek yok bugün dikkat ettim forumda alex yazanda yok çünkü artık herkes görmeye başladı alex de souza hırslı koşan rakipler karşısında aciz kaldı ki artık ligimizde koşmayan ekipte kalmadı son 2 sezondur şampiyonluğa oynayan anadolu klüpleri bunun en büyük kanıtı
Neyi görmeye başlamış millet alexin hakkını boşuna yemeyin. Ondaki istatistik türkiyeye gelen hangi yabancıda var bu adam takımın beyni. Son 2 şampiyonluğumuzda en büyük pay alexindir. Adamın boşuna hakkını yiyosunuz bence alex rıdvanında dediği gibi ronaldinhonun koşmayan modeli. Daha doğrusu ayağında top olmayınca koşmayan modeli. Koşsun koşmasın adamın zekası yeter. Senin koşuyo dediğin takımların koşmalarının sebebide alex gibi bir oyuncuları olmayışıdır emin ol. Herkez kondisyon depolayıp 90 dk koşar ama herkezin tekniği bu derece iyi olamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: DeathCreed
quote:
Orjinalden alıntı: PowerOn
quote:
Neyi görmeye başlamış millet alexin hakkını boşuna yemeyin. Ondaki istatistik türkiyeye gelen hangi yabancıda var bu adam takımın beyni. Son 2 şampiyonluğumuzda en büyük pay alexindir. Adamın boşuna hakkını yiyosunuz bence alex rıdvanında dediği gibi ronaldinhonun koşmayan modeli. Daha doğrusu ayağında top olmayınca koşmayan modeli. Koşsun koşmasın adamın zekası yeter. Senin koşuyo dediğin takımların koşmalarının sebebide alex gibi bir oyuncuları olmayışıdır emin ol. Herkez kondisyon depolayıp 90 dk koşar ama herkezin tekniği bu derece iyi olamaz.
mümkünse o tekniği yedek klübesin de izleyelim böylesi takım için daha hayırlı
alex bu maçta hasta hasta oynamış o yüzden çıkarmış aragones fazla sevinmeyin
anti-alex'ciler anca kendiniz söylenirsiniz siz böyle ama 2 maç kötü oynadı diye istediğiniz kada eleştirin
isterse kendi kalesine gol atsın yine de yaptığı başarıları,fenerbahçe'yi şampiyon yapmadaki büyük rolünü asla değiştirmez,çok savundunuz güizayıda noldu akşam kaçırdığı gole?