Şimdi Ara

Fenerbahçe 5 - 0 Everton FC (Maç Sonucu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin nasıl şampiyon olduğunuz cümle alem biliyor.
    bununla övüneceksem hiç övünmezdim daha iyi.
    "UEFA da çeyrek final oynadık siz ne yaptınız?" diyorum ses yok...

birde enteresan bir tesadüf(!) var bu ülkede..
    bir başbakan futbolla ilgili ise tuttuğu takımı açık açık beyan ediyorsa o takım bir anda şahlanıyor.
    ülke içindeki hiçbir takım onları tutamıyor.
    gerçi GS UEFA kupası aldı,çokta güzel oynadı o sırada ama sonrasında pek birşey yok...
    bu da ilginç bir nokta tabi dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 31 Temmuz 2005, 14:34:00 >
  • Güzel kardeşim maçın 80. dakikasından sonra kaleci kırmızı kart gördü yerine bir futbolcu geçti. Şimdi siz buna sizi kalecisiz yendik diyemezsiniz ha pardon siz beşiktaşlısınız dersiniz onu demezseniz diyecek başka bişeyiniz yok ondan
  • ilker inanç kardeşim 11 puan önde giderken şampiyonluğu kaybediyorsunuz sonra suşu bize atıyorsunuz yenilmeseydiniz kardeşim biraz daha sıksaydınız dişinizi ne yani önümüzdeki takım yeniliyor diye bizdemi yenilelim ayrıca o yıl öyle şampiyon olduk diyelim geçen yıl nasıl oldu siz önünüze geleni yenseydiniz 100. milyon dolar dahi dağıtsak şampiyon olamayız tabi Aziz Yıldırım size vermediyse parayı
  • Geçen sene hazırlık maçında Gaziantep miydi Arsenal'i 3-0 yenen??
    Tam olarak hatırlamıyorum ama bi Anadolu takımı Arsenal'i hazırlık maçında 3-0 yenmişti..
    Tamam güzel İngiltere Ligi 4.cüsüne 5 atmak ama adı üstünde hazırlık maçı her türlü sonuca gebe..
    Umarım Şampiyonlar Liginde gruplarda Everton gelir fener'in karşısına rakip olarak.. (Ne de olsa 5 attınız 6puan garanti)

Bu arada Şampiyonluklar konusunda ilkerinanç'a katılıyorum zaten katılmamak elde değil.. Adamların elinden resmen çalındı şampiyonluk; o takım normal şartlarda durdurulamazdı bi güzel el ele verip yok ettiler takımı..

fener'e Şampiyonlar Liginde başarılar.. Dediğim gibi umarım Everton gelir rakip olarak o zaman anlarsınız bu hazırlık maçının ne kadar önemsiz bir maç olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 31 Temmuz 2005, 14:53:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kose

ilker inanç kardeşim 11 puan önde giderken şampiyonluğu kaybediyorsunuz sonra suşu bize atıyorsunuz yenilmeseydiniz kardeşim biraz daha sıksaydınız dişinizi ne yani önümüzdeki takım yeniliyor diye bizdemi yenilelim ayrıca o yıl öyle şampiyon olduk diyelim geçen yıl nasıl oldu siz önünüze geleni yenseydiniz 100. milyon dolar dahi dağıtsak şampiyon olamayız tabi Aziz Yıldırım size vermediyse parayı

ya gene girmeyeceğim o mevzulara.
    ben işin gerçeğini biliyorum..
    bilmeyenler dert etsin...
  • açıklada herkes öğrensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

birde enteresan bir tesadüf(!) var bu ülkede..
    bir başbakan futbolla ilgili ise tuttuğu takımı açık açık beyan ediyorsa o takım bir anda şahlanıyor.
    ülke içindeki hiçbir takım onları tutamıyor.
    gerçi GS UEFA kupası aldı,çokta güzel oynadı o sırada ama sonrasında pek birşey yok...
    bu da ilginç bir nokta tabi dimi?

ilkerinanç hocam bari sen yapma.. sonrasında bişey yok dediğin takım Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadı.. Real Madrid'i elinden kaçırdı yarı finalin kapısından döndü..
    Galatasaray bileğinin hakkıyla şampiyon olduğunu Avrupa'da UEFA+SÜPER KUPA+ Şampiyonlar Liginde çeyrek final'le kanıtladı..

• bir animi sizlerle paylasmak isterim arkadaslar, bu türkiye'deki büyüklük kawramini açiklamaya yeterli olur isallah...

kuzen: galatasaray
    kuzen2(4 yasinda): kötü
    kuzen: fenerbahçe
    kuzen2(4 yasinda): iyi
    kuzen: besiktas
    kuzen2(4 yasinda): önemsiz

ya boswerin bjk lileri dikkate almayin arkadaslar, türkiye'de 2 büyük war sadece, adamlarin 2ci yildizi nasil taktiklarini da biliyoruz, hala basbakan, cumhurbaskani diyolar...

fener e everton gelemez, ikiside 4.cü torbadan gircek çünkü....
  • BU TAKIM ÖNUMÜZDEKI SENELERDE DÜNYANIN 1 OLURSA SASIRMAMAK GEREKIR HEEEEEEEEEELLLLLAAAALLLLLLLLLLL
    SIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEE
    FENERIN BASARISI TÜRKIYEMIZIN BASARISI DEMEK
    DARISI DIYER TAKIMLARIMIZA INSALLAH............

DÜNYA TAKIMLARI SIRAYA GIRSIN BAKIYIM.....

• fake bu zaten, sinirlenmene degmez, delikanliysa kendi nickiyle yazsin bunu... futbol cahili iste everton in oyuncularini tanimiyoki...
  • sevgili modlar benim mesajımı niye sildiniz sorabilirmiyim yoksa artık hakaret içermeyen mesajlarmı silinecek
  • Ya nolursunuz ya BJK liler ,BJK i takı myerine koyan yok ya GS lileri çok özledik ya, kovun şu Canaydını da eski günlerine dönün lanet olsun ya futbolun tadı kalmadı

Allah aşkına BJK liler ya nolursunuz,Göztepe kadar taraftarınızla gidin ayarınızdaki takımlarla kapışın, Gençlerbirliği vs.
    YA FB me bulaşmayın Türkiye liginde tek rakibimiz GS dir. Şu anda 1 kupa öndeyiz ligte, onlar geçer biz geçeriz ama yarış daimidir. Vallahi sizi takan yok .
    Anadoluda bir de Trabzon gerçeği vardır...
    O da bizim ezeli rakibizdir. Ama hepimiz BJK liyi severiz neden çünkü zararı yok rakip görmüyoruz da ondan ,yani GS nin ne yaptığı beni ilgilendiriyor, Pires transferi yatınca seviniyorum zord kalmaları işime geliyor, niye rakibimle işim kolay oluyor, ama BJK kimi alırsa alsın umurumda değil çünkü takmıyorum hatta tebrik ediyoruz güzel topçu getirmişler...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya nolursunuz ya BJK liler ,BJK i takı myerine koyan yok ya GS lileri çok özledik ya, kovun şu Canaydını da eski günlerine dönün lanet olsun ya futbolun tadı kalmadı

Allah aşkına BJK liler ya nolursunuz,Göztepe kadar taraftarınızla gidin ayarınızdaki takımlarla kapışın, Gençlerbirliği vs.
    YA FB me bulaşmayın Türkiye liginde tek rakibimiz GS dir. Şu anda 1 kupa öndeyiz ligte, onlar geçer biz geçeriz ama yarış daimidir. Vallahi sizi takan yok .
    Anadoluda bir de Trabzon gerçeği vardır...
    O da bizim ezeli rakibizdir. Ama hepimiz BJK liyi severiz neden çünkü zararı yok rakip görmüyoruz da ondan ,yani GS nin ne yaptığı beni ilgilendiriyor, Pires transferi yatınca seviniyorum zord kalmaları işime geliyor, niye rakibimle işim kolay oluyor, ama BJK kimi alırsa alsın umurumda değil çünkü takmıyorum hatta tebrik ediyoruz güzel topçu getirmişler...

aynen... imzami atarim söykediklerine.... aha bak atiyorum: "...it's only after you've lost everything that you're free to do anything..."

ben: galatasaray
    kuzen(4 yasinda): kötü
    ben: fenerbahçe
    kuzen(4 yasinda): iyi
    ben: besiktas
    kuzen(4 yasinda): önemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 31 Temmuz 2005, 19:34:41 >

• VAr ya aslında ben tahmin ettim boyle bir topic açınca kesin birisi gelir işte CL de goruscez tipiden yazar diye ama ilkerinan. ın olcağını tahmin etmezdimm..

Bak şimdi ben sizi 11 puan geriden geldik şampiyon olduk demicem ok ben de biliyom nasıl Şampiyon olduğumuzu ama abi vallahi bu topicte baktımda işte bu maçı aldık artık açın onuymuzu FB geliyor diye olmadı yani biz de biliyoz bu bir hazırlık maç buyutmeye gerek yok ama 5 atmışsın be hem de Everton bir helal olsun demek gerekir

Burada yanlış anlama ilker msj larını Uyarıcı niteliğinde olduğunu biliyorumm

• Deli oynadık ya. Appiah' da süperdi adam tak diye oturmuş takıma hemen. Fener bu sene takır takır oyununu oynar umarım..
  • Bu başlıkta konuşan gsli arkadaşları şöyle alalımhttp://forum.donanimhaber.com/m_3598089/tm.htm

• konuyu nereye getirmiş bu şahısçekemediğin zaten bu cümlelerinden belli hadi koçum başka topiclere muhalif ol
    quote:

yaw hala çekememezlik diyor adam
    aloooo."her maçta alıyoruz ifadenizi" diyom...
    kalecili,kalecisiz,10 kişi 11 kişi...
    hatta çoğu zaman 14 e 10...

"ben sizin iyiliğiniz için diyorum"diyorum...
    "yoksa bana ne Fenerden,Evertondan"diyorum.

of ya off...sevinin abi.sağa sola kurşunda sıkın sevinçten...

• Hay ağzına sağlık arkadaşım ne güzel özetlemişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: trulli

ilker abi boşa anlatma derdini,kusura bakma ama biraz saçma konuşuyosun.

iyice bi oku bakalım baştan itibaren bi allahın kulu çıkmışta biz bu sene varupayı dağıtırız şöle yaparız böle keseriz demiş?

yaw kendimizce şenlendik şurda sezon öncesi takım bize iyi futboluyla moral verdi.

ya ben anlamıyorum bu bile size batıyo demekki bizim kendi topiğimizde çıkıp siz her sene bölesiniz falan diyosun.
    üstelik doğru sölediğinde yok,yazmıştım gene yazacam geçen seneler biz kimlerle oynadık bu sene kimlerle oynadık.5 atılan takım elin 2.liginde oynayan takım değil.

ama sizin kafanız hep aynı yerde takılmışınıs bi 11 puan lık sezona hep aynı hikaye tın tın...

sakarya ya 7 atıyoz buldunuz kolay takımı atın;alex fiyatına sakarya nın bütün takımı kurulur diyosunuz.ama biz manchester dan 6 yiyince way anam way bu kadro nasıl o kadar gol yer.rooney nin parasının bizim bütün takım olduğu aklınıza gelmiyo o zaman ama.

hep boş taraftan sallıyosunuz dolu tarafı görmek hoşunuza gitmiyo çünkü.

uefa da yarı finale çıktın da ne oldu,devamı geldimi geçen sene hangi gruptan çıkamadığınızı herkes biliyo.

biz şl 9 puan alırken siz o kek grupta 6 puan anca aldınız.hemde bilmem ne kadar para harcayarak kurulan takımla.

sanki hersene avrupada bişeyler yapğıyomuş gibi 3-4 tane maçı anlatıp duruyosunuz.

artık lütfen tuhaf tuhaf konuşmalarla fb ye karışmayın komik olmaya başladı..

hazırlık maçı da yapmamak lazım ona da bişey buldular...

• quote:

iyide güzelim ben sizin kimi nasıl yendiğinize birşey demiyorumki.
    konu dışındada yazmışınız "dağıttık,şopar ettik"bilmemne..
    bu maçlarda aldığınız galibiyetler sizi tatmin ediyorsa bana birşey demek düşmez daha.
    emin ol ki adamların umrunda değil o kadar gol yemek.
    sizinle oynayacakları muhtemel bir CL maçında tam tersi sonuç alabilirsiniz.
    o zaman ne diyeceksiniz?
    neyse siz her yazılanı Fenerbahçeye laf atılmış gibi algılarsanız olacak sonuç bu olur...
    gerçekleri göremiyorsunuz bu şekilde zarar gören gene siz oluyorsunuz.
    benden hava hoş.
    @Jeremy
    kimin ne yapacağını maçlar bi başlasın göreceğiz...
    @Conewar
    ah be abicim bi görsem "gereğini yaptığınızı"dişimi kıracağım ama neyse hadi bakalım dediğin gibi olsun...

ilker kardeş beni konudışı ilgilendirmiyo ben benimde yazdığım topic ten bahsediyorum burdaki cevaplardan bahsediyorum.
    dağıttık şopar ettik diye yazan adamı bende destekleme zaten.bak biri daha yazmış bunlar avrupada her takımı yeneceklerini zannediyolar diye.ya kafa basmıyo yada belli bi art niyet var yani inadına bişeyler söler gibi.

Bir-iki fanatik şöle koyduk nöle yaptık dedi ve sizinde işinize geldiği iöin hemen genelleme yapıp 5-0 sizi tatmin ediyosa falan diyosun hala.evet tatmin etti ama futbol olarak ne diyorum moral verdi umut verdi.

takımımızın oyunundan memnun olmayalımmı yani?

sende hala bunun farkına varamadın gene dönüyosun aynı şeylerin etrafında,oyunu beğendik ilker oyunu!!

ben sana söledim uefa da çeyrek final oynadınız da noldu diye?gerisi geldimi.sonraki sene yanından bile geçemediniz.
    kulubün müzesine öeyrek final plaketi mi verdiler somut bi başarımı var?şu anda bak uefa sıralamasına bjk mı fb mi daha önde lütfen bi bak.

tek bi sene yarı finale çıktınız diye avrupada başarılıyız diyemezsin.bi kupa kazanırsın bi final oynarsın ne biliyim 2 sene de bir çeyrek veya yarı final oynarsın o zaman anlarım.ama gidipte 3 sene önce çeyrek final oynayıp sonra daha kendinin yarı kalitesinde takımların olduğu gruptan çıkamazsan bu olmaz işte.

yani fb yi eleştiriyosunuz hazırlık maçlarına 5 atıp havaya giriyosunuz sonrada ciddi maçlarda çuvallıyosunuz diye,kendiniz bu farkı göremiyosunuz.öle çeyrek final oynadık diye kendinizi avutursanız vaduz a elenirsiniz başka takımada.

• Bu bir hazırlık maçı neticede diyen rakip takımlardan olan arkadaşlarım acaba Fener yenilseydi 5-0 yine böyle diyebilecekmiydiniz çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.