|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4288. sayfa)
-
-
allahın adaleti dmi knk
-
Hocam buna birşey diyemem geçen sezon için 4x4 lük takip etmedim açıkçası. Ama siz gayet güzel top oynuyordunuz geçen sene biliyorum. Tabiki hakkınızı aramakta haklısınız. Bu sene için bahsediyorum. Herkesin dilinde bir kumpas yapı bilmem ne yahu ilk önce top oyna kardeşim. Bjkde fbde bu futbolla şampiyon olamaz. Lig kötü zaten ama bizim takımlar bu lige göre bile kötü ya bu zoruma gidiyo. Ben tüm 3 büyükler iyi olsun istiyorum rekabet olsun futbol kazansın. Bu ne böyle ya rezalet takımlar rezalet bir ortam hallettiğimiz bu değil yani. Kaostan beslenen kim varsa ülke futbolunu bu hale getiren kim varsa burnundan fitil fitil gelsin ne diyim -
Algiya bak. Verecegi cevap yok. Ali koc’tan bahsedip konu degistirmeye calisiyor. Klasik hak yiyen geseli mesaji. Gese hak yemek uzerine kurulmus bir takimdir. Fazlasi degilsiniz. -
Ayn -
usta top dışardan geldi usta, hakeme rağmen yendik usta
yine görmesi gereken kartları görmeyen ve maçı bitiren bir takım izledik :D
-
Paşalarım da algı peşinde:)
-
-
şenol reis iki kelam edememiş hakem hakkında :) ama okan buruk top dışardan gelmiş biz haberini aldık diyor
-
Arkadaşlarından dostlarından almıstır haberi
Utanmaz adi🤣
-
Mesela bu arkadaş geçen hafta feneri şampiyonluktan ettik diye naralar atıyordu, şimdi gelmiş burada gs kollanıyor minivalinde mesajlar atıyor, kuştaş ayağı çekiyor, bu bir örnektir bir beşiktaşlıya asla inanmayın.
-
mertens şu atlamaları olimpiyatlarda yapsa madalya getirirdi, herif 2 atlayışla 2 duran top aldırdı biri gol oldu. penaltıda ayağını adamın önüne koydu vurdurdu.
bizimkilerde böyle kurnaz ahlak olmadığı için darbe yeseler de devam ediyorlar maça. gerçi biçilsek de penaltı verilmediği oluyor geçen maç szy'a olan gibi. atlasak ne olacak.
-
Bu arkadaş hibrit bir modele benziyor.
-
Hakemi aldatmaya yönelik haraketten dolayı sarı kart yerdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 17 Aralık 2024; 0:7:22 > -
Gecen bi tane amcaya hangi takimlisin dedim gese dedi. Sen hic helal sampiyonluk gordun mu dedim ? Hayir dedi. Bu da boylr bir animdir. -
Ts 3 attı hakem gsye 4 attırdı. TS kaç tane atsa bir fazlasını attıracak hakem.
Geçen seneye benziyor. 99 değil 199 puan yapsın fb 200 puan yaptırılır gs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X