Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (2493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
143.884
Cevap
310
Favori
3.355.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la kostici eleştiriyonuz el insaf adamın bize maaşı hariç külfeti yok cresponun maaş 1 mio euro zajc maaş 1.4 mio euro krunic maaş 2 2.5 mio ne katkı aldın eleştirininde bi dozu olur yani sanki adamı 10 mio euroya satın aldık. 1.8 mio bir külfeti var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

Ben de gördüm sabah sabah bir kaç formalı ufak cocuk toplu halde ama

Torreria gibi darbe almadan yerde yuvarlanarak nasıl faul alınır , icardi gibi direğe carpıp nasıl sakatlanılırı, muslera gibi sevinen rakibe tekme atmayı, barış alper gibi 6 maçta 0 asist 0 gol ile nasıl milli takıma forvet olunuru öğrenmek için floryaya gidiyorlar zannetmiştim

Anaokuluna gidiyorlarmış meğer yumurcaklar💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

bir yerli 8 lafı dolaşıyor. olmazsa , denemelere devam eden mourinho oraya bir çözüm bulacaktır eninde sonunda. başka çaresi yok. ben kostic oynar diyorum, hadi bakalım.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Umut Tohumcu o isim.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

gelip direk oynayacak bi isim değil, yaşı 20 olmuş ayrıca ve düzenli forma bulamamış takımında.

bir ihtimal geleceğe yatırım diye düşünülüyor sanırım.

• Kulüp maçları olmayınca ne kadar sıkıcı geçiyor günler…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt

saçları sarımı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• SLAHS kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer taa kullanıcısına yanıt

bence alakasız. her maçta farklı şeyler isteyen ve deneyen bir td, her maçta, ilerdeki santaforun sırtı dönük top dağıtmasına bel bağlamaz. 39 yaşındaki adamı as forvet olarak düşünmez. en nesyri oynadıkça, as santraforun tek adayıdır.

• ömer taa kullanıcısına yanıt
    20 m euro para ver oldu sırtını dönüp pas atamasın, Ne aldık biz ailton mu ?

Başlıyoruz 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐Zaza_CCyoutube
    7 celebrations in 1 goal 🔥 #football #nffc #antony #mun #trending #goviral #soccer
    https://www.youtube.com/shorts/jh0be_h8hFM
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

• bakalım kostic transferinde yani mourinho evreninde bir gönderms olacakmı

valla hocam görünen o, bana göre de saba ısrarı da anlamsız, irfanı 11 başltamama ısrarı da anlamsız ama mou ile avrupa+lig sanırım 8 maç oldu, sen farklı bir şey gördün mü ?

• en nesiriyi kısıtlı izledim, sevillada da takip ettiğim adam değildi ama sırtı dönük top alıp,saklayacak bir adam değil nesiri. o yüzden de mou tercihini dzekodan yana kullanıyor.

• savunmadan ileriye atılan uzun topların, en uçtaki santrafora atılacağını varsayan arkadaşlar, yok öyle bir şey artık. uçtaki tüm adamlara atılıyor bu toplar. illa santraforu topla buluşturma gibi bir şey on yıl geride kaldı. futbolu a-b-c gibi net bir şey sanıyorsunuz.oysa sonsuz olasılıkların olduğu bir oyun oldu.

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

yine mi mağdur olmuş, kıyamam :(( 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

aga kim tutacak topu ilerde sonsuz olasıkta maximin olmaz, irfan olmaz, tadic bir nebze belki ama o da o boyla havadan gelen topları alamaz. nesrin de sırtı dönük top alamaz.

istesen de istemesen de dzeko forvetidir bu takımın. yapacak bir şey yok.

Sende tutturdun Umut da Umut komisyonShadows ya

• 
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.