< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (2493. sayfa)

-
-
Ben de gördüm sabah sabah bir kaç formalı ufak cocuk toplu halde ama
Torreria gibi darbe almadan yerde yuvarlanarak nasıl faul alınır , icardi gibi direğe carpıp nasıl sakatlanılırı, muslera gibi sevinen rakibe tekme atmayı, barış alper gibi 6 maçta 0 asist 0 gol ile nasıl milli takıma forvet olunuru öğrenmek için floryaya gidiyorlar zannetmiştim
Anaokuluna gidiyorlarmış meğer yumurcaklar
-
bir yerli 8 lafı dolaşıyor. olmazsa , denemelere devam eden mourinho oraya bir çözüm bulacaktır eninde sonunda. başka çaresi yok. ben kostic oynar diyorum, hadi bakalım.
-
Umut Tohumcu o isim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelip direk oynayacak bi isim değil, yaşı 20 olmuş ayrıca ve düzenli forma bulamamış takımında.
bir ihtimal geleceğe yatırım diye düşünülüyor sanırım.
-
Kulüp maçları olmayınca ne kadar sıkıcı geçiyor günler…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saçları sarımı
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence alakasız. her maçta farklı şeyler isteyen ve deneyen bir td, her maçta, ilerdeki santaforun sırtı dönük top dağıtmasına bel bağlamaz. 39 yaşındaki adamı as forvet olarak düşünmez. en nesyri oynadıkça, as santraforun tek adayıdır.
-
20 m euro para ver oldu sırtını dönüp pas atamasın, Ne aldık biz ailton mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başlıyoruz
Zaza_CCyoutube
7 celebrations in 1 goal 🔥 #football #nffc #antony #mun #trending #goviral #soccerhttps://www.youtube.com/shorts/jh0be_h8hFM
-
bakalım kostic transferinde yani mourinho evreninde bir gönderms olacakmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hocam görünen o, bana göre de saba ısrarı da anlamsız, irfanı 11 başltamama ısrarı da anlamsız ama mou ile avrupa+lig sanırım 8 maç oldu, sen farklı bir şey gördün mü ?
-
en nesiriyi kısıtlı izledim, sevillada da takip ettiğim adam değildi ama sırtı dönük top alıp,saklayacak bir adam değil nesiri. o yüzden de mou tercihini dzekodan yana kullanıyor.
-
savunmadan ileriye atılan uzun topların, en uçtaki santrafora atılacağını varsayan arkadaşlar, yok öyle bir şey artık. uçtaki tüm adamlara atılıyor bu toplar. illa santraforu topla buluşturma gibi bir şey on yıl geride kaldı. futbolu a-b-c gibi net bir şey sanıyorsunuz.oysa sonsuz olasılıkların olduğu bir oyun oldu.
-
yine mi mağdur olmuş, kıyamam :((
-
aga kim tutacak topu ilerde sonsuz olasıkta maximin olmaz, irfan olmaz, tadic bir nebze belki ama o da o boyla havadan gelen topları alamaz. nesrin de sırtı dönük top alamaz.
istesen de istemesen de dzeko forvetidir bu takımın. yapacak bir şey yok.
-
Sende tutturdun Umut da Umut komisyonShadows ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X