Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
143.884
Cevap
306
Favori
3.356.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Koç: "Mourinho'ya, 'Kimi istiyorsun? İllaki buraya getirmek istediğin biri var mı?' dedik. 'Ben isim vermem, profil veririm' dedi. İhtiyaç olan pozisyon konusunda hemfikirdik. Profiller verdi, onların içinde bizim listede uyanlar var uymayanlar var. 'Senin menajerlik şirketinden en fazla bir oyuncu alırım' dedim. Genelde hocanın çalıştığı menajerlik şirketinden oyuncu almamayı tercih ediyoruz."

Vurguladığım cümle çok önemli. İşte hoca dediğin böyle olur. Biz her gelen hocaya sportif direktörmüş veya scout'muş gibi hangi oyuncuyu istiyorsun diye sorup almaya çalışıyoruz.

Mantıklı olan ise hocanın istediği profili söylemesi, yönetimin gidip liste çıkarması ve hocaya sunması, en son da önceliğe ve maliyete göre gidip teklif yapılmasıdır.

Jesus geldiğinde en büyük hatamız onun istediği her oyuncuyu koşulsuz şartsız getirmemiz oldu.

Mesela Mou şimdi sol kanada top süren, adam geçen, pırpır bir kanat profili istediğini söyledi muhtemelen çünkü Sterling haberleri bile dolaşıyor. Yıllardır aradığımız profil buydu.

Tadic mesela tam tersi, İrfan tam tersi tipte oyuncular. Onlara da ihtiyaç var fakat bütün kanatlar öyle olunca patlıyorsun.

Forvete de sağlam pivot istemiştir mesela, o da tam bizim lig için gerekli bir profil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 5 Haziran 2024; 13:24:30 >

• Dikkat edersen medyada özellikle birden öyle bir kadro kuruluyor ki Para sınırı yok Bana yürü desin yürürüm gazıyla ibreyi kendilerine çevirdiler ama içi boş yalan olduğunu zaten biliyorduk, O gaza gelen taraftar ''Acun Kırmızı çizgimizdir'' demeye başladı ne kadar kolay manipüle oluyoruz değil mi ? 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ yahu Bu ülkenin Kırmızı çizgisi bellidir geriye kalanlar sarı yeşil diye ayrılır ne ara bu adam Fenerbahçe için önemli bir şahsiyet halini aldı. Adam ingiltere 2..lig takımı aldı ardından Solevenya takımını aldı Survivoru var ne ara Fenerbahçe ile ilgilenecek kafa yoracak diyen yok

Aziz Yıldırım çıkıp Mbappe alacam dese inanmazlar sorgularlar ama Acun deyince ov ye bu sene kırıp geçirecez bro💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Aslında Türkiye kupası genç oyuncular için bir nimet derbi maçları dışında 22 yaş altı oyuncularla çıkacağım diyebilirsin. Ama kupayı öyle bir hale getirdiler ki sürprize yer yok.Turkiye kupasında grup olmaz olursa maç takvimi sıkışır. Zaten 20 takım bu lige fazla bir de para için Türkiye Kupasında daha fazla maç yapacaksın çok mantıksız bu statüsü ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş her zaman evin küçük kardeşi olarak kalacak istediği kadar kupası olsun

• Litejra kullanıcısına yanıt

Burada ben Ali Koç'un açıklamasını eleştirmedim zaten bütçe belli

Ama diğeri çıkıp transferde Sınır yok derse yalan konuşmuş olur

• Bizim taraftardan garibi vallahi yok. GS de acun olsa millet tapar. Kiytirik cücemsi herifleri gitti diye yas tutuyorlar. Acunun girip de basarili olmadigi bir ticari alan ya da sektör yok. TR de açik ara medya, iletisim, insanla ilişki konusunda uzman biri, adam kiytirik diye hor gordugunuz eglence yarismalarina getirmedigi, dünyaca ünlü topçu kalmadi. Ronaldimhosundan bilmemnesine..

hull City satin aldiginda takim, 3.lige dusecekti hic futboldan anlamayan adam olarak Hullu bu sene nerdeyse Premier Lige cikartmaya yaklaşti, playofllari zorladilar. Ki inaniyorum 2 3 sene Premier Lige de cikartir.

Adamin takimindaki 3 4 futbolcu Ingiliz U 21 takiminda oynuyor. Takimdaki transfer zekasini bu bile gösterir.

Acuna en çok kufredenler, rakip takim taraftarlari cunku biliyorlar ki, Acun bu takimda tutunursa, onlar bir daha uzun süre sampiyonluk yuzu goremezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt

Dün aşırı fanatik Fenerli alici arkadaşlarla konuştum. Dedim ki Mourinho her gittiği takımda en az 60m Euro harcatmış. Hep bir ağızdan "Biz de harcarız artık FFP yok" dediler. Gereksiz bir gaza gelme var taraftarda. Umarım düşüşü fena olmaz. Ayakların yere basması gerek biraz.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Eren’e yazdım hocam. Sizin görmedim hiç ne yazdığınızı. Alıntı yapsam daha uygun olurdu haklısınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xakiran X kullanıcısına yanıt

O kadar sığ bir yorum yapmışsınız ki, başta yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. 40M Euro nereden çıktı? Yıllık 12M Euro rakamı var. 3 büyükler değil, TS'nin bu yılki bonservis gideri 15 M Euro. Ne oldu, bu yıl ne geçti ellerine mesela. Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonunu hayal edemiyorsunuz, mesele bu. Bir sisteme, bir projeye yatırım yapılıyor, umarım tutar da sonrasında tekrar bu konu hk görüşürüz. Her branşta şampiyonluk kovalayan kulüp olacağız, ama GS nin öyle bir durumu maalesef kısa vadede olamayacaktır.

• Hojbjerg / Seko Fofana / Casemiro / Ruben Neves ---> Hojbjerg ismi geçti, diğerlerininde liste olabileceğini düşünüyorum.

Sterling / Son / X ? ---> Son'un gelmesi imkansız gibi bir şey benim gözümde.

Lukaku / Lewandoski / X ? ---> Yaştan dolayı Lukaku'ya daha sıcağım ama bonservis bedeli çok yüksek.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt

Aziz yıldırım gs'lı troll hesaplara Fenerbahçeye saldırsınlar diye mamalamış durumda farkında değil misiniz ? Kendisi de ben mourinhonun maaşını takip edeceğim el altında menajere para veriyor gerçek rakamları göstermezlerse fb spk göreve diye çığırtkanlık yapıyor. Bu adam 6 yıldır en az gs lobisi kadar fb başarısız olsun diye varını yoğunu ortaya koyuyor.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

• Büyükekşinin uyarması lazım barışı. Burası bizim lig değil evladım kendine gel demeli

• Yeni sezon formaları böyle olacak herhalde.

• Milan yeni sezon forması:

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

hoca isim vermeyecekse, oyuncuyu branco arayıp bulup alacaksa o iş yaş..

branconun beğenip aldığı adamdan fayda gelmez.. 3.sınıf takımlarda çalışıp gittiği hiçbir takımda 1 yıldan fazla barındırılmayan çöp

ama ali koç adama tapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 5 Haziran 2024; 14:39:25 >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Talisca ile Szymanski’nin tek ortak noktaları futbolcu olmaları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Attığın videoda adamın bacağına darbe gözüküyor.

Fauldür değildir sarı karttır onu bilemem ama bacağa darbe olan pozisyonda nasil kendini atmış oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 5 Haziran 2024; 14:45:21 >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Avrupa liglerinde bu pozisyonlara maalesef faul gözüyle bakılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.