Vitore mesut irfan oynattırmaktan fırsat mı verdiniz? Arda yeni çıkmıştı 16-17yaşındaydı çoçuk tecrübe kazandı artık 11 oynayabilir. Pereira bir sene durdu sanki takımın başında. Akli melekelerimize laf edenlere bak. Yıllar önce Ferdiye de aynı muhabbet vardı. Ferdiyi oynatmayan hiç boşuna para yok yazmasın diyen mesajlarımız da duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 25 Temmuz 2022; 13:6:4 > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (931. sayfa)

-
-
Adam kale arkasına 600 lira fiyat biçiyor
Çakal 5 maça kombine parası çıkartacak güya.
Yazık valla. 4 tane blok açılıyor genel satışa onları taraftar kart olanlar dahi alamadı pazar günü.
Kulübün şuna bı çözüm bulması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç 0-0 biter ve penaltılarda dinamo turu geçerse?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha ilk resmi maçını dışarıda oynayıp berabere kalmış Jesusa sallıyorlar sonra malum kişiye göre boş konuşanlardan önde geliyor muşum
Jorge Jesus ha beğendirebilmek için daha yukarıda hangi hoca gelmeli acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır şampiyonlar ligine bu kadar yaklasmadık, sonraki tur çantada keklik..
Inşallah kazaya uğramayız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ver 8'i al geç , her zaman hem kaliteli hem de ucuza crespo-kim gibi adam bulamazsın. Parayı bastırıp kaliteli adamı alman gerekiyor bu tarz durumlarda.
Arda Birbentwitter
“FC Porto, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Brezilyalı stoper Nino ile ilgileniyor. Fluminense FC, Nino için 8 Milyon Euro istiyor.”https://twitter.com/BirbenArda/status/1551271170254815237 -
-
Buna 8 vereceğine Mari'yi falan kirala o parayı forvete ver daha mantıklı bence. İlk taksitte 10M alıp 8'e bunu almak mantıksız geliyor bana.
-
İki açıklama arasında hiçbir alaka yok. Arda geçen maç 18 dakikada ne biçim tokat yediğini gördük. Şucu bucu olmak yerine fenerbahçe'nin hocası kimse onu destekleyin biraz da.
-
Bu kadroyla Playoff'ta Rangers veya Benfica'yi eleyebilmek neredeyse imkansız. Belotti/Plea+Semedo gelirse şansımız olur ancak.
Stopere 8 vermeye gerek var mı? Jesus darwin nunez gibi uruguaydan golcü bulsun 10-12'ye onu alalım.
-
Bence de imkansız biraz umut vardı ama Kim de gitti ileri hatta da karmaşa var fazla adam az nitelik o yüzden Rangers, Benfica gibi kulüplerle mucize olursa başa çıkabilirsin.
-
Serdar-Valencia-King-Pedro forvet dosyası kapandı bence, duruma göre suarez-belotti seviyesinde bir adam çıkmadığı sürece oraya transfer beklemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 25 Temmuz 2022; 13:21:32 > -
offfffffff offfffffffff
king inşallah süpriz yapar da iyi oynar. Bıktım bıktım. Golcüye muhtacım hasretim. Yıllardır Sow gibi b.ir adam izleyemedim. İki al ver yapar golü yazar diyeceğim adam göremedim.
Cidden Sow varken maçları çok rahat izliyordum. Panik olmuyordum. Şimdi izliyoruz dakka 70 yüreğimiz ağzımızda. Gol atacağımıza inanç da yok. Bir tane yersek çıkartamayız onu da biliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 25 Temmuz 2022; 13:23:52 > -
Pedro dışında saydıkların yedek. Pedro da yardımcı forvet zaten. Bir kişi daha lazım oraya. Ben olsam Valencia'yi gönderirdim. Bir aya yine sakatlanır.
eğer ile meğeri evlendirmişler, keşke diye bir çocuk doğmuş.
olmuşa çare yok ama olacağa çare bulunur. ilk maçta gol atamamamız bana çok garip geldi. en az 2 gol atarız diyordum. son anda kadroya alınan oyuncu ve ilk maçın tedirginliğine veriyorum bu durumu. ama çarşamba günü gol-ler bekliyorum. çoğul yani.
İnşallah, bol gollü galibiyet takıma özgüven ve kaynaşma da getirir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şucu bucu değiliz. Fenerbahçeli olduğumuz için burayı önemseyip kendini buradan üstün görmeyenlere değer veriyoruz. Daha 2 aydır ayağına top değmemiş adam 11 oynuyor ama Arda gibi yetenek yedek bekliyor. Sonra da iki açıklama arasında bağ yok öyle mi? Adamın adı Jorge Jesus diye isa bellediniz iyice.
Ben hocanın kalitesini biliyorum ancak şuana kadar transfer harekatında hiçbir katkısı olmadı. Geçen senelerin aynısını oluyor. hoca eli değmiş transfer göremiyorum. SBu kadroyla da değil Jesus mourinho pep gelse başarılı olamaz bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Ha ama bu sıkıntılar içinde Arda yerine başkalarını oynatan hoca da kendisini dünüşordur. Ersun yanal gibi bahaneleri sıralar. Yok bir şehrin gözyaşlarını üstüme alamazdım. Yok hem şampiyon yapıp hem genç oynatamam falan. Sizin zihniyetin sonu bu işte. 8 senedir kupa mupa yok
-
valencia ne tam golcü ne de tam yardımcı forvet. gol atabiliyor ama bizim kısır ligde çok daha fazlasını atabilmeliydi. kötü oyuncu demiyorum ama çok da müthiş bir oyuncu değil. talibi varsa elden çıkarıp, pelkas'ın da getireceği parayla falan, bu sefer kimsenin itiraz edemeyeceği net bir santrafor alınmalı. yönetim ve td de böyle düşünüyor bence.
goller atarız ama yeme ihtimalimiz de var. ilk maçta yaptıkları denemelerin çok daha fazlasını yapacaklar. bir nevi taktik savaşı olacak jesus ile luce arasında.
bu arada, ilk maçta kısıtlı süre alan ve göze batmayan arda güler, bu kez ikinci yarının başlarında oyuna girmeli. çok önem vermeyecektir luce, arda 'nın sürpriz işler yapması kuvvetli ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Temmuz 2022; 13:34:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X