Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.105.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46894690469146924693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anca bu seneyi paylaşırsın ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵  schalke - porto - lokomotiv moskova grubundan çıkamadın hala boş yapıyorsun.

• Sümerce konuşabilseydi Fenerbahçe'de oynamazdı, Real Madrid'de oynardı.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Arkadaşlar Fenerbahçeli futbolcular koşmuyor, bu da takımda arkadaşlık, birlik ve beraberlik olmadığının göstergesi.

Sosa ikinci yarı soyunma odasında sahaya çıkarken ağzında sakız çiğneyerek, üzerine sakızı balon yapıp şişirerek sahaya çıktı, maç 1-0 yeniksin, kaç haftadır yeniliyorsun, senin umurunda bile değil, sahada da yürüdü adam, bildiğin yürüdü, bazen onu bile yapmadı, bir daha kadro yüzü görmemesi lazım.

Bütün yük defans oyuncularının üzerine biniyor, çünkü orta saha ve ileri uç ne geri gelip koşuyor, ne de ilerde pas yapabiliyor, üç pası zor yapıyor takım ilerde.

İsmail Kartal iyi bir Fenerbahçeli olabilir, ancak iyi bir teknik direktör değil, büyük takımları kaldıramıyor, futbolcu yönetemiyor, ancak takımın bu halde olmasında hiçbir suçu yok, sadece onunla olmuyor, olmaz. Futbolcular sallamıyor adamı kısaca.

Bu takımı dağıtacaksın, bu futbolculardan bir yol olmaz birkaçı hariç. Arkadaşların da yazdığı gibi 5-6 tane genci ilk 11 oynatıp takıma monte edeceksiniz, emin olun takım bundan daha iyi top oynar.

Özetle futbolcular koşmuyor, adamlar bırak mücadele etmeyi, koşmuyor, bu takıma Mbappeyi getir, hiçbir şey yapamaz, bir takımın başarılı olabilmesi için ilk şart koşması ve mücadele etmesidir.

• Ben tek adamlığa, diktatörlüğe karşı bir insan değilim. Fenerbahçe en başarılı dönemlerini de tek adam rejimi altında yaşadı. Önemli olan bir rejimin tipi, yani "ne"liği değil; niteliği, yani "nasıl"lığıdır. Doğru işler yapılıyorsa, ortada bir plan ve program varsa, başarının geleceği belliyse tek adam rejimi altında da yaşar ve yönetilirsin. Kimse için de problem olmaz. Bugün dünyada bir sürü abuk subuk rejim var ama o kadar müreffehler ki milletin umurunda dahi değil.

Fenerbahçe'nin başındaki adam ise sapına kadar başarısız ve beceriksiz olduğu halde tek adam olmaya heves ediyor. La tek adam dediğin Jül Caesar'dır, adam dünyaları fethetmiş. Napoleon'dur. Mustafa Kemal'dir. Aziz Yıldırım'dır. Ancak başarılı insanlar tek adam olup bunu meşru kılabilir. Sen bu takımın başında bin sene kalsan, Aziz'in 20 yılda aldığı kadar kupa alamazsın. Ki adamın son 10 yılı boş geçti resmen.

• Bu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz kalmadı lig gitti ztk gitti avrupa gitti. Şöyle bir kadro gördüm olması gereken budur ama bizim korkak yönetim bu şekilde oynattırmaz. Sosayı mert hakanı izleyeceğimize bu çocukları izleyelim zaten ne kadar dibe batabiliriz ki? Kimse tecrübeden bahsetmesin dün tecrübeliler vardı da ne oldu sahaya diziliş baştan sona fiyaskoydu.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Rossi ve Crespo maalesef yazılamadı kadroya onların da eksikliğini çekiyoruz. Mecburen oynuyor Pelkas ama Sosa yerine Zajc-Mert-Arda orta sahası çok daha iyi olur zaten libero oynamayı bilen de yok takımda sıkıntı olmaz.

• Hala kadro yapan, oyunculari konusan bir taraftarimiz var.. Ali Koc, sen gordugum en sansli adamlardan birisin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Dortmund kendi evinde Rangers'a madara olmuş. 4-2 skor. Bizimkiler de Prag'tan üst üste 2 gol yesin acemi gibi. Bu işin para, bütçe meselesi olmadığını gösteren bir skor olmuş kii çok örnek var. Bodo-Glimt diye bir takım vardı hani Roma'yı yenen, onlar da dün Celtic'i 3-1 yenmiş. Sheriff'i zaten gördük CL'de. Parası olan değil futbol aklı çalışan takımlar belli oluyor.

• Bizi futboldan öyle soğuttular ki dün maç olduğunu bile bilmiyordum. Az önce maçın özetini izledim yediğimiz 3 gol de kendi hatamızdan. Hiç şaşırmadım bizim için artık klasikleşmiş bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 18 Şubat 2022; 10:19:31 >
  • Ali koc sen utanmaz bir adammışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

Gerçekten artık oyuncu, TD vs tartışıp eleştirmek, saha içine kafa yormak o kadar saçma bir hale geldi ki, haklısınız.

• Stada gelen taraftarların arasında bazıları saçma sapan işler yapıyor.

Vura vura vura, kıra kıra kıra Şampiyonluk için saldır kanarya ? Bu takımdan ne bekliyorsunuz ki ? Bu turu geçse kafi büyük başarı

Yediğimiz 2. golde Altay gereksiz yere çıkıyor 3 tane oyuncu bir topu uzaklaştıramıyoruz ve bomboş kaleye gol atılıyor. Üç dört tane keko taraftar adamların gol sevinçlerinde tellere asılıp Türkçe küfür ediyor bağırıyor. Sanki adam seni anlıyor veya pardon abi diyecek.

3.golde küfür-tepki yedikleri için daha da ağır şekilde gidip senin önünde kayıyor daha da rezil oluyorsun. Yani milyonluk adamların bile bu kadar umrunda değilken sen taraftar olarak çıldırınca bir şey iyiye gitmiyor adamları daha da hırslandırıyorsun.

• Çıldıracağım ya. Transfer edip hocan beğenmedi diye yolladığın Caulker iddia ediyorum şuanki Szalai'yi rahat keser. Dün sahada olsa bizimkilerden daha kötü ne yapabilirdi ki ? Managerlik oyunlarında bile yapmazsın ya yeni transferinden hemen vazgeçebilmeyi.

Allahtan Mesut İrfan ikilisi sahada yoktu. İşte o zaman 6 lık olurduk. Hem de kime ? Vasat bir Avrupa takımına.

Çok değil 4-5 sezon önceye gidildiğinde Slavia Prag ile eşleşsek çerezlik takım diye kolayca elerdik. Ne hallere düştük ki, bu nasıl umutsuzluksa hiçbirimiz artık turu çevirebileceğimize inanmıyor. Ben artık dayanamıyorum bu başkana. Sene sonu gitmezse Real Madrid'i takip ederim kafam rahat olur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

Arap İsmail yerine normal sıradan bir teknik direktörün kuracağı ilk 11 bu şekilde olabilirdi.

Sen atletik, tempolu takıma karşı 36 lık Sosayı koyuyorsun. Sosanın içinden geçiyorlar tempoyu ayarlasın arkadaşlarını rahatlatsın diye koyduğun emekli Arjantinli rakibe asist yapıyor al da at diye. Kadro dışı bırakın ulan bu soytarıyı

• Ferdi-Kim-Szalai-Crespo-Osayi.
    Bu arkadaşların dışında kalsın diyebileceğim adam yok. Önümüzde ki sezon bu oyuncuların üzerine Saadettin Saran Başkan ve Marcelo Bielsa hocamız eşliğinde muhteşem bir kadro kurulmalıdır.

Fenerbahçe Great Again with Saadettin Saran and Marcelo Bielsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 46894690469146924693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.