Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carmenfantasy

Ali Koç: "Haziran demedim hazırlan dedim."

Bielsa demedim Bjelica dedim ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Hiç acele etme 1 ay sonra alırsın antrenör. Kaplumbağa ali sen karar alana kadar atı alan üsküdarı geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Algıcı sporx Allah belanı versin eme. Bu spor medyasının alayı Fenerbahçe düşmanı  

Favre'nin lille haberi 3 hafta öncenin eski haberi. Sporx sildi haberi. Tamamen hit almak için manipülasyon yapıyor medya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 14 Haziran 2021; 11:46:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamburg Michael Frey'in bonservisi için 2 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Hamburg Michael Frey'in bonservisi için 2 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyormuş.

3 mil. € nakit isteriz ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Olur da Favre gelirse gs tabanlı medya adamı yemeye çalışacak belli oldu. Daha şimdiden saldırıp yalan haber yapıyorlar.

Favre gelirse taraftar olarak arkasında durup medyaya tepki koymak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocu konusunda kesinlikle katılıyorum. O adamı yedik. Kariyeri ile oynadık. En kritik iki oyuncu sezon başladıktan sonra gönderildi ve yerleri doldurulamadı. Kesinlikle Cocu ile devam edilmeliydi ve sabredilmeliydi. Slimani ve Ayew'den verim alamamakta bizim suçumuz bence. İkiside iyi oyuncular benim gözümde ama bizde tutmadılar işte..

Enke konusuna katılmıyorum ama. Geçen okudum Enke ile ilgili bir yazı. Psikolojik sorunları varmış zaten. Bizim basında saçma sapan şeyler yazınca adam utancından insan içine çıkamamış ve kendi ayrılmak istemiş. Biz göndermedik yani o gitti. Ancak tabi bizim yamyam basın yedi onu..

Bence tarihimizde en büyük leke Ortega'dır. Geldiğinde tam dünya yıldızıydı ve bence dünya futbolunun sayılı yeteneklerindendir. O dönem onun yanına Almeyda'yı almaya çok uğraştık kendiside çok istedi gelsin diye ama getiremediler. Belki getirseler çok farklı bir senaryo olurdu Türk futbolunda. Ceyhun ve tayfası yedi Ortega'yı da..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Olur da Favre gelirse gs tabanlı medya adamı yemeye çalışacak belli oldu. Daha şimdiden saldırıp yalan haber yapıyorlar.

Favre gelirse taraftar olarak arkasında durup medyaya tepki koymak lazım

Daha adam gelmeden taraftar sporx'e sildirdi haberi. Ama asıl geldikten sonra arkasında durmamız lazım. Yeni transferler olacak, bazı gençler A takıma adapte olacak, mevcut kadrodan ayıklamalar derken en az 4-5 ay lazım. O yüzden sabretmek önemli. Tabii bizim için sabretmek çok zor olabilir. Ama sabretmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1404365427304714241?s=19
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Daha adam gelmeden taraftar sporx'e sildirdi haberi. Ama asıl geldikten sonra arkasında durmamız lazım. Yeni transferler olacak, bazı gençler A takıma adapte olacak, mevcut kadrodan ayıklamalar derken en az 4-5 ay lazım. O yüzden sabretmek önemli. Tabii bizim için sabretmek çok zor olabilir. Ama sabretmeliyiz.

Alıntıları Göster

Bizim futbol özürlüsü taraftarımız şunu neden oynatmıyorsun yada neden 2-1 aldık ama 5 atmadık diye zırlamaya başlarsa gör o zaman

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Bu hafta şu Favre işi çözülse artık. Yıllar sonra ilk defa herkesin güvenebileceği bi TD adayı çıktı. Burdan Marco Silva gibi direkt Vitor Pereira çağrışımı yapacak bi isme düşmeyiz umarım.

• Cocu iyi hocadır kötü hocadır bunları tartışmak gereksiz, biz en büyük hatayı zihinsel olarak geri giderek yaptık. Cocu ile neden olmadı? Bu sorunun cevabını bulacaktı yönetim ama daha kolayını yaptı, konforlu alanına geri döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Cocu iyi hocadır kötü hocadır bunları tartışmak gereksiz, biz en büyük hatayı zihinsel olarak geri giderek yaptık. Cocu ile neden olmadı? Bu sorunun cevabını bulacaktı yönetim ama daha kolayını yaptı, konforlu alanına geri döndü.

Mükemmel bir flood

• Yardımcı hocamız Erdinç'miydi? O da Alman ekolünden olması lazım, Favre gelirse Erdinç hocanın önemi dahada artacak bence.

Auerlio, Selçuk, Volkan D. Volkan Ballı ve sağlık ekibini gönderip, Önder Özen gelse + Favrenin yardımcıları ve sağlam bir kondisyoner gelse ne güzel olur.

Ozan'ın satışı + Frey, Zajc, Allahyar, Samatta ve diğer gönderilecek kişilerden biraz daha para kazansak 30M civarında bonservis geliri oluyor. Hoca bu paraya 3 tane sağlam adam alsın yeter. 1 yada 2 tane kiralık oyuncu alabiliriz. Takımdan 2-3 oyuncunun form durumunu yukarıda çıkarırsa zaten takım çok güzel olur.

Hocanın analizlerini dinlediğimde son yıllarda net santrafor oyuncuları ile oynamadığı söyledi analizciler. Aslında bizim lign son maçlarında oynadığımız oyuna benziyor gibi. Valencia yine ileri uçta kullanabilir hoca.

Sağlam bir 6 numara + İrfan + Pelkas ile orta sahayı kurabilir.

Gustavo, Sosa, Gökhan ve Caner ile de yollar ayrılırsa dinamik bir takım oluruz. Takımda 1-2 tane yaşlı olurda aynı anda 4-5 tane yaşlı oyuncuyu kaldırmıyor artık.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.