Bu yorumun altına imzamı atarım |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2226. sayfa)

-
-
Selam beyler/bayanlar iyi geceler.
Son transferlerden sonra bek almayı düşünüyor musunuz? Evetse niye böyle sona bıraktınız acaba?
Hocanın oynatmaya çalıştığı oyunu Avrupa'da tüm kanadı kullanan oyuncularla ve göbekte sert orta saha oyuncularıyla oynuyorlar. (kanatta Moses gibi) Kanatta oynayan oyuncu hem tüm alanı tek başına kullanacak hem de savunmada rakip ikiliye tek başına da karşılık verebilecek düzeyde olmalı. Orta ikilideki oyuncular da rakibin üçlü orta sahasına karşı ezilmemeli.
Ferdi'yi beğeniyorum ama bu oyun için yeterli değil bence. Teknik becerileri yüksek, fiziksel özellikleri git geli kaldırmaz. Nazım yine bir nebze kurtarır gibi geliyor bana. Orta sahada da Gustavo çok iyi yanına koyacak adam yok. Ondan sonra en iyi isim yine bir ara göndermeye çalıştığınız Zajc. İrfan falan belki oynar ama zayıf kalır. Su Japon tam aranılan adamdı. Olmadığına sevindim :)
Berisha sanırım kaliteli topçu, daha önce izlemedim. Formda geliyormuş (gerçi bir dönem bizde bekleneni veremeyen Marc Janko o ligde tek sezonda 42 gol atmıştı) iyi transfer ama diğer Alman oyuncu bence hatalı transfer. Önde oynatacak Özil ve İrfan varken üçüncü on numaraya gerek yoktu. 6 veya 8 oynamayı seviyorum dedi ama ben bu adamı hep 10 veya ofansif oyun kurucu rolünde izledim şaşırdım. Gustavo'nun yanına koyarsa büyük hata olur bence.
Tisserand - Kim - Atilla
Nazım - Gustavo - Zajc - Ferdi
Valencia-Berisha-Rossi
Olacak sanırım. (ön üçlü 1-2, 2-1 şeklinde de yerleşebilir ama temelde aynı şey) Özil veya İrfan oynamayacaksa Nazım ve Ferdi'ye mecbur kalacaksınız yerli sınırı kalkmazsa, büyük sıkıntı bence. (bizim köybaşı kadar büyük :D ) Moses tarzı bir bek ve Kolosinac alınsa, orta sahaya da Morita gelse daha fazla endişelenirdim sizden. (Crespo hakkında fikrim yok, o yüzden yazmadım)
-
biz hiçbir oyuncumuza mecbur kalmayız. bizim oyuncularimiz hakettikleri ve verim verebildikleri için kadrodalar. formanin agirligini tasiyamayan gider, kimse kimseye muhtac degil.
hem sen merak etme, yakında hiç olmadıği kadar endişelenmeye başlayacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye her şeyi ofansif algılıyorsunuz? Kimseye kötü oyuncu demedim, bahsettiğim gibi bir on bir çıkarsa Osayi çok iyi form yakalasa bile Nazım'ı kesemeyecesiniz mecbur kalmaktan kastım bu. Beşiktaş Kenan'a, yabancı sol bek alırsak biz Berat'a mecburuz. Hiçbiri kötü topçu değil ama sınırdan dolayı çıkartamayacağın isimler. Adamlar bir sürü kaliteli adam aldı ama sol kanada Nkodou atamıyor, Pjanic çıkıp Salih girmeli. Bunun gibi.
-
Gözü aç Bir taraftar kitlemiz var. Bunu destekleyen de sözde Fenerbahçe li yorumcu grubu var.( S.a.ç gibi)
Tutturmuşlar Fenerbahçe li oyuncu şöyle olmalı yok en iyisini almalı kullanmalı şöyle olmalı falan.
Hayır efendim .. Fenerbahçe takımında bir sistem olmalı adı Zor bilinen oyuncular takıma monte edildiğinde sezon sonunda tanınan bilinen değeri yüksek oyuncu olmalı.
Hep ünlü alın hep yüksek değerli oyuncu alın diye diye Aziz Yıldırım in göz boyama transferleri alkışlandı sonra borç içinde emeklilik ikramiyesi peşinde koşan oyunculara muhtaç kaldık.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-707F72300
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster2 mil.€ net kazanıyor bildiğim kadarıyla. 1 mil.€ karagümrük verir artık. Biglia da o kadar alıyor zaten. Biglia sakatlanınca öyle kalıyorlar ortada. Rotasyona adam şart. Karagümrük orta sahasında Biglia dışında kaliteli biri yok. Bertolacci müzmin sakat zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiSelam beyler/bayanlar iyi geceler.
Son transferlerden sonra bek almayı düşünüyor musunuz? Evetse niye böyle sona bıraktınız acaba?
Hocanın oynatmaya çalıştığı oyunu Avrupa'da tüm kanadı kullanan oyuncularla ve göbekte sert orta saha oyuncularıyla oynuyorlar. (kanatta Moses gibi) Kanatta oynayan oyuncu hem tüm alanı tek başına kullanacak hem de savunmada rakip ikiliye tek başına da karşılık verebilecek düzeyde olmalı. Orta ikilideki oyuncular da rakibin üçlü orta sahasına karşı ezilmemeli.
Ferdi'yi beğeniyorum ama bu oyun için yeterli değil bence. Teknik becerileri yüksek, fiziksel özellikleri git geli kaldırmaz. Nazım yine bir nebze kurtarır gibi geliyor bana. Orta sahada da Gustavo çok iyi yanına koyacak adam yok. Ondan sonra en iyi isim yine bir ara göndermeye çalıştığınız Zajc. İrfan falan belki oynar ama zayıf kalır. Su Japon tam aranılan adamdı. Olmadığına sevindim :)
Berisha sanırım kaliteli topçu, daha önce izlemedim. Formda geliyormuş (gerçi bir dönem bizde bekleneni veremeyen Marc Janko o ligde tek sezonda 42 gol atmıştı) iyi transfer ama diğer Alman oyuncu bence hatalı transfer. Önde oynatacak Özil ve İrfan varken üçüncü on numaraya gerek yoktu. 6 veya 8 oynamayı seviyorum dedi ama ben bu adamı hep 10 veya ofansif oyun kurucu rolünde izledim şaşırdım. Gustavo'nun yanına koyarsa büyük hata olur bence.
Tisserand - Kim - Atilla
Valencia-Berisha-Rossi
Olacak sanırım. (ön üçlü 1-2, 2-1 şeklinde de yerleşebilir ama temelde aynı şey) Özil veya İrfan oynamayacaksa Nazım ve Ferdi'ye mecbur kalacaksınız yerli sınırı kalkmazsa, büyük sıkıntı bence. (bizim köybaşı kadar büyük :D ) Moses tarzı bir bek ve Kolosinac alınsa, orta sahaya da Morita gelse daha fazla endişelenirdim sizden. (Crespo hakkında fikrim yok, o yüzden yazmadım)
Berisha'nın CL performansı 6 maç 4 gol + 2 asist. Grubunda ise Münih ve A. Madrid var, sadece ligini baz almadan buradanda bakabiliriz.
-
Rıza Hocam adam gibi adamdır, geçen sene bizi yenerek kulübün en az üç senesini kurtardı. Geçen seneki durumumuz sonraki kulüp başkanlarına da ders olsun, bir daha Terim artığını kulübün önünden geçirmezler umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu Serdar Ali denilen kahvehane düşkününü cidden dinleyen var mı? Geçen maçtan sonra denk geldim, ne bir taktik analiz ne bir oyuncu değerlendirmesi yapmadan direkt Mesut'la Hoca arasında sorun olduğunu söyledi. Adam kafasından senaryolar üretip kulübü kaos içindeymiş gibi göstermek istiyor. Buba Sutoper olayını da unutmamak lazım, Allah'ın futbpl cahili herif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ediz Bahtiyaroğlu taksitle krampon alarak futbolcu olmuş. kazandığı bütün parayı ailesine yollamış. tek hayali fbde oynamaktı. benim abime de taksitle krampon almıştı babam, paranın bir kısmını da dayım vermişti. şimdikiler marka beğenmiyor. şimdiki futbolcular futbola değil paraya önem veriyor olmasaydılar böyle yeteneksiz, karakter yoksunu olmazdılar. kimden bahsettiğimi anladınız
-
Bustos'u prime Gökhan Gönül'e benzetmiştim, herhalde gerçekleşmeyecek transferi. Sosa'da gitmek istemiyor gibi görünüyor ama eğer giderse Bustos olmazsa da Marius Wolf'ü isterim. Genel olarak bakarsak Wolf, Bustos'dan kat kat yeteneklidir ve çok iyi bir altyapı eğitimi almış son derece profesyonel bir futbolcu.
quote:
Orijinalden alıntı: David Attenborough
Rıza Hocam adam gibi adamdır, geçen sene bizi yenerek kulübün en az üç senesini kurtardı. Geçen seneki durumumuz sonraki kulüp başkanlarına da ders olsun, bir daha Terim artığını kulübün önünden geçirmezler umarım.Trabzon artığı 1 senelik adam sörloth için ortalığı yıkan taraftara mı diyorsun bunu
-
Bustos yalan oldu :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: MierzejewskiSelam beyler/bayanlar iyi geceler.
Tisserand - Kim - Atilla
Valencia-Berisha-Rossi
aynen kardeşim Marc Janko aynen
-
Bustos'u son anda vermekten vazgeçen takıma hitaben ;
quote:
Orijinalden alıntı: David Attenborough
Şu Serdar Ali denilen kahvehane düşkününü cidden dinleyen var mı? Geçen maçtan sonra denk geldim, ne bir taktik analiz ne bir oyuncu değerlendirmesi yapmadan direkt Mesut'la Hoca arasında sorun olduğunu söyledi. Adam kafasından senaryolar üretip kulübü kaos içindeymiş gibi göstermek istiyor. Buba Sutoper olayını da unutmamak lazım, Allah'ın futbpl cahili herif.Fenerbahçe taraftarı en güzel kadınlarla gezecek, en pahalı arabalara binecek, en güzel dönerleri yiyecek...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X