Daha iyisi göreceksiniz |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1190. sayfa)

-
-
-
-
umarim atilla ile kim uche ve högh gibi iyi bir ikili olurlar uche ve högh cok begeniyordum ben acıkcasi 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oldu olacak josef ile topal gustavo dan daha iyi diyinde tam olsun futbol komedileri sizi
-
https://www.youtube.com/watch?v=7fvmgoC7BEE&feature=youtu.be
Geldi aklıma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: John DenverKim Sosa dan daha iyi topu oyuna sokuyor bizim takım da ozan mı ? Zajc mı arkadan oyun kurucak ? Gustavo alıp yana pas mı atıcak ? Futbol dehası soruyorum sana.
Boş yapma. Fikrin varsa yaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: porsuxGedson nasıl olur
İyi izlemedim hocam bilmiyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: thewolfamongus8m kötü para değil ayrıca asyadan çok ciddi bir ilgi de olacaktır kulübe. Bak bunu parlattılar bunu da yollayalım tarzı. Bjk kagawa ile iyi bir giriş yapmıştı bizim elimizde bunun daha sürdürebilir hali olacak
bu adamı 50 ye rahat satardık ama 2 seneye. Heleki uefada başarı sağlar ve şl ye gidersek
-
Attila daha iyi sokuyor. 2 tane pas atacak diye yılışık, sahada yürüyen, dokununca yığılan adamı 3lü sistemde hiçbir yerde oynatamazsın. Yeni sistemde attila oyun kurucu, sosaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: crista galli
Caner abisi gitti. Kendisi de satılmak üzere. Milyon eurolar kazanıp bir de takıma trip atmak nasıl bir yüzsüzlüktür anlamıyorum.
Alıntıları Gösterİleride sorun yaşayacağız. Kalsa sorun gitse sorun ( yabancı sınırı )
-
Denk geldi bir bakayım dedim de bu asporun Fenerbahçe nefreti inanılmaz boyutlara çıkmış, şu tiplere bak haldun, zeki felan... Siz korktukça daha çok bağırtacağız "Fenerbahçe Çok Yaşa" diye
https://www.youtube.com/watch?v=ca5nI0xAjP8&feature=youtu.be
Seneye yabancı kuralı değişir, eski haline döner. Gidip çöp yerlilere yatırım yapmanın mantığı yok.
Hoca Gustavo'nun satışını engellemesinin nedeni bence belli. Takımda ilk 11 de oynayan oyuncuların çoğu hücum yönünden güçlü olmakla beraber defansif zaafiyetleri yüksek oyuncular.
Elimizde Josef gibi farklı bir oyuncu daha olsa hoca satın yeni bir orta saha alırız derdi ama fakat şuan takımda defansif yönü güçlü olan bir tane bile oyuncu yok.
3'lü sisteme geçmişken ve takımda defansif yönden sistem oturana kadar normalden daha fazla açık vereceğimiz belli iken Gustavo'nun satılmasını istemez tabiki.
Gustavo'daki en büyük sıkıntı maaşının çok yüksek olması.
Takımda Novak var hiçbir işe yaramayacak sene boyunca ama 1.5M civarı maaş alacak adam.
-
Krampon Sportstwitter
“GOL | Standard Liège 1-5 Antwerp ⚽️ 6' Michael Frey ⚽️ 37' Michael Frey ⚽️ 55' Muleka ⚽️ 59' Michael Frey ⚽️ 61' Michael Frey ⚽️ 68’ Michael Frey Maç devam ediyor…”https://twitter.com/KramponSport/status/1424355070079078402 -
quote:
Orijinalden alıntı: SANTRAFOR ÖZLEMİ
Bu mesaj silindi.Jaja için dediysen eğer hocam Jaja'yı izlediysen görmüşsündür, bu adam komple kaliteli bir topçuydu, mevkisi stoper değildi ve stoperde berbattı ama bu da hocanın suçu.
-
Freyin sonrakisatisindan pay var miydi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X