Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.103.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Attila'nın sağ ayaklısı falan diye yorumlar gördüm.

Alıntıları Göster

Daha iyisi göreceksiniz

• antremanı ızlıyorumda.. ozan ve irfanın surat rezalet...

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Oyunun yönünü değiştirecek uzun pasları Topal ve Ozan kazmaları bile atabiliyor. Sıfır baskı altında atması zor değil. Kaldı ki Gustavo'nun bu tip pasları bile hedefe çok geç vardığından savunma yerleşmiş oluyor. Rakip kaleye sırtı dönük top alıp dönebiliyor mu, hücuma çıkarken doğru pas tercihini yapıyor mu, karar alma ve uygulama süresi düşük mü, baskı altında topu ileriye oynayabiliyor mu? Bu soruların hepsinin cevabı hayır benim gözümde.

Şu 2 gif benim için Gustavo'nun özetidir. İlkinde topu çok güzel çalıp kontraya kalkıyor ama yanlış zaman ve şiddette pas veriyor. Üstelik Ozan yine de pozisyon hazırlamasına rağmen kale ağzında hatalı karar alıyor. 2. gif zaten tipik Gustavo. Gitmesini isteme nedenim:

Alıntıları Göster

Yıllık ücrete göre durmaması gerekiyor ama bu durumda gitmez.Ozan satılınca yüksek ihtimal yerine bir isim alınacaktır.Forma rekabetinde ne olur bilemeyiz.Kanat bek ve forvet eksiği varken ön libero bu seviyede sorun çıkarmıyor.Hele rakiplerdeki oyunculara baktığımızda.

Koşmuyorsa oyunun içinde yoksa hoca farkeder zaten caner erkini kesme cesareti gösteren gustavoyu mu kesemeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 8 Ağustos 2021; 15:2:26 >

• umarim atilla ile kim uche ve högh gibi iyi bir ikili olurlar uche ve högh cok begeniyordum ben acıkcasi 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

antremanı ızlıyorumda.. ozan ve irfanın surat rezalet...

Bu salak İrfan o tayfaya nasıl bu kadar bağlandı anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu olacak josef ile topal gustavo dan daha iyi diyinde tam olsun futbol komedileri sizi

• acura07 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=7fvmgoC7BEE&feature=youtu.be
    Geldi aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

aynen sosa maestro.

kulupte boyle bir iki yonetici olsa sampiyonluk falan yalan olur.

Kim Sosa dan daha iyi topu oyuna sokuyor bizim takım da ozan mı ? Zajc mı arkadan oyun kurucak ? Gustavo alıp yana pas mı atıcak ? Futbol dehası soruyorum sana.

Boş yapma. Fikrin varsa yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Gedson nasıl olur

İyi izlemedim hocam bilmiyorum.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

8m kötü para değil ayrıca asyadan çok ciddi bir ilgi de olacaktır kulübe. Bak bunu parlattılar bunu da yollayalım tarzı. Bjk kagawa ile iyi bir giriş yapmıştı bizim elimizde bunun daha sürdürebilir hali olacak

bu adamı 50 ye rahat satardık ama 2 seneye. Heleki uefada başarı sağlar ve şl ye gidersek

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Attila daha iyi sokuyor. 2 tane pas atacak diye yılışık, sahada yürüyen, dokununca yığılan adamı 3lü sistemde hiçbir yerde oynatamazsın. Yeni sistemde attila oyun kurucu, sosaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Caner abisi gitti. Kendisi de satılmak üzere. Milyon eurolar kazanıp bir de takıma trip atmak nasıl bir yüzsüzlüktür anlamıyorum.

Alıntıları Göster

İleride sorun yaşayacağız. Kalsa sorun gitse sorun ( yabancı sınırı )

• Denk geldi bir bakayım dedim de bu asporun Fenerbahçe nefreti inanılmaz boyutlara çıkmış, şu tiplere bak haldun, zeki felan... Siz korktukça daha çok bağırtacağız "Fenerbahçe Çok Yaşa" diye

https://www.youtube.com/watch?v=ca5nI0xAjP8&feature=youtu.be

• Seneye yabancı kuralı değişir, eski haline döner. Gidip çöp yerlilere yatırım yapmanın mantığı yok.

Hoca Gustavo'nun satışını engellemesinin nedeni bence belli. Takımda ilk 11 de oynayan oyuncuların çoğu hücum yönünden güçlü olmakla beraber defansif zaafiyetleri yüksek oyuncular.

Elimizde Josef gibi farklı bir oyuncu daha olsa hoca satın yeni bir orta saha alırız derdi ama fakat şuan takımda defansif yönü güçlü olan bir tane bile oyuncu yok.

3'lü sisteme geçmişken ve takımda defansif yönden sistem oturana kadar normalden daha fazla açık vereceğimiz belli iken Gustavo'nun satılmasını istemez tabiki.

Gustavo'daki en büyük sıkıntı maaşının çok yüksek olması.

Takımda Novak var hiçbir işe yaramayacak sene boyunca ama 1.5M civarı maaş alacak adam.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Krampon Sportstwitter
    “GOL | Standard Liège 1-5 Antwerp ⚽️ 6' Michael Frey ⚽️ 37' Michael Frey ⚽️ 55' Muleka ⚽️ 59' Michael Frey ⚽️ 61' Michael Frey ⚽️ 68’ Michael Frey Maç devam ediyor…”
    https://twitter.com/KramponSport/status/1424355070079078402
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANTRAFOR ÖZLEMİ

Bu mesaj silindi.

Jaja için dediysen eğer hocam Jaja'yı izlediysen görmüşsündür, bu adam komple kaliteli bir topçuydu, mevkisi stoper değildi ve stoperde berbattı ama bu da hocanın suçu.

• Freyin sonrakisatisindan pay var miydi acaba

• 
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.