Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

    Soares yerine koy Ozan'ı daha iyi oynar. Bu Soares'i Arsenal zamanında mecburiyetten transfer etmişti, Southampton taraftarlarının sıkça eleştirdiği bir isimdi. Ne hücum var, ne savunma var. Bu bizim Nazım'ı geçemez. Oraya İrfan'ı koy, Ozan'ı koy veya Nazım'ı koy oynasın. Elneny fena değil ama Zajc ile oynayamaz.


    3lü savunmayı da beğenmediğim hiç Tisserand, Kaan Ayhan, Sarr gerçekten komik bir kadro. Şunları görünce taraftarın neden Lemos'u eleştirdiğini anlamıyorum. Koy Szalai ile Lemos 4lü savunmada beraber oynasın. Solda Szalai, sağda Lemos ama yok bizim taraftar vasat sevdiği için boyu uzun olmasına rağmen kafa bile vuramayan Tisserand'ı över. En azından Lemos geriden pas atar, kaleye topu vurur. Lemos, Szalai ikilisi hücuma daha yakın oynarlar. Yedekte Caulker ve Serdar kalsın. Tisserand'ı bu takımda bir kez daha görmek istemem. Ondan daha kötü geçmişte aldığımız stoperlerden Bilica olabilir gibi bir de Serdar Kesimal vardı tabi. Kayseri'nin bize attığı kazıktı Kesimal.





  • Ali Başkan fırsat transferi bekliyorsa millette fırsat transferi bekliyor, Fenerbahçe bu elindeki adamları serbest bırakır yetmez maaşına bile katkı verir diye kimse bizim oyunculara talip olmuyor. Bizim kadro herkes için fırsat transferi

     


    En çok isteyen ve destekleyenlerden bir tanesiyim Ali Koçu ancak maalesef kulübe sağladığı mali desteği çıktığımızda koca bir hiçle geçti süreç. Yetmedi geriye bile gittik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 3 Ağustos 2021; 18:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize net adam lazım. NET ! Bak yedek , rotasyon , düşüşte , yaşlı ve leş değil NET KATKI VERECEK ADAM . Bunu da transfer dönemi biterken bulamazsın. Fırsat transferi dönemindeki oyuncuların profili bellidir.


    O net adamları o dönemde alamazsın

  • Gidecekler belli değil.Hazırlık maçlarından sonra belli olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Ali Başkan fırsat transferi bekliyorsa millette fırsat transferi bekliyor, Fenerbahçe bu elindeki adamları serbest bırakır yetmez maaşına bile katkı verir diye kimse bizim oyunculara talip olmuyor. Bizim kadro herkes için fırsat transferi

     


    En çok isteyen ve destekleyenlerden bir tanesiyim Ali Koçu ancak maalesef kulübe sağladığı mali desteği çıktığımızda koca bir hiçle geçti süreç. Yetmedi geriye bile gittik.

    Oyuncu satamıyoruz ve satamadan da şuan alamıyoruz. Bizim satmak istemediğimiz isimlere cazip teklif gelmiyor veya satmak istediklerimize teklif yok. Bu döngü kırılmadan oyuncu alamıyoruz.

  • Transferin son günlerinde katkı verecek oyuncu alınamıyor ise biz neden geçen sene şampiyon olamadık bjk oldu?
    Rosier, Ghezzal, Abu, Josef haziran ayında mı transferi yapıldı? Transferde geç kaldık diyebilirsiniz anlarımda saçmalamanın anlamı yok. Ben zaten Ali Koç un doğru transfer tercihinde bulunmasının çok zor olduğunu düşünüyorum fakat hoca doğru oyuncuyu seçer inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExcessiveScreen

    Gidecekler belli değil.Hazırlık maçlarından sonra belli olacak.

    Kim diyor bunu? Ali Koç Greuter Fürth maçından önce, divan kurulunda "Hocamız gönderileceklerin raporunu sundu, bu akşamdan itibaren menejarleriyle görüşeceğiz." dedi. Başkanın canlı yayında beyanı var. Hala gidecekler belli değil diyorsunuz. Gidecekler belli biz gönderemiyoruz maalesef.

  • Yine bir şekilde doldurulma, ısmarlama haberlere inanılıyor galiba.Ya her şeyi geçtim oyuncuları elden çıkarmadan nasıl transfer yapmamızı bekliyorsunuz ? Bu kadar çöpü dolduran gizli GS'li Emre'ye teşekkürler.

  • Eldeki ideal kadro


    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elneny bonservissiz gelse Gustavo 6 m satılsa kabul edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

    Elneny bonservissiz gelse Gustavo 6 m satılsa kabul edermisiniz?

    soru mu bu? istiyorsa beleş gitsin mustavom.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

  • https://mobile.twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1422577979935313929

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortasahaya adam aramayi birakin artik. Oyunculari satmadan o bolgeye adam alinmaz. Kimi oynatacagini sasiriyorsun bir suru ilk 11 oyuncumuz var. Bizim eksik oldugumuz yerler forvet ve bekler. Bu takim 3 lu savunma oynayacaksa tum parayi kaliteli bir forvete basmamiz gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım hazır değil henüz, özellikle kapalı takımlara karşı ne yapacak, geriye düştüğünde refleksi ne olacak bunları göremedik henüz.. aslında yeni Malatya,Gaziantep gibi takımlarla hazırlık maçları oynasak daha faydalı olurdu kapalı ve sert oyuna karşı defolarımızı görürdük.. Adana maçı oyunu belli rakibin belhanda ile balotelli’yi kaçıracak defansın arkasına gol arayacak.. peki bizim Adana defansını açacak senaryolar aramamız lazım.. daha sert ve agresif olmamız lazım..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt

    Kemal Ademi falan var yanına daha elenecek isimler hazırlık maçından sonra

  • Elneny çöptür.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExcessiveScreen

    Kemal Ademi falan var yanına daha elenecek isimler hazırlık maçından sonra

    Ademi ilk kadro dışına bırakılanlardan zaten daha ne eklenmesi. Başkan canlı yayında açıkladı diyorum daha hala neyin ısrarını ediyorsunuz ki?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7D430CD60

    Eldeki ideal kadro


    Eldeki.ideal kadromu bu takim gol bile atamaz. Baski bile kuramaz 3 lu degil 5 li defans olmus bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferi 26 Kasıma bıraksınlar. Black friday indirimlerinden ucuza kapatır Ali başkan.⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

  • 
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.