An itibari ile ligte namağlup devam eden 2 kulüp var. Fenerbahçe ve Alanyaspor. Umarım bu hafta tamamlandığında bu sayı 1 olur ve namağlum devam eden Fener olur. |
Olan var, olmayan var kıskanırlar 😌 ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arsenal ile kıyaslarsak Arsenal takımının adının Ajax ile yan yana bile geçmemesi lazım aslında. Arsenal'ın tek bir başarısı var Avrupa'da. 1 defa Kupa Galipleri Kupasını kazanmışlar o kadar. O da 93-94 sezonu Ajax'ın ise 3 Avrupa şampiyon Kulüpler Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Kupası, 1 Kupa Galipleri Kupası, 3 Süper Kupası ve 2 Kulüpler Dünya Şampiyonluğu var. Üstelik Arsenal'ın 93-94 senesinde Kupa Galipleri kupasını kazanmasından 1 sene sonra 94-95 sezonunda Ajax'ın Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu var |
Vallahi ben Valencia'yı beğeniyorum, adamın hücum gücü tartışılır fakat maksimum fayda veriyor, defansa yardım ediyor çok sorun yaratıyor. Perotti gelirse çok rahatlarız ama ben devre arasında bir tane daha kanat lazım diye düşünüyorum ama fark yaratacak oyuncu şart. Ferdi formsuz. Thaim kanatları ve forvetleri yedekleyen bir adam yani gereksiz tepki gösteriliyor yine bence. Samatta'nın kanat oynaması bana mantıklı gelse de gole bu kadar yakın kaliteli bir ayağı kaleden uzakta oynamkta bir o kadar mantıksız geliyor. |
Şöyle gol yemeden rahatça izleyebileceğimiz 2-3 farklı galibiyet istiyorum çok mu zor. |
Dadaş' a başarılar. Ligde kötü takım yok, ünlü isimleri olmayan adamlarda çatır çatır defans yapıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Falcao 166m euro < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ligte kötü takım yok çünkü yabancı kuralı yok. 3.ligte oynamayacak adamlar yabancı kuralı yüzünden milyonlar alacaklar gene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erzurum 2-3 tane atsa da dalga geçsek |
GS alır Erzurum etkisiz. Edit: Erzurum kendi sahasında iyi oynamıyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Ekim 2020; 19:22:41 > |
Messisporun el clasicoyu kaybettiği yetmiyormuş gibi birde almanların osasunası tarafından dalga geçiliyor ![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Cağ Kebabımı yedim, bekliyorum. |