Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
112
Favori
4.401.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
202 oy
Sayfa: önceki 50365037503850395040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala ersun yanal konuşanlar yetmedi adamlar hala erol bulutun ne kadar iyi td olduğunu konuşuyo :)

durun ben size biraz erol bulut taktiklerini hatırlatıyım

1. pas başarılı 2. pas başarılı 3. pas rakibe

ya da

1. pas başarılı 2. pas canere... caner 40 metreden rakip stoperlere orta...

rakip, 1 hafta boyunca antrenmanlarda ceza sahası adam paylaşımı çalışıp sahaya çıkıyodu

niye çöp ademinin alındığını bugün daha iyi anlıyorum... alabilecekleri en uzun boylu forveti almaya çalışmışlar tek kriter çok uzun olmasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 14 Nisan 2021; 11:43:34 >

Orijinalden alıntı: august landmesser

hala ersun yanal konuşanlar yetmedi adamlar hala erol bulutun ne kadar iyi td olduğunu konuşuyo :)

durun ben size biraz erol bulut taktiklerini hatırlatıyım

1. pas başarılı 2. pas başarılı 3. pas rakibe

ya da

1. pas başarılı 2. pas canere... caner 40 metreden rakip stoperlere orta...

rakip, 1 hafta boyunca antrenmanlarda ceza sahası adam paylaşımı çalışıp sahaya çıkıyodu

niye çöp ademinin alındığını bugün daha iyi anlıyorum... alabilecekleri en uzun boylu forveti almaya çalışmışlar tek kriter çok uzun olmasıymış

hocam sen kadrosunda Abuabakar olmasa ilk 4'e, Ghezal olmasa ilk 10'a giremeyecek 10 yıllık kariyerinde ortalama 15 maça çıkmış adamı övüyorsun, biz şu koşullara rağmen şu puana gelmiş Erol Bulut'u övmüşüz çok mu?

Kimse de hoca gelsin falan demiyor, olan durumu konuşuyoruz.

• göztepeyi yenemiyosun antalyayı yenemiyosun

yahu şampiyon olmak iddiasındasın ve muhtemelen küme düşecek gençlerbirliğine kadıköyde yeniliyosun..

puan tablosunda geridesin beşiktaşla en kritik maça çıkıyosun....her şey elinde bir bakıma.... çıkacaksın futbolunu oynayacaksın... maç deplasmanda ama olsun, seyirci yok, üstelik rakibin zaten ligin ilk yarısında seni sahanda yenmiş, hem de 10 kişi...

ama maçta beşiktaş seni öyle bir eziyo ki oyun olarak... 5 olmamasının tek sebebi altay...ozan jeneriklik gol atıyo maç 1-1

anadolu takımlarını yenemiyoruz adamlar hala kadro muhabbeti yapıyo

Kanka kafan çok güzel erolmu diyor oyunculara 3. pası rakibe atın diye Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] bu kadar da körü körüne eleştirmeyin emre ile oynadığımız maçlara bak yine caner bir dünya orta yapıyor sene başından beri tüm medyanın da dediği gibi transferlerin çoğunun arkasında emre var tamam erol iyi değil ama erolu a spor trolleri be ft nin tayfa yorumcularını dinleyerek ayağı topa değmemiş futbol cahili yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

hocam sen kadrosunda Abuabakar olmasa ilk 4'e, Ghezal olmasa ilk 10'a giremeyecek 10 yıllık kariyerinde ortalama 15 maça çıkmış adamı övüyorsun, biz şu koşullara rağmen şu puana gelmiş Erol Bulut'u övmüşüz çok mu?

Kimse de hoca gelsin falan demiyor, olan durumu konuşuyoruz.

Alıntıları Göster

yahu 2. lig topçusu denilen kadro dıışı bırakılan, sezon sonu belki menajeriyle anlaşılıp alacağına karşılık bonservisi eline verilecek ozan tufanı futbolcu yapan

portonun ümidi kesip artık bundan futbolcu olmaz diyerek kapının önüne koyduğu abuabakarı futbola döndüren

gittiği hiçbir takımda tutunamamış kariyeri tepetaklak giden ghezzala, bırak çıkış yaptığı lyonu kariyerindeki en iyi futbolu oynatan

fenerbahçeye gelse taraftarın tesisleri basıp yönetimi istifaya davet edeceği larine seviye atlatan

40 yaşındaki atibadan hiçbir td nin alamadığı verimi almayı başaran

necipi wellintonu nskala rıdvan montero yu futbolcu yapıp şampiyonluğa giden sergeni eleştireyim mi ?

bunların hepsi size tesadüf gibi gözüküyo olabilir bişey diyemem

abi siz bağrınızda erol bulut efsanesini yaşatmaya devam edin.

• mete2649 M kullanıcısına yanıt

kafaya bak

yahu werner lorant mı diyodu sahaya çıkın kötü oynayın

ersun yanal mı diyodu sürekli pas hatası yapın

aykut kocaman mı diyodu 3. pası rakibe verin

senin kafanda demek ki kötü td diye bişey yoktur... kimse oyuncusuna topu rakibe at demez.. demek ki bütün tdler iyi, oyuncular kötüFenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

Orijinalden alıntı: august landmesser

yahu 2. lig topçusu denilen kadro dıışı bırakılan, sezon sonu belki menajeriyle anlaşılıp alacağına karşılık bonservisi eline verilecek ozan tufanı futbolcu yapan

portonun ümidi kesip artık bundan futbolcu olmaz diyerek kapının önüne koyduğu abuabakarı futbola döndüren

gittiği hiçbir takımda tutunamamış kariyeri tepetaklak giden ghezzala, bırak çıkış yaptığı lyonu kariyerindeki en iyi futbolu oynatan

fenerbahçeye gelse taraftarın tesisleri basıp yönetimi istifaya davet edeceği larine seviye atlatan

40 yaşındaki atibadan hiçbir td nin alamadığı verimi almayı başaran

necipi wellintonu nskala rıdvan montero yu futbolcu yapıp şampiyonluğa giden sergeni eleştireyim mi ?

bunların hepsi size tesadüf gibi gözüküyo olabilir bişey diyemem

abi siz bağrınızda erol bulut efsanesini yaşatmaya devam edin.

Alıntıları Göster

Valencia, Pelkas, Gustavo, Nazım, Altay'ın performansı arttı oyuncu mu yarıştıralım?

İvmelenme diye bir şey var, Samatta as forvet diye onu konuşuyorum çok basit pozisyonları atabilseydi takım daha da iyiye gidecekti, ivmelenecekti ki Beşiktaş için de bu oldu. Abu ve Gezzal olmasaydı da görseydik, işin hakem boyutunu geçiyorum.

Bunu da Erol forvetlerden yararlanamadı eleştirisine karşı atıyorum, bazı pozisyonlar doğal bence kaçırılabilir ama bazıları gol olsaydı acaba aynı ivmelenme olmaz mıydı merak ediyorum?

• Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Valencia, Pelkas, Gustavo, Nazım, Altay'ın performansı arttı oyuncu mu yarıştıralım?

İvmelenme diye bir şey var, Samatta as forvet diye onu konuşuyorum çok basit pozisyonları atabilseydi takım daha da iyiye gidecekti, ivmelenecekti ki Beşiktaş için de bu oldu. Abu ve Gezzal olmasaydı da görseydik, işin hakem boyutunu geçiyorum.

Bunu da Erol forvetlerden yararlanamadı eleştirisine karşı atıyorum, bazı pozisyonlar doğal bence kaçırılabilir ama bazıları gol olsaydı acaba aynı ivmelenme olmaz mıydı merak ediyorum?

Alıntıları Göster

İZLERKEN FENALAŞIP BAYILMIŞIM ORUÇTA OLUNCA KAN ŞEKERİM İYİDEN İYİCE DÜŞÜRDÜ ŞİŞLİ ETFALDAYIM DOKTOR 1 SENE MAÇ İZLEMEMİ YASAKLADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 14 Nisan 2021; 13:19:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Türkiye kupası finali lig bittikten sonra oynanacakmış komediye bak

jimnastikçileri üzmemek için ellerinden geleni yapıyolar

Bizim maçın ne zaman oynanacağı sizi neden ilgilendiriyor acaba?

Alıntıları Göster

Cocu'yu Slimani, Erol'u Samatta yedi bu kadar basit. Futbolcu teknik direktörü kral da eder soytarı da.

Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Cocu'yu Slimani, Erol'u Samatta yedi bu kadar basit. Futbolcu teknik direktörü kral da eder soytarı da.

Alıntıları Göster

Slimani gol atamıyordu sadece ama adam en azından oyuna giriyordu, Samatta ile 10 kişiyiz. Forvet tipi şuyu buyu bir yere kadar adamın hiçbir faydası yok, pozisyona sokalım desen kaleyi bulamıyor, hırs azim yok. Ya Galatasaray maçında Ozan'ın golü iptal olmasa ya da Samatta ve Mesut o pozisyonlardan birini atsa belki farklı bir yerdeydik, bu kadar ufak şeyler çok etkiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Alıntıları Göster

Bir de şu açıdan bakın, Larin'i Avcı çöp yaptı, Sergan Kral. Hoca futbolcuyu kral da yapar soytarı da...

Aynı şekilde Samatta da, Slimani de başka takımlarda çok başarılı sezonlar yaşadılar. Bir futbolcuya efektif olabileceği bir oyun sunarsanız futbolcu bir kaçırır iki kaçırır üç atar, örneğin Benzema 100 kaçırıyorsa 20 atıyor, bu onu kötü yapar mı? Ama 20 de atabilmesi için 100 kaçıracağı pozisyona girmesi lazım, siz kaç tane net pozisyona soktunuz Samatta'yı kaçını attı? Oyun tarzınız Emre'nin son maç oynattığı haricinde hep topu gevele gevele bir ara pas dene üzerineydi, ya da topu rakibe ver pas hatası yapınca düzensiz yakala rakibi atağa kalk vs... Samatta gibi oyuncular böyle oyunları sevmez. İddia ediyorum Samatta seneye Genk'e gitsin, yine burada yazacaksınız "Bizden giden uçuyor yia"... Halbuki olay taktik. Samatta bizde olsa ona uygun bir taktikle Sergen en az 13-14 gol attırırdı.

• atiuser A kullanıcısına yanıt
    rakip 18 içine girmeyi denemedik bile önceki td ile. sol çizgiden caner'in uzaktan ortaları, şahsi çabayla çalımlarla osayi'nin bindirmeye çalışmaları. ama genelde rakip 18 dışından, uzun ve çoğu isabetsiz ortalar yaptık. son haftalarda rakip 18'in içine girmeyi deniyoruz. ben daha çok gol atmamızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Nisan 2021; 15:11:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Cocuyu Slimani yedi" kısmına kısmen katılıyorum. Slimani yedi evet ama slimani'nin şanssızlíğından oldu. Gayet iyi topçuydu ama şanssızdı ve üstüne takımdaki iç karışıklıklar yüzünden(halı muhabbeti, kadro dışılar vs.) pes etti. "Zaten kiralık oynuyorum, uğraşamam bu saçmalıklarla." dedi herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShibaNeko

"Cocuyu Slimani yedi" kısmına kısmen katılıyorum. Slimani yedi evet ama slimani'nin şanssızlíğından oldu. Gayet iyi topçuydu ama şanssızdı ve üstüne takımdaki iç karışıklıklar yüzünden(halı muhabbeti, kadro dışılar vs.) pes etti. "Zaten kiralık oynuyorum, uğraşamam bu saçmalıklarla." dedi herhalde.
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.