Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (3936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.452.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39343935393639373938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ile yollar ayrılıp BVB Genç Takım Kaleci Antrenörü Marco Knoop getirilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon başı Kjaer transferi sakatlığından olmadı. Yine aynı isim aynı risk. 3 tane adam var başka kimse kalmadı.
    Yok Marcelo yok Guilerme yok Kjaer.
    Kulüp büyük kimliğini kaybetti. Para olsa da değişeceğini sanmıyorum, transferde başarı oranı çok düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz neden defans deyince sürekli dönüp dolaşıp kjer e muhtaç kalıyoruz? Dünyada futbolcu mu kalmadı.Neden kulübün transfer aklı Yok? Neden rıza Çalımbay kadar transfer yapabilen hiç kimse Yok? Fenerbahçe lan burası .Zamanında ayakları k.na vura vura fenerbahçe den kaçan sakat mı ne idigü belirsiz kjaer e mi kaldık?
    Anlamıyom ki transfer sezonu açılsa başlıyor talisca kjaer furyası bi de abubakar ...dünyada kalmadı başka!

• quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

Gs yapamaz. Fb 2 sene şampiyon artı uefa şampiyonu vs....Rahat olun.

Alıntıları Göster
    FB'li olupta bu kadar optimisit olanını da ilk defa görüyorum.

İnşallah dediğin gibi olur fakat FB'yi 2 sene üst üste şampiyon yapmazlar zira Ali Koç yönetiminde 2 sene üst üste şampiyon FB'yi bu ekonomik durum içerisinde diğer takımlar kolay kolay yakalayamazlar.
  • Arkadaşlar kısa bir şey söyleyeceğim. İnternette çıkan her isme takılmayın. Tipik menejarler kulüplere oyuncu önerir daha sonra da piyasa yapması adına gazetelere haber sızdırır. Bu yüzden çıkan her isimle ilgimiz olduğu veya alacağımız anlamına gelmiyor.
  • Alper boğuşlu kovulmuş Dortmund genç takım kaleci antrenörü getirilmiş.

• TS özelinde yaşanan olaylar bir kez daha gösterdi ki Türkiye'de futbolun siyasete göbekten bağlı.

İşler lehe olduğu zaman taraftarlar genelde tepki göstermiyor ama alehe durumlarda herkes isyan bayrağını çekiyor.

Bu siyaset futbol yakınlaşmasından koşulsuz memnun olanlar hiç şüphesiz ki kulüp yöneticileri. Çünkü hepsinin başı sıkıştımı gideceği tek adres var, o da siyaset kurumu.

Bir FB'li olarak zaman zaman tersini düşünmüş olsam da derinlemesine düşündüğümüzde FB'de bu konuda çok masum değil, bunun en basit örneklerinden bir tanesi Kenan Evren lisesinin arazii meselesi.

Olayı hepimiz biliyoruz ama ne demek istediğimi anlatmak adına kısaca özetliyeyim, Stadın yanında üzerinde köklü bir lisenin bulunduğu bir arazi vardır, FB yönetimi MEB ile irtibata geçer ve bu arazi karşılığında bir takım okullar ve spor salonları yaptırmayı taahhüt eder falan filan. Neden ? Çünkü gelir arttırmak için... Siz gelir arttırmak için gider siyasetin kucağına oturur, bir lise arazisini almak için ama eksik ama fazla bir takım tahhütlerde bulunursanız o siyaset kurumu yarın öbür gün sizin işinize karışır kardeşim.

Gs'nin işlerine hiç girmiyorum FB'nin ki dere ise onlarınki okyanus..

Ez cümle, her ne kadar Türkiye'deki spor kulüplerinin asıl sahipleri taraftarlar yani vatandaşlar olsa da (bu durumda sporu geliştirmek ve süreklilik sağlamak adına devletten yardım alınması ve istenmesi doğal karşılanabilir) tüm kulüpler kendi içerisinde bir avuç azınlık tarafından yönetilmektedir. Bu azınlığın keyfi ve yanlış kararları ülke futbolunu esasında içinden çıkılmaz bir ve siyasete göbekten bağlı bir hale getirmiştir.

• Gözünüz aydın, kaleci antrenörüne sövüyordunuz kovulmuş. Alman bir antrenör gelmiş onun yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ile yollar ayrılıp BVB Genç Takım Kaleci Antrenörü Marco Knoop getirilmiş.
    Hayret ilk defa vizyon gördük sanırım.
  • Transfer yapmak için maaş bütçesini düşürmemiz mi gerekiyor?

• Kaleci antrenörü transferi sizi bilmem ama beni büyük bir yıldız gelmiş kadar heyecanlandırdı. Alışık değiliz böyle işlere. Altay'ın bakalım yan topları gelişecek mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Hayret ilk defa vizyon gördük sanırım.

Alıntıları Göster
    Altay düşünülerek yapılmış bir hamle. Yan top zaafiyeti çözülecektir. Altay'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikuride -- 2 Ocak 2020; 17:37:13 >
  • David badiayı tutamadık. Bakalım marco knoop'u tutabilecek miyiz?

• tuğs@n kullanıcısına yanıt
    Belinde disk kayması var, haberin olsun. Alırsak bizde futbolu bırakacak. Boşa giden bonservis/kiralama bedeli ve maaş demek. Rami'yi öven olmadı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 2 Ocak 2020; 18:5:1 >

• Sadece a takımda oynayan futbolcularımıza değil altyapıya da önem vereceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 2 Ocak 2020; 18:14:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Altay düşünülerek yapılmış bir hamle. Yan top zaafiyeti çözülecektir. Altay'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Her futbolcu için böyle hamleler yapılmalı, demek ki teknik bir sıkıntı gördüler.
  • Alper Boğuşlunun gönderilmesi iyi oldu. Altay 1 gram gelişme göstermiyordu aksine daha kötüye gidiyordu bence. Umarım Badia gibi olmaz elimizde tutabiliriz.
  • Jailson çok iyi futbolcu. Satılması yanlış. Jailson'unun satılması gündemdeymiş.
  • Marco Knoop'un antremanından. Valla baya iyi gibi duruyor.
    St. George's Parktwitter
    St. George's Park
    https://twitter.com/StGeorgesPark/status/1129330826678886401

Edit: Twitter butonu çalışmıyordu sanırım link olarak koydum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 39343935393639373938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.