Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (2480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.456.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24782479248024812482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevlütü atacağı gol sayısından değerlendirmek de pek doğru olmayabilir. Mevlüt oynanmak istenen sistem için Türkiyedeki en verimli 3 4 santrafordan birisi (diğer biri Vedat zaten). Hoca savunmayı en önden top kaybında pres ile başlatmak istiyor. Sizin istediğiniz ortalama 90 dakikada 1 gol atan adamlar pek pres olayını sevmez top gelsin de vurayım kafasında oynar. Çalışkan bir adam 30 yaşına gelmiş hala koşuyor mücadele ediyor. Mesela bu profildeki başka bir oyuncu Umut Bulut adam 36 yaşına geldi hala Kayserisporda ilk 11 oynuyor.
  • Bein sports’un youtube kanalında antalyanın geçen sene attığı tüm gollerin videosu var açıp baktım. Gayette güzel goller atmış hocam. Sadece son 3-4 golü boş kaleye karşı. Diğer golleri gayet güzel. Tamam mevlüt’ü öv demiyorum. Ama gömüyorsanda abartma yani. Adam kornerden kafayla atmış, savunma arkasına atılan topta aşırtmış. Ara pasıyla hareketlenip 3-4 gol atmış. Ön direkte gayet güzel bitirdiği goller var.

Yahu geçen sene slimani denen adam kale dibinden atamıyordu. Mevlüt antalya’da oynadığını oynasın yeter bize.

Mevlüt’ten 5 kişiyi çalıma dizip gol atmasını beklemiyorsun herhalde.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24B

lütfen golleri izle lütfen aç bak

zaten goller durumu özetliyor

Alıntıları Göster
    Hocam açtım izledim. Son vuruşu iyi ve kaliteli bir forvet gördüm. Futbolda atılan en zor gol boş kaleye atılandır. Sene de bir takımın boş kaleye attığı gol 3-5 i geçmez.

Mevlüt çok iyi bir golcü değil ama iyi bir yedek olabilir. Maliyeti de düşük

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 1+1 2.5 m maaş yazdılar 2 m de imza parası yazıldı 2 sene tamamlanırsa toplamda 7 m para alacak denildi zaten kimse ses çıkarmadı fenomenlerden düşük olsa yazarlardı ha biri şey yazdı 1.850 m maaş 1 m maaş bu ikisini gördüm hangisi doğru bilmiyorum ama ilk yazdığım daha çok yerde kullanıldı

• Köybaşı granada da

• Luis Gustavo ya 7 m Euro vermişiz. Bana göre yüksek ama inşallah paranın hakkını verir.

• Sürrealist Adam kullanıcısına yanıt
    +1. Zaten ahım şahım fazla para da verilmedi. Fiyatı uygun bence, 1.2'nin içinde imza parası da vardır.

Geçen sezondan açtığımız maaş bütçesi 30.4m €, bu sezon gelenlere ise yaklaşık 16.5 civarı maaş verdik (tabi rakamlar resmi değil). Mevlüt'te 1.2'ye geliyor, Gustavo'da 2.5 alır. Toplam 20M € yapıyor. Zajc giderse sol bek geleceğini de hesaba katarsak maaş aşağı yukarı 20M € seviyesinde kalır. Ekici'de giderse 18M € oluyor yaklaşık. Nereden baksan 12M € kârla yeni takım kurmuş oluyoruz. Transfer bütçesini de büyük ihtimal 3-4m € civarı artıda bırakırlar (Zajc satılırsa). Tabi Kolarov'a bütün parayı basarlarsa orası başka.
  • siz golleri beğendiyseniz sorun yok farklı düşünüyoruz demek ki

hayırlısı olsun ne diyelim
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Şu adamın bu performans, bu yaşla, bu yetenekle La Liga yapması neresinden bakarsanız bakın inanılmaz yahu. Ya menajeri sağlam tokatçı ya da Granada scoutları salağın önde gideni. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma.
  • Cezalılardan haber var @KingOfShadows

Gustavo transferi %90 olumlu sonuçlanacak. Mevlüt transferi de bugün biter büyük ihtimal. M.Ekici ayrılacak muhtemelen. Allahyar kiralık olarak gidecek. İstanbulspor ve Hatayspor ilk 11 oyuncusu olarak kiralama teklifi yaptı. Ama Rizespor'a gitme ihtimali de var. Çünkü santraforları El Kebir sakatlandı ve ilk devreyi kaçıracak. Sol bek olarak da bonservisi elinde olan Coentrão gündemde. Adil Rami gibi sağlam sağlık kontrolü sonrası 1+1 yıllık imzalanması gündemde. Zajc'ın satışı da gerçekleşirse eğer Ben Arfa ile imzalanacak.
  • mevlüt forvet yedegi icin bence cok ideal maaşıda 1m veya aşagıysa dahada iyi gustavo+kolarov+rizenin beki gelirse takımın iç sahada 17/17 yapmaması için hiçbir sebep yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Bu kim hocam yeni fenomen mi zaten hepsi yazıldı burada adam alıp kopyalayıp paylaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 30 Ağustos 2019; 2:2:13 >
  • Sözleşmesi bitenlerden eksik kapatabiliriz.

Ön libero için

www.transfermarkt.com.tr
    Fredy Guarín - Oyuncu profili
    https://www.transfermarkt.com.tr/fredy-guarin/profil/spieler/39090

Sol bek için

www.transfermarkt.com.tr
    Martin Olsson - Oyuncu profili
    https://www.transfermarkt.com.tr/martin-olsson/profil/spieler/38073

Forvet için

www.transfermarkt.com.tr
    Wilfried Bony - Oyuncu profili
    https://www.transfermarkt.com.tr/wilfried-bony/profil/spieler/81808

• quote:

Orijinalden alıntı: dwho

Bu kim hocam yeni fenomen mi zaten hepsi yazıldı burada adam alıp kopyalayıp paylaşmış
    Forumdan arkadaş. Her gün Twitter paylaşımları yapıyordu. Ceza almış
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Bony çapraz bağ kopardı geçen sene ayrıca eski performansından çok ama çoook uzak. Martin Olsson aynı şekilde 1 senedir topa değmiyor nerdeyse 2019'ın başından beri. Guarin'i bilmiyorum ama Çin Ligi'nde 15-16 maç oynamış, performansı çok iyi olsa illaki bir yere giderdi.
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Granda dakilere ışık olmaya gitmiş :D
  • Neden millet Zajc ı göndermeye hevesli ? adam genç , bence gayet hırslı oynuyor ve yetenekli neden 30 üstü adamları doldurmaya çalışıyoruz son transferlerde
  • Arkadaşlar herkes üst seviye, Batshuayi tarzı forvetler ister ama şl olmadan kiralık dahi getirmek zor üstüne ffp ile kiralama bedelini bile zor öderiz ayrıca dk 85'te 70 metre geriye depar atan sürekli kendini geliştiren yamyam forvetimiz var şu an. Mevlüt transferinin asıl etkisi Vedat üzerine olacak. Sen bu takımın 1. forvetisin demek bu yaşta bu özveriyle oynayan birini çok acayip yerlere getirebilir. Şu an Gustavo+sol bek çok önemli. Umarım Mevlüt ile de performansa dayalı bir sözleşme imzalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

Neden millet Zajc ı göndermeye hevesli ? adam genç , bence gayet hırslı oynuyor ve yetenekli neden 30 üstü adamları doldurmaya çalışıyoruz son transferlerde
    Transfer hastalığı var. Oraya Ben Harfa alacaklar sonra başka yere başka adam nasılsa "muhasebeci" değiller, bu kafayla kulübü batıran zihniyet aynı. Mızmız olmanın anlamı yok.

• 
Sayfa: önceki 24782479248024812482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.