Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir - 18 Masaüstü
5 sn
85.283
Cevap
135
Favori
3.734.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41454146414741484149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocaman taktigini yaziyorum asagida;

Kaleci

Defansif Bek Defansif Bek Defansif Bek Defansif Bek

Defansif Bek On Libero On Libero Defansif Bek

Defansif Forvet

Defansif Forvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 11 Mayıs 2018; 19:3:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz baskan oldugundan beri hangi oyuncular cop cikti bosa harcanan paralarla bi fb takimi daha kurulurdu o almis ben 10 mislini vereyim alayim hooop cöpppp aziz secilirse umarim secilmez messiyi getirse taraftarin gozunnde bitmistir aziz maclara gitmeyerek forma almayarak boyle gonderirsin tepki vererek zaten kalirsa yenden secilirse takimdan kimleri gonderceksinki iyi topcunmu var elinde bi giderse havada kapacaklari valbuena olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray men cezası riskine rağmen bir sürü transfer yaptı. Bizimkiler ffp ceza yemeyelim diye kaliteli transfer yapmadı.

Şimdi Galatasaray ceza yemeyecek. Bizimkiler enayi durumuna düştü.

• Bakın adam gibi soruyorum arkadaşlar. Adam gibi yanıtlayacaklar, kelime oyunu yapmayacaklar cevap verecekse versin. Yoksa ciddiye almayacağım.

Akhisarspor 3-2 Fenerbahçe

Topla oynama: 32-68

Toplam şut: 8-20

Kaleyi bulan şut: 4-9

Korner: 2-8

Ceza sahasına orta: 11-34

Ceza sahasında topla buluşma: 8-28

istatistik bu. bu istatistiğe sahip bir takım ilk defa yenilmiyor evet. tribun dergide sıkça görmüşsünüzdür böyle durumu. ama hiçbiriniz de görmemişsinizdir ki bu istatistiklerden sonra baş suçlu hoca ilan edilsin.

sizde hiç hakkaniyet kalmadı mı? anneniz babanız size bu duyguyu vermedi mi? skrtel ve neustadter halı saha takımınızda oynasa ana avrat gidersiniz, aykut nefretinizden tüm suçu hocaya yıkıyorsunuz.

yine sevmeyin aykut hocayı. yine gitsin diyin, nefret edin hater olun ama sezarın hakkını sezara verin. şu tabloya bir hoca ne kadar müdahale edebilir ya? bu sahadakilerin oynadığı bi oyun. sahada 11 adam var, işin %90'ı onların elinde. bu hocaya bu kadar takma sebebiniz ne?

ne valbuenaymış ya. ne yaşlı oyuncu sevdasıymış bu. bıktım vallahi bıktım. valbuena oynasa o saçma golleri yemeyecek miydik? valbuena oynadığında her maçı mı yendik? valbuena yüzünden yenildik demiyorum, her şeyin ilacı valbuena'ysa, alakalı alakasız her şeyi ona bağlıyorsanız niye 11 haftada 17 puan topladık?

defansın yaptığı ahmaklıklarla valbuena'nın oynamamasının ne alakası var çıldıracağım yahu çıldıracağım. her sene birine takıyorsunuz. 2015-16'yı rvp sevdasına sattınız şimdi küfür ediyorsunuz. bu sene de valbuena mı?

bak aykutun gitmesini isteyin tamam mı? ama mert olun. ortada fenerbahçe var. biraz fenerbahçeli olun. siz sorunun esas kaynağını sadece aykuta sallamak için görmezden geldikçe zarar gören fenerbahçe oluyor.

tatilci advocaat sezonu bile bu kadar hocayı konuşmadınız be. azizi konuştunuz, tribünler boş dediniz, kadro kötü dediniz. bu sene hepsi aynı, ama hep suçlu aykut. bizden 2.5 kat fazla para harcayan gs bizim 3 puan önümüzde. ama her şeyin suçlusu aykut.

ne olacaktı dün valbuena oynasa? golleri o mu çıkaracaktı. neden taktınız bu adama? Aykut kimi oynatmazsa onu tutarız mı diyorsunuz yoksa? sorunumuz atak değil hala anlamadınız mı? dün birisi yazmış bu sezon 45 maçta 97-98 atmışız. sorun hücuma mı benziyor??

bu sezon bilmem kaçıncı defa 2 gol atıp kaybediyoruz. yani bu ne demek, 3 gol yiyorsun demek. yahu bireysel hata ya bireysel. aykut bu yaştan sonra skrtele savunma yapmayı mı öğretsin ne istiyorsunuz.

bir arkadaş yazmış valbuena oynamadı yine gol yedik işte diye. ilk yarı yediğimiz gol duran top, ikinci yarı valbuena oyuna girdikten sonra akhisar bizim sahada o kadar rahat çiftlik gibi paslaştı. 2. yarı attıkları 2 gol de o şekil geldi. ben valbuena'yı suclamıyorum. esas suçlular o defanstaki 2 kalastır. ama size gol yiyoruz derken anlatmak istediğimiz buydu. valbuena oyunun yarısında var yarısında yok. aşık olduğunuz için görmüyorsunuz.

gelelim bu kadroyu kim kurdu olayına. bu nedir ya?? skrteli aykut mu aldı 6 milyon verip. soldadonun 5 ine kızdığınız kadar bu oksijen israfının 6'sına kızmadınız. neusu aykut mu aldı? aldırabildiği tek defans neto, o da 1 milyon kiraya. anca o kadar. takımın en iyi stoperini transfer yapabilmek için sattı. sene başı hani 10 adam almışız ya, yarısı beleş çer çöp, yarışı kjaer'in parasıyla. kjaer gitti her maç hatalı gol. bu mu bolluk bereket he? sizde hiç mi vicdan yok? takımın en iyi 2-3 adamından birini satıyorsun, parasıyla 4-5 adam almaya çalışıyorsun, onun gidişiyle her maç hatalı gol yiyorsun. sonra burdakiler oturduğu yerden kadroyu kendi kurdu diyorlar. neyi kendi kurdu??? hadi sen de aynı bütçeyle daha iyisini kur.

hadi girelim bir iddiaya. seneye gelecek hoca aynen bu kadroyla daha iyi iş yapsın, hmm kadro mu kötü, kadroyu aykut mu kurdu. tamam, yeniden dizayn etsin. ama ffp ile birlikte. sattığı kadar alarak. var mısınız? ayıp be

• quote:

Orijinalden alıntı: Artificial Difference

Bakın adam gibi soruyorum arkadaşlar. Adam gibi yanıtlayacaklar, kelime oyunu yapmayacaklar cevap verecekse versin. Yoksa ciddiye almayacağım.

istatistik bu. bu istatistiğe sahip bir takım ilk defa yenilmiyor evet. tribun dergide sıkça görmüşsünüzdür böyle durumu. ama hiçbiriniz de görmemişsinizdir ki bu istatistiklerden sonra baş suçlu hoca ilan edilsin.

sizde hiç hakkaniyet kalmadı mı? anneniz babanız size bu duyguyu vermedi mi? skrtel ve neustadter halı saha takımınızda oynasa ana avrat gidersiniz, aykut nefretinizden tüm suçu hocaya yıkıyorsunuz.

yine sevmeyin aykut hocayı. yine gitsin diyin, nefret edin hater olun ama sezarın hakkını sezara verin. şu tabloya bir hoca ne kadar müdahale edebilir ya? bu sahadakilerin oynadığı bi oyun. sahada 11 adam var, işin %90'ı onların elinde. bu hocaya bu kadar takma sebebiniz ne?

ne valbuenaymış ya. ne yaşlı oyuncu sevdasıymış bu. bıktım vallahi bıktım. valbuena oynasa o saçma golleri yemeyecek miydik? valbuena oynadığında her maçı mı yendik? valbuena yüzünden yenildik demiyorum, her şeyin ilacı valbuena'ysa, alakalı alakasız her şeyi ona bağlıyorsanız niye 11 haftada 17 puan topladık?

defansın yaptığı ahmaklıklarla valbuena'nın oynamamasının ne alakası var çıldıracağım yahu çıldıracağım. her sene birine takıyorsunuz. 2015-16'yı rvp sevdasına sattınız şimdi küfür ediyorsunuz. bu sene de valbuena mı?

bak aykutun gitmesini isteyin tamam mı? ama mert olun. ortada fenerbahçe var. biraz fenerbahçeli olun. siz sorunun esas kaynağını sadece aykuta sallamak için görmezden geldikçe zarar gören fenerbahçe oluyor.

tatilci advocaat sezonu bile bu kadar hocayı konuşmadınız be. azizi konuştunuz, tribünler boş dediniz, kadro kötü dediniz. bu sene hepsi aynı, ama hep suçlu aykut. bizden 2.5 kat fazla para harcayan gs bizim 3 puan önümüzde. ama her şeyin suçlusu aykut.

ne olacaktı dün valbuena oynasa? golleri o mu çıkaracaktı. neden taktınız bu adama? Aykut kimi oynatmazsa onu tutarız mı diyorsunuz yoksa? sorunumuz atak değil hala anlamadınız mı? dün birisi yazmış bu sezon 45 maçta 97-98 atmışız. sorun hücuma mı benziyor??

bu sezon bilmem kaçıncı defa 2 gol atıp kaybediyoruz. yani bu ne demek, 3 gol yiyorsun demek. yahu bireysel hata ya bireysel. aykut bu yaştan sonra skrtele savunma yapmayı mı öğretsin ne istiyorsunuz.

bir arkadaş yazmış valbuena oynamadı yine gol yedik işte diye. ilk yarı yediğimiz gol duran top, ikinci yarı valbuena oyuna girdikten sonra akhisar bizim sahada o kadar rahat çiftlik gibi paslaştı. 2. yarı attıkları 2 gol de o şekil geldi. ben valbuena'yı suclamıyorum. esas suçlular o defanstaki 2 kalastır. ama size gol yiyoruz derken anlatmak istediğimiz buydu. valbuena oyunun yarısında var yarısında yok. aşık olduğunuz için görmüyorsunuz.

gelelim bu kadroyu kim kurdu olayına. bu nedir ya?? skrteli aykut mu aldı 6 milyon verip. soldadonun 5 ine kızdığınız kadar bu oksijen israfının 6'sına kızmadınız. neusu aykut mu aldı? aldırabildiği tek defans neto, o da 1 milyon kiraya. anca o kadar. takımın en iyi stoperini transfer yapabilmek için sattı. sene başı hani 10 adam almışız ya, yarısı beleş çer çöp, yarışı kjaer'in parasıyla. kjaer gitti her maç hatalı gol. bu mu bolluk bereket he? sizde hiç mi vicdan yok? takımın en iyi 2-3 adamından birini satıyorsun, parasıyla 4-5 adam almaya çalışıyorsun, onun gidişiyle her maç hatalı gol yiyorsun. sonra burdakiler oturduğu yerden kadroyu kendi kurdu diyorlar. neyi kendi kurdu??? hadi sen de aynı bütçeyle daha iyisini kur.

hadi girelim bir iddiaya. seneye gelecek hoca aynen bu kadroyla daha iyi iş yapsın, hmm kadro mu kötü, kadroyu aykut mu kurdu. tamam, yeniden dizayn etsin. ama ffp ile birlikte. sattığı kadar alarak. var mısınız? ayıp be
    Simdi sen diyosunki aykut ne yapsin dimi yahu aldiklari oyunculari benmi getirdim takima he dirar copu v.s ben valbuenanin oynatilip oynatilmamisini degil senin takiminda seni ileriye goturecek adam.yoksa ki yok oynatmama na EGOLU olmana kizarim bunu alex olayinda birebir gorduk madem kisisel hatalarda gol yiyoruz o antremani yaptiranda kendisi defans defans diye yirtiniyo yedigimiz gollere bak butce demisin ozaman EGOLUK yapmayip bu zamana kadar aldigin cop topculara baglamiyacaktin paralari HATA AZIZ VE AYKUTTA

• Artificial Difference kullanıcısına yanıt
    Her yediğimiz golde kaleci Volkan'ın hatası, Aatif'ın kaybedilmeyecek 3-4 topu kaybetmesi ve Alper'in hiçbir şekilde savunmaya yardım etmemesi. Ben hoca'ya suç bulmuyorum ama bu takımı hoca yönetiyor. Bütün sorunlar hocadan kaynaklı. Futbolcu hoca ne derse onu yapar eğer yapmıyorsa o futbolcuyu zaten hoca oynatmaz yedek bırakır ya da kadroya almaz. Kaldı ki Valbuena neredeyse her maç bu yüzden yedek kaldı. Aykut Hoca artık bu takımı yönetemiyorsa Konya'ya geri dönsün. Eski günlerdeki gibi onları kupa şampiyonu yapsın.
  • CL gidemezsek transfer yine büyük sıkıntı olur.Zaten bitik adamları bile zorla getiriyoruz takıma.

Ali Koç bile ikna edemez futbolcuları.Üstelik FFP belası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artificial Difference

Bakın adam gibi soruyorum arkadaşlar. Adam gibi yanıtlayacaklar, kelime oyunu yapmayacaklar cevap verecekse versin. Yoksa ciddiye almayacağım.

küfür yok, hakaret yok, iftira yok, aşağılama yok. cevaplayamazlar. çünkü onların da bildiği başka bir şey yok

• Yeni sezonda ismail kartal'a görev verilmeli.2014-2015 sezonundan borcumuz var ona.Malum vasıfsız gibi ona milyon eurolar dökülmedi,bütün sezon 1 kazmanın ayağına baktı takım.Düzgün bir forveti çok gördüler.Yetmedi otobüsümüz kurşunlandı,takımımız demoralize oldu.Teknik direktörlük şu an için ağır olur çünkü baskı var.Löw'ün yardımcısı olarak gelebilir.
  • Artificial Difference kullanıcısına yanıt
    Daum da aynı şekilde 2 şampiyonluk verdi.Adama demediğiniz kalmadı kokainci vs diye.Eden bulur,aynı durumu aykut yaşıyor şimdi.Dün ne olursa olsun sahada kısır bir oyun vardı,bu aykut kocamanın takımlarının özelliğidir.Bu istatistikler yanıltıcıdır çünkü karşındaki takım AKHİSAR,orta yapamayacaksan,şut da çekemeyeceksen sahaya çıkmanın ne anlamı var?Net pozisyonlarımız azdı.Çift forvet oynadığımız zaman iyi oynadık ama sağolsun aykut onu da bozdu ve enerjimizi kaybettik.Sorun da bu zaten,1-1 yaptın ve direk korkudan çift forveti bozdun,hocaya yazar.
  • Aziz secilmesi seneye kanser futbolu belkide cokca seneler bu lanet haşortmanlinin igrenc futbolunu izlemek zorunda kalmamizinda kaynagi olacak.En cokda buna uzuluyorum.Ali Koc da gelse Bu futbol fakirini gondermezse Ali Koc da gelmesin.Bunun çapı Arap ligleri Aykut kim FB kim.ya Duygusalligi vefayi braksin.Tm futbolcuyken iydik.(Allahdan o zaman kucukdum izlememisim.Ne kadar iyyde olsa TD lügü beceremedigi apacik ortada.Bi zahmet gderkende M.Topal denen soyadina layik futbol oynayan cahilide goturur İnsallah.

• geng G kullanıcısına yanıt
    Sırtı dönük oynayabilen kaleci

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBrigade

Yeni sezonda ismail kartal'a görev verilmeli.2014-2015 sezonundan borcumuz var ona.Malum vasıfsız gibi ona milyon eurolar dökülmedi,bütün sezon 1 kazmanın ayağına baktı takım.Düzgün bir forveti çok gördüler.Yetmedi otobüsümüz kurşunlandı,takımımız demoralize oldu.Teknik direktörlük şu an için ağır olur çünkü baskı var.Löw'ün yardımcısı olarak gelebilir.
    İsmail Kartal gelsin de bu sezonki rezilliğin bile üstüne çıkıp ilk 4 dışına çıkalım.

Hiçbir şeyi beceremez o

• geldiginden beri hocaya yazmayan bir sey yok ki anasini satayim. kuş pislese hocaya yazıyor. isla kaleciye geri pasi hatali yapiyor, kaleciye pas attirmasaydi aykut deniyor. hoop hocaya yazıyor.

• Tüm on biri Iniesta'dan dizelim o zaman.
    Hem çok iyi futbolcu olacak hem ahlaklı olacak hem mentalitesi yüksek olacak hem ucuz olacak

Takımın en iyi oyuncuları bir maçla kral, 30 milyon len bir maçla çöp, 500 bin len ilan ediliyor. Şaka mısınız ya
  • Bugün Basaksehir puan kaybeder ise, yarın GS nin galibiyeti şampiyonluk için yetiyor diye biliyorum.

Bu arada 20:30 daki Ali Koç un toplantısına sadece oy verebilecek üyeler mi katılacak??

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Teknik direktör olsun dememişim zaten.Löw'ün yardımcısı olarak gelsin dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Bugün Basaksehir puan kaybeder ise, yarın GS nin galibiyeti şampiyonluk için yetiyor diye biliyorum.

Bu arada 20:30 daki Ali Koç un toplantısına sadece oy verebilecek üyeler mi katılacak??
    yetmiyor

• O azize oy verecek olanların o gün ayağı falan kırılırda oy veremez inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBrigade

Teknik direktör olsun dememişim zaten.Löw'ün yardımcısı olarak gelsin dedim.
    Hocam sen ne anlatıyorsun ya.

Löw geldi de yardımcısı kaldı zaten tek eksiğimiz...
  • 
Sayfa: önceki 41454146414741484149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.