Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.452
Cevap
273
Favori
2.193.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapasiteleri bulunan, adam gibi oynadıkları takdirde eldekilerle kurulabilecek kadro bu.

Serdar Kesimal
    Michal Kadlec
    Samuel Holmen
    Mehmet Topuz

kadroya girebilecek kapasitede görmüyorum. Bunlar haricinde kalan Hasan Ali ve Ertuğrul'u iyi bir yedek olarak görüyorum.

Ne kadar formda oynayabilirler diye beni şüpheye düşürenler ise:
    Emenike
    Stoch
    Krasic
    Sow
    Meireles
    Alves
    Volkan

Şunu da eklemek istiyorum, Milos Krasic'in iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum ve herkes ikinci şansı hak eder. Eğer kendisi gerçekten futbol oynamak istiyorsa bu sezon bir çok kişiyi utandıracağından ümitliyim.

• Aramızda fm ya da yaşları yetiyorsa cm serisini oynayan ve kendini belli ki oyunlara fazlasıyla kaptıran arkadaşları çok fazla görüyorum şu başlıkta.
    - Stoch ve Nani gibi iki etkili kanatla arkalarında Diego oynarsa çok fena bir ileri hat oluşur(!) demiş hatta bir arkadaş yaşına veriyorum kendisinin.ben de futbol tutkunu birisi olarak futbolun büyük takımlarının hücum oynaması gerektiğini düşünürüm hep.ama şu söylediği kadro ile başlarsan ki ilerde bir de santrafor oynayacak mecburen tiki-taka oynamıyorsun sonuçta, doğru ligde 8-10 gol daha fazla atarsın orası kesin gibi.ama emin ol 15-20 gol fazla yersin , bursaspor gibi olur averajın bir yere varılmaz bu anlayışla çok açık.çünkü takım mühendisliği dediğimiz şey devreye giriyor burda arkadaşım, ilerde savunması inanılmaz zayıf , (bak zayıf demedim dikkat edersen) sadece topu ayağına isteyen yetenekli oyuncuları ileri atmak geride de defansif oyuncuları kurtlara atar gibi organize takımlara karşı yalnız bırakmak artık ilkel bir anlayış futbolda güzel arkadaşlar organize takımlara kaybediyorsunuz işte bu mantıkla anlayın.ben de severim stoch'u ama çok açık yeri yok bu takımda hele hele onbirde oraya alışmış hersene yaklaşık 15 gol atan sow var orda çünkü ki savunmayı da daha iyi yapıyor artık alıştı bölgesine çünkü bu işin ancak böyle olduğunu kavrayacak kadar profesyonel bir oyuncu.diyeceksin ki çok bilmiş ya kim oynayacak bu takımda o zaman.kaleci hariç yazıyorum yorumumu bak.eldeki kadro ve yüksek ihtimal alınması muhtemel transferlerle(yani fernandao-nani var guarin-mitroglu yok).
    gg - alves -kjaer -caner
    topal

meireles -emre

nani sow

fernandao
    yerine, maçına ve sakatlık durumuna göre alper kanada veya göbeğe , yerine göre kalasik 4-4-2 içerdeki maçlarda topalsız
    nani - meireles-emre-alper
    fernandao-sow

• AYKUT iNCE @aykutince76 9 dk.9 dakika önce
    Fenerbahçeliler hayırlısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

The Sun Gazetesi Nani Transferi Haberi.

https://store.donanimhaber.com/4e/13/f5/4e13f51e717195c6eb74a7fa3dc32baa.png

Al bak haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Krasice 2. şansı vermeyeceğiz bu 4. şansı olacak ve üstüne çuvalla para vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Şimdi öncelikle Krasic'i deneyceksin iş varsa devam edicez yoksa göndericez.

Bir tane daha stoper almamız lazım ister ilk 11 e ister yedeğe

Ospina + Nani + Yabancı Forvet + Belki Stoper + Defansif Ön libero alacaksın.

Holmen + Emenike + Topuz + Duruma göre Serdar + Duruma göre Sow gönderilecek.

Kadlec indirim yapılacak o zaman kalabilir.

Çıkacaksın ilk fotodaki gibi ilk 11 le sonradan oyuna Fernandao , Alper , Emre , Sow , Stoch girecek daha ne

Kjaer alvese göre önde kalmış hocam ofsayt taktiği işe yaramayabilir

• Krasic kendisine kulüp bulunamadığı için A2'de oynanıyor. Fenerbahçe Bastia'ya kiraladığında maaşının yarısını ödemişti Krasic'in. Ona rağmen 2.yıl Bastia Krasic'i tekrar kiralamak istemedi, bu koşullarda da kulüp bulunamadı ve A2'de kaldı mecburen.

Şans verilmesi konusunda çekimserim. Krasic ne yapabilir demiyor değilim. Stoch gibi bir oyuncumuz gelecek geriye. Al Ain'de iyi bir grafik yakaladı ve bu sezon öyle umuyorum ki bize faydalı olacak, Nani'nin alınması gündemde Bugün yarın Nani transferi bitecek, Sow gibi bir kanat alternatifin var, Alper gibi bir kanat alternatifin de var Krasic'in denenmesinde bir sakınca yok ama formu düşük olduğu halde ısrar edilirse ben problem ararım açıkçası.

Nani-Stoch-Sow-Alper 4lüsü kanatları şahlandırır. Volkan Şen'in alınma ihtimalinden bahsetmiyorum bile. Alınırsa hem Caner'in eksikliğinde bek, hem kanatta oynayan oyuncunun eksikliğinde kanat oynayabilir. İhtimallerin içine Volkan Şen'i de kattığımızda baştan aşağı saçmalık gibi geliyor Krasic.

Mehmet Topuz-Serdar Kesimal kaldı, Ha gayret Vitor, Ha Gayret Terraneo

• Bugünün haberi, öncesine yoktu.

• Luis adriano hayırlısı olsun......timeline sürekli düşüyor :) bakalım harbimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut İnce Ospina hayırlı olsun yazmış. Hayırlı olsun o zaman
  • Milos krasic a2 takimindan a takima cikarilmis. Umarim yararli olabilir.

• merhaba beyler,

Mahmut Uslu'nun Krasiç, Stoch, Şener, Fernandao ve Kjaer transfleri 5 oldu, 1-2 tane daha alırız demeci doğru mu?

Bu arada doğru olsun veya olmasın tüm açıklamaları artık Terraneo tarafından yapılması daha şık olacaktır artık.
  • Duyumcu arkadaşlar Mirallas haberi yok mu hiç ?

• AYKUT iNCE @aykutince76 7 dk.7 dakika önce
    Ospina'da işlem tamam...
  • Arkadaslar yeni uyandim da yok mu bi ozet gececek arkadas, kapta bi sey bulamadim

• Ben bu krasice kızanları anlamıyorum. Oyuncuyu kazanmak icin cebimizden para mı alıyorlar? Belki önceki sezonlardaki tdlerin krasic üzerinde olumsuz etkisi oldu bunu bilemeyiz. Disiplinli ve sert bir tdye sahibiz. Eğer bu dönemde birşeyler yapamassa ilk transfer döneminde şutlanır. Sonuç olarak 3 kulvarda yarışacağız ve bütün oyunculara ihtiyacımız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFENDİ7

merhaba beyler,

Mahmut Uslu'nun Krasiç, Stoch, Şener, Fernandao ve Kjaer transfleri 5 oldu, 1-2 tane daha alırız demeci doğru mu?

Bu arada doğru olsun veya olmasın tüm açıklamaları artık Terraneo tarafından yapılması daha şık olacaktır artık.

krasiç i hangi takımdan aldık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

Ben bu krasice kızanları anlamıyorum. Oyuncuyu kazanmak icin cebimizden para mı alıyorlar? Belki önceki sezonlardaki tdlerin krasic üzerinde olumsuz etkisi oldu bunu bilemeyiz. Disiplinli ve sert bir tdye sahibiz. Eğer bu dönemde birşeyler yapamassa ilk transfer döneminde şutlanır. Sonuç olarak 3 kulvarda yarışacağız ve bütün oyunculara ihtiyacımız olacak.

Hocam Nani'nin her senesi yillik maasi olarak cebimizden cikiyo maasa mâl oluyor. Yeni form tutar ya da tutmaz o belli olmaz da tutmamasi takdirinde yine kolay yollanamayacak cunku isteyen hicbir takim yok...

• şu kanatlar forvetten bozma adamlarla yamalandıkça hiç bişey olmaz.
  • Yeni forvet adayımız

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.