İlk yarıya göre daha iyi oynuyoruz ama çok gol yedik Buca değil bu Twente.
Moral motivasyon çökmüş takımda. Umarım atlatırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer
Mert çok heyecanlı yahu sakin olmalı biraz böyle bi maçta bile baskı yapmamalı kendine...
Kolay değil sakin olması,ben de zamanında kalecilik yaptım,şunu söyleyebilirim ki özgüven yetenekten daha önemli kalecilikte,Volkan'ın da ilk zamanlarını hatırlayın mesela,zamanla olacak şeyler bunlar.
Tabi cnm orası öyle herşey zmnla olcak tabikide volkanın schalke ya lyondu galiba yediği golü unutmuyorum topun üstünden atlamıştı :D:D
beyler yalnız çok felaket pres yapiyoruz
Arkadaşlar ben artık dayanamıyorum bu Bekir'e. Allah size sabır versin diyerekten maçı kapatıp inzivaya çekiliyorum. Lanet girsin böyle adama
Bekirrr
Çoğu arkadaş buradayken yazayım. Serdar Kulbilge de serbest.
Maçı izleyemiyorum. İyi oynayan adam yok mu, nedir bu hal?
Bekir futbolcu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: orgulas
Çoğu arkadaş buradayken yazayım. Serdar Kulbilge de serbest.
Maçı izleyemiyorum. İyi oynayan adam yok mu, nedir bu hal?
Budur demekki Gençlerden de yırttık.
AH KORCAN YAKACAK BİZİ
offf donmaya başladı.Beyler donmayan link yok mu
Abi ön libero hikaye acil göbek defans lazım luganonun kart cezalısı olduğunu veya serdarın sakatlandığını düşünemiyorum ...
quote:
Abi ön libero hikaye acil göbek defans lazım luganonun kart cezalısı olduğunu veya serdarın sakatlandığını düşünemiyorum ...
Yobo+ön libero şart. Bi de bu Dia'yı şutlayıp dünya çaıpı bi sağ kanat alsınlar, mesela Krasic.
quote:
Orhan oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: Something
quote:
Orhan oynar.
Abi yok ne orhanı :D orhan sağ bek gg sağ açık mehmet orta saha tamam :D:D