Şimdi Ara

FENERBAHÇE:2 - İşgal Kuvvetleri:1 / General Harrington Kupası / 29 Haziran 1923 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

işgal kuvvetleriyle maç yapmak neyin kafası biri açıklasın. bir de övünerek anlatıyor

En azından düşmana silah götürmemişler.

Ordaymışın gibi konuşuyorsun.

• AHSAHADHADAHDAHD

COMINGSOON
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

BJK ya da GS'nin de neden benzer bir maçı yok diye bakılırsa FB'nin bu maçının aslında pek de övünülecek birşey olmadığı görülecektir. Hayır, rakiplerinin futbolcuları cephede savaşırken sen İstanbul'da kalıp işgalcilerle maç yapıyorsun ve bunun nesinden övünüyorsun anlamadım.

MR.Cahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

BJK ya da GS'nin de neden benzer bir maçı yok diye bakılırsa FB'nin bu maçının aslında pek de övünülecek birşey olmadığı görülecektir. Hayır, rakiplerinin futbolcuları cephede savaşırken sen İstanbul'da kalıp işgalcilerle maç yapıyorsun ve bunun nesinden övünüyorsun anlamadım.

MR.Cahil

Bunlar reklam kokan hareketler Mayk, bunlara gerek yok.

Taa o yıllarda bile futbolcularınız askerden kaçıyormuş, biz de Aziz Yıldırım'a kızıyoruz boş yere, meğer eskiden kalma bir gelenekmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

MR.Cahil

Bunlar reklam kokan hareketler Mayk, bunlara gerek yok.

Taa o yıllarda bile futbolcularınız askerden kaçıyormuş, biz de Aziz Yıldırım'a kızıyoruz boş yere, meğer eskiden kalma bir gelenekmiş.

Sen şehit olan futbolcumuzu bilmiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Redline3 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hatta ilk mesajlarımdaki linklerdeki haber ve yazılarda onların da isimleri var. Ama 6 futbolcunuzun askerden kaçmak için Altınordu'ya gittiği gerçeğini de değiştirmiyor maalesef.
  • Ulan bizim yorumları silip şu amacı belli olanların ki duruyor ya ne diyeyim. Burada bile şu elemanları koruyorlar kendi bölümümüzde. Neyse tekrar yazalım; işgal kuvvetleri taraftarları rahatsız olmuş. Neden acaba?

Biliyorum hatta ilk mesajlarımdaki linklerdeki haber ve yazılarda onların da isimleri var. Ama 6 futbolcunuzun askerden kaçmak için Altınordu'ya gittiği gerçeğini de değiştirmiyor maalesef.

Ben mi dedim kaçın diye.Sen önce üslubunu düzelt ayrıca onlar cephede savaşırken demen komedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birader yatmadan tuz ruhu çekip mi yatıyosun nabıyosun fanatizmi nasıl buralara kadar getirdin fenerbahçeli futbolcular askerden kaçmış noktasına

siz manyak mısınız?

Ne olur bi yönetici şu konuyu silsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.