FENERBAHÇE 100. YILINDA DEVLER LİGİNDE ŞAMPİYON OLABİLİR Mİ?
(En Son Oy Tarihi: 16.3.2006)
Giriş
Arkadaşlar oylarınızı bekliyorum. Gerçekten düşünceleri çok merak ediyorum...
taş çatlasa çeyrek final oynar dedim...
Önce gruplara kalabilecekmi onu bi tartışsaydık
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
Önce gruplara kalabilecekmi onu bi tartışsaydık
haklısın
ilk hedefleri puan almaktı onu başardılar :) hatırlarsınız 1 ( BİR ) puan bile alamadan gelmişlerdi 1 puan bile alamadı olsun bu önemli diğil şampiyonlar ligi kupasını çok rahat kaldırırlar
YAV ALLAH AŞKINA DAHA MANTIKLI ANKETLER YAPALIM :)
önce ön elemeyi geçelim..Ama ilk hedef kupa olmamalı.2.tura çıksak veya Uefa'ya kalıp yarı final oynasak(seneye) yeterli olabilir..
sadece tatlı bi rüya olabilirama uefa kupası derseniz işte o olabilir.
Valla arkadaşlar başkan geçen sene durmadan söylüyodu.. "100. yılda avrupada şampiyonluk bekliyorum"Bunu boşuna demez heralde bi adam. Yada taraftar kombine kart alsın diye mi dedi acaba?
önümüzdeki 5000 sene hiç bir türk takımı bırak kupaya kazanmayı devler liğinde final oynayamaz
Zor ama imkansız degil
quote:
Orjinalden alıntı: timhat
ilk hedefleri puan almaktı onu başardılar :) hatırlarsınız 1 ( BİR ) puan bile alamadan gelmişlerdi 1 puan bile alamadı olsun bu önemli diğil şampiyonlar ligi kupasını çok rahat kaldırırlar
YAV ALLAH AŞKINA DAHA MANTIKLI ANKETLER YAPALIM :)
İlk kez şl ye katıldığımızda gs nin 3 senede aldığı puandan fazla puan aldık.
Daha mantıklı anket ne demek. Merak ettiğim soruyu sordum işte. Taraftarların bu konudaki düşüncesini merak ediyorum..
grubu geçsin , öpsün başına koysun ,gerisi hayal
fb kaç kez 2. tura çıktı ki
@cemo91 ve @novamaxx ikinize de ----->+1907 ve +1905=3812
onu bırakın da bence uefa kesin bizim
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
onu bırakın da bence uefa kesin bizim
yani 2. tura gene çıkamayacağınızı biliyosunuz demi. e bu da güzel bişey tabi. peki 3. olmayı nası becerceksiniz onu merak ediyorum
Biz beceririz acheron sen yorma kendini...
Biz beceririz acheron sen yorma kendini...
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
@cemo91 ve @novamaxx ikinize de ----->+1907 ve +1905=3812
Alp matematiğin süper
Bakmayın siz fener 2 senedir öneleme oynamadı lay lay lom girdi sonra eli boş döndü türkiyeye.
Hatırlatırımki 2000 de kimse GS den kupa beklemiyordu.O zaman herkes 1 galibiyette bile seviniyordu.Şimdi ise herkes fb den kupa istiyor.FB bu baskıda kupa alması zor.